Miten voitat vakuutuslääkärit ja kelalääkärit, virkailijat oikeudessa 95% varmuudella.

Alla ohjeet ja linkit.

drive.google.com/viewerng/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxhbGFzYWlyYXN0dXZha2F2YXN0aTF8Z3g6NjgzODRmNjhlY2UwYzZkNA

www.pdfescape.com/open/?FE793CAF986DD11FCD7F3A7D21E5AB652E783DB1CE6161EF

4html.net/ViewerPDF/#/source/Ohjeisto – Vakuutusyhtiön kohtaaminen oikeudessa (1).pdf

Lataa PDF tiedosto koneellesi

s000.tinyupload.com/index.php?file_id=90104603601323695141

ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi/

Jos syyttäjä ei nosta syytettä voitte sen nostaa itse ja juttu menee pakolla oikeuteen. Jollei syyttäjä nosta syytettä, asianomistaja voi tehdä sen myös itse.
www.oikeus.fi/fi/index/esitteet/oikeuslaitos/oikeudenkaynti.html

Mikäli vakuutusyhtiösi ei korvaa sinulle. Ilmoita asiasta aina somessa yhtiön nimi ja suosittele ihmisiä välttämään ja vaihtamaan toiseen yhtiöön. Levitä tietoa. Sitten sinulla on kaksi vaihetta. 1. Vaihdat heti kaikki vakuutukset pois toiseen yhtiöön. 2. Viet päätöksen tehneen vakuutusvirkailijan oikeuteen. Ei ole mitään järkeä maksaa yhtään mitään vakuutusyhtiölle joka ei korvaa, siksi on tärkeintä vaihtaa yhtiötä nopeasti.

Mikäli on varaton tulot alle 800€/kk niin tosiaan valtio maksaa asianajajankulut. Mikäli varaton häviäisi oikeudessa niin ei ulosotto saa mitään rahaa ja ulosotto vanhenee 20 vuodessa oikeuden päätöksestä.

Vakuutusyhtiöt, vakuutuslääkärit, kelalääkärit ja kaikki virkailijat tulee vasta sitten viedä oikeuteen, kun asiasi on käsitelty korkeimmassa asteessa valituksilla ja sieltä tullut kielteinen. Eli olet vienyt asian korkeimmalla asteella normaali valituksilla ja vasta sitten viet  päätöksen tehneen virkailijan oikeuteen suositellaan ja vasta jos se ei onnistu vasta sitten yhtiö tai taho kela oikeuteen, koska 95% oikeuteen menevistä työkyvyttömyyseläkkeiden eväämisistä muuttuu asiakkaan eduksi. Lisäksi saa isot korvaukset. Nuo kela ja vakuutuslääkärit rikkoo lakia niin selvästi, että oikeudessa 95% varmuudella tulee voitto hakijalle. Rohkeasti vaan oikeuteen tässä ohjeet millä 95% varmuudella voitat oikeudessa. Kannattaa muistaa, että se hävinnyt puoli maksaa sinun oikeudenkäyntikulusi täysimääräisenä ja kaikki muut kulusi ja korvaukset viivästyskorkoineen ja korvaukset viivästyksistä aiheutuneista tulojen menetyksistä, muista aiheutuineista vahingoista kuluista ja kärsimyksistä viivästyskorkoineen. Noita pitää aina vaatia heti, jo oikeudenkäynnissä.

Samalla lailla voit viedä kenet tahansa kela tai sosiaalivirkailijan oikeuteen laittomista päätöksistä ja voitat 95% varmuudella. Virkailija maksaa sinun oikeudenkäyntikulusi ja korvaukset viivästyskorkoineen ja korvaukset viivästyksistä aiheutuneista tulojen menetyksistä, kaikista muista vahingoista ja kärsimyksistä viivästyskorkoineen.

Eli se virkailija joka tekee laittoman päätöksen esim. vakuutusyhtiössä hylkää työkyvyttömyyseläkkeelle pääsyn. Tulee aina haastaa oikeuteen. Ei ne päätökset valittamalla vaakuutusoikeuteen muutu juurikaan. Ainoa oikea tapa on haastaa aina päätöksen tehnyt henkilö siviilioikeuteen. Vain tällä lailla voitatte 90% varmuudella. Sama juttu tulee tehdä te-toimiston, sossu ja kelan virkailijoiden. Se virkailija joka tekee laittoman päätöksen haastetaan aina oikeuteen.

Alla lisää tietoa asiasta.

suomimedia.wordpress.com/2016/08/21/vakuutusyhtiot-eivat-korvaa-vaikka-pitaisi/

suomimedia.wordpress.com/2016/08/16/ronkainen-vakuutuslaakareiden-paatosvallasta-tallainen-vedatys-ei-saa-jatkua/

suomimedia.wordpress.com/2015/04/02/vakuutuksissa-kolmen-yhtion-monopoli-ja-siksi-hinnat-nousevat-jatkuvasti/

suomimedia.wordpress.com/2016/09/04/hoitoon-hakeutuminen-ulkomaille/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.