Karu fakta Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona

Suomi maksaa toimeentulotukea kaikille laittomasti maassaoleskeleville, eikä siinä kaikki laittomasti maassa oleville pitää järjestää ilmainen asunto, jonka kaikki kulut sosiaalitoimisto maksaa. Jos Suomeen tulisi vaikka 100 miljoonaa matua ja ne jäisivät laittomasti maahan. Hallituksen idiootit maksavat laittomasti maassa oleville toimeentulotukea kaikille ja ilmainen asunto päälle. Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto, kun sana tästä leviää. Tänne tulee kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia loisimaan sosiaaliturvalla ja asumaan ilmaiseksi koko elämänsä tekemättä yhtään mitään. Samalla Sipilän hallitukselle tulee kiire kiristää kantasuomalaisilta jatkuvasti verotusta ja leikata jatkuvasti lisää, jotta rahat riittävät matu loisille. Laittomasti maassa olevia ei voida poistaa, mikäli he eivät itse lähde vapaaehtoisesti.

Arkijärjen vastaisesti apulaisoikeusasiamies Milja Sakslinin linjauksestatoimeentulotuki ei ole sidottu oleskeluoikeuteen, vaan laittomasti maassa oleskeleva on oikeutettu suomalaiseen toimeentulotukeen siinä missä kuka tahansa muukin.

Hovioikeus on soveltanut apulaisoikeusmiehen linjausta ja kumonnut kielteisiä toimeentulotukipäätöksiä laittomasti maassa olevilta.

Ollaan siis Jussi Halla-ahon kuvailemassa tilanteessa: Suomi on maailman sosiaalitoimista, täällä saa olla ilman oleskelulupaa ja toimeentulotukea ei voi evätä keneltäkään.

Toisin kuin pakolaisten vastaanottamisesta, valtio ei korvaa kunnille penniäkään laittomasti maassa oleskelevien ulkomaalaisten toimeentulosta.

“Laittomasti maassa olevat saavat toimeentulotuen kolmeksi vuodeksi kerralla ja se uusitaan kolmen vuoden välein automaattisesti. Mitään karensseja ei voida antaa, koska laittomasti maassa olevat eivät voi laillisesti työllistyä tai osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tai osallistua työkokeiluun. Myös asunto ja ilmainen asuminen on järjestettävä.”

Käytännössä olemme siis siinä tilanteessa, että me veronmaksajat joudumme maksamaan tänne laittomasti jäävien ulkomaalaisten vastikkeettoman toimeentulon ja asumiskustannukset – jokainen voi myös miettiä mielessään, että mikä on tällaisten tapausten halu oppia kieli ja sopeutua yhteiskuntaan – samalla kun seuraamme sivusta koulutuksemme, terveyspalvelujemme sekä koko suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa. Jatkuvia leikkauksia ja verojen korotuksia.

keskustelu.suomi24.fi/t/14451798/toimeentulotukea-laittomasti-maassaoleskeleville

mvlehti.net/2016/08/31/aaltonen-turvapaikanhakuprosessilla-voi-pyyhkia-peretta/

mahjong.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222096-suomesta-on-tullut-koko-maailman-sosiaalitoimisto

jarileino.com/2016/09/01/suomalainen-sosiaaliturva-kuuluu-kaikille/

Esimerkin matu yksinhuoltajaäidin palkaksi muutettu sosiaalituki jää 8350 euroon kuukaudessa.

Laskelmia mitä ulkomaalaiset sosiaalietuuksilla elävät maksavat veronmaksajille.

Mitä maksaa

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.