Hoitoon hakeutuminen ulkomaille

Virossa, Espanjassa, Portugalissa terveydenhoito maksaa -85% vähemmän, kuin Suomessa. Siksi kannattaa hoitaa itsensä Virossa ja ostaa sieltä kaikki mahdollinen -85% edullisemmin, kuin Suomesta. Miksi ostaisit vaikkapa silmälasit Suomesta, kun Virosta saat -85% edullisemmin. Miksi et hoitaisi vaikkapa hampaita -85% edullisemmin Virossa. Miksi et hoitaisi itseäsi kaikessa Virossa ja ostaisit kaiken Virosta -85% edullisimmin. Elintarvikkeet, tupakka, alkoholi, polttoaineet, autonkorjaukset, autonhuollot, autonvarasosat….

Voit vapaasti hakeutua käyttämään terveyspalveluja ulkomaille. Voit hakeutua käyttämään sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon palveluja ja saamaan hoitoa myös pitkäaikaissairauteen. Sinun ei tarvitse ilmoittaa asiasta etukäteen Kelaan tai muille viranomaisille. Kela korvaa toisessa EU- ja Eta-maassa ja Sveitsissä annettua hoitoa jälkikäteen.

www.hoitopaikanvalinta.fi/terveyspalvelut-ulkomailla/hoitoon-hakeutuminen-ulkomaille/

Hammashoitoon Unkariin, syöpähoitoon Intiaan – ota huomioon nämä asiat

www.taloussanomat.fi/raha/2016/09/03/hammashoitoon-unkariin-syopahoitoon-intiaan-ota-huomioon-nama-asiat/20169125/139

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.