Juha Sipilä valehtelemalla talous nousuun?

Suomen huonoin pääministeri ammattivalehtelija Juha Sipilä valehtelee ja julistaa, että talous muka kasvaa. Suomen talous ei kasva, mutta työttömyys ja valtionvelka kasvaa. Miksi Sipilä päätyi valehtelemaan. Sipilä yrittää saada puolueensa kannatusta nousuun valehtelemalla. Näin Suomessa ammattivalehtelija valehtelee aina julkisuudessa. Talous ei kasva valehtelemalla vaikka Sipilä, kuinka valehtelisi. Turvapaikanhakijoiden kulut kasvavat nopeammin, kuin Sipilä ehtii leikata ja korottaa veroja. Sipilä tulee leikkaamaan ja korottamaan vielä moneen kertaan veroja. Sipilän leikkaukset eivät Suomea pelasta millään lailla. Ne vain pahentavat tilannetta lisäämällä työttömyyttä, heikentämällä kuluttajien ostovoimaa, lisäämällä irtisanomisten määrää ja lisäämällä yritysten konkursseja. Samalla Sipilän hallitus hukkaa yli 11 miljardia euroa joka vuosi ulkomaalaisten matujen kustannuksiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Katso Sipilän valheet alla olevasta linkistä.

www.taloussanomat.fi/politiikka/2016/08/22/sipila-suomen-tilanteessa-monia-myonteisia-merkkeja/20168724/12

Suomi maksaa toimeentulotukea kaikille laittomasti maassaoleskeleville. Jos Suomeen tulisi vaikka 10 miljoonaa matua ja ne jäisivät laittomasti maahan. Hallituksen idiootit maksavat toimeentulotukea kaikille. Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto, kun sana tästä leviää. Tänne tulee kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia loisimaan sosiaaliturvalla koko elämänsä tekemättä yhtään mitään. Samalla Sipilän hallitukselle tulee kiire kiristää kantasuomalaisilta jatkuvasti verotusta ja leikata jatkuvasti lisää, jotta rahat riittävät matu loisille.

Käytännössä olemme siis siinä tilanteessa, että me veronmaksajat joudumme maksamaan tänne laittomasti jäävien ulkomaalaisten vastikkeettoman toimeentulon – jokainen voi myös miettiä mielessään, että mikä on tällaisten tapausten halu oppia kieli ja sopeutua yhteiskuntaan – samalla kun seuraamme sivusta koulutuksemme, terveyspalvelujemme sekä koko suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa.

keskustelu.suomi24.fi/t/14451798/toimeentulotukea-laittomasti-maassaoleskeleville

mvlehti.net/2016/08/31/aaltonen-turvapaikanhakuprosessilla-voi-pyyhkia-peretta/

Sipilän hallituksen saavutukset ovat surkeita ja Suomen ylivoimaisesti huonoin hallitus. Sipilän hallituksen on erottava tai kansa rupeaa kapinaan ja vallankumoukseen. Sipilän hallitusta voikin kutsua virallisesti natsihallitukseksi.

Heinäkuussa 687 500 työtöntä työnhakijaa.

Suomen valtionvelka 125,578,032,493

www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Valtiovarainministeriön valtiosihteeri Martti Hetemäki varoitti budjettineuvotteluiden alla, että Suomen taloustilanne on ”paljon pahempi kuin yleisesti ajatellaan”.

Samalla, kun Sipilän hallitus jatkuvasti leikkaa ja korottaa veroja kantasuomalaisilta. On hyvä huomata, että turvapaikanhakijoille ja pakolaisille löytyy aina lisää rahaa ja kustannukset kasvavat jatkuvasti.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000979095.html

Avoin kirje Juha Sipilälle
tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/08/avoin-kirje-juha-sipilalle.html

Vaatimukset palkkojen madaltamisesta ovat tuhoisia. Suomen talous on vientivetoinen, mutta vain kotimarkkinat pitävät sen tällä hetkellä pinnalla.

Palkkojen madaltaminen romuttaisi kotimaisen kysynnän, talouden lopullisesti ja lopulta pohjoismaisen hyvinvoinnin.

Matalapalkkaisten alojen palkkojen alentaminen hyödyttää lähinnä asiantuntija- ja eritystehtävissä olevia, sekä omistajia.

Ajatus palkkojen laskemisen takana on yksinkertaisesti se, että palkoista säästyvät rahat siirtyvät suoraan bonusten ja osinkojen muodossa toiseen taskuun.

Toinen fakta on myös se, että Austerity-politiikka ei toimi, raha ei valu rikkailta hyödyttämään kaikkia vaan itse asiassa kurjistaa suurinta osaa kansasta ja tekee valtionkassaan entistä isomman loven,
koska työstä saatavat tulot eivät riitä ja ihmisten on käännyttävä entistä enemmän sosiaalipalveluiden puoleen.
Tällöin valtion menot vaan lisääntyvät entisestään.

Monesti omalla työllään toimeentulo nuorille on nykyisin erittäin vaikea, koska ns. nollatuntisopimukset ei velvoita työnantajaa antamaan edes yhtä tuntia töitä kuukaudessa.

Ei mikään ihme että valtion budjetti on täysin romuna ja budjetti-vaje sekä velkaantuminen sen kuin kasvaa, etenkin juuri “mystisesti” sosiaalipuolelta ja suomalaisille annetaan tekosyinä vaikka mitä selitystä.

– Sekin on faktaa että 25 vuotta on kaikille Matu-taustaisille jaettu rahaa sosiaalitoimistosta avokätisemmin kuin suomalaisille ja ilman mitään pidikkeitä.

– Nyt kun Supo (Vai KRP?) ilmoitti että 2500+ TP-hakijaa on painunut “maan alle” niin ei kannata enää ihmetellä millä nämä ihmiset elävät Suomessa?

Suomi on ajamassa taloudellisesti täysillä päin seinää ja se selvästi tehdään tahallaan monella eri tavalla samaan aikaan jotta koko hyvinvointivaltio voidaan purkaa ja maa saadaan totaaliseen IMF:n, Maailman Pankin ja EU:n kontrolliin.

– “Multicuti” ja väestönsiirrot ovat vain ja ainoastaan yksi näistä tavoista joilla maata yritetään murentaa, rikkoa, velkaannuttaa, ryöstää ja tahallaan vahingoittaa.

– Sen jälkeen täällä käy kaikki sama kuin Kreikassa, eli kaikki yksityistetään, aivan kaikki ja samaan aikaan suomalaisten elinehdot tuhotaan täysin, eläkkeet leikataan, sosiaaliturvaa ei enää anneta ollenkaan suomalaisille puhumattakaan työttömyysturvasta tai vastaavasta.

Sitten kansainvälisessä mediassa syyllistetään Suomen kansaa “Tuhlaamisesta” ja “Laiskuudesta” ja tämäkin prosessi on jo alkanut kun tutkailee vaikkapa OECD:n raporttia joka nyt pyörii jo mediassa miten “Suomessa on helppoa olla työtön ja KIELTÄYTYÄ työn tekemisestä” vaikka totuus on todellisuudessa täysin päinvastainen?

Tämä tehdään koko temppu täysin sisäpiirin temppuna ja tästä maasta tulee täysin kehitysmaa sen jälkeen, siis totaalinen sellainen.

– Kun Suomi on totaalisesti konkurssissa ja ulkoisten voimien johdon alaisuudessa täysin, niin täällä käy sama kuin Kreikassakin on käynyt paitsi paljon kovempaa vauhtia, osin kiitos suomalaisten hyvän kielitaidon.

– Hyvän kielitaidon johdosta täältä lähtee erittäin nopeasti jokainen joka omaa edes jotain koulutusta ulkomaille, ihan vaikka Viroonkin rakennustyömaille töihin mikäli Suomessa ei enää ole minkäänlaista sosiaaliturvaa. Samalla tavalla kävi kreikkalaisille mutta ainoa asia mikä kreikkalaisten maastamuuttoa on hillinnyt on ollut kreikkalaisten huono kielipää.

– Jokainen joka kykenee ja pystyy tulee lähtemään massiivisena aaltona tästä maasta viimeisillä varoillaan, kuviteltu omaisuuksien arvokin haihtuu sitten yhdessä yhteiskunnan luhistuessa.

Taakse jää mellakoimaan ja remuamaan äärivasemmistolaiset ja Matut jotka jäävät myös ilman rahojaan.

Perässä lähtee pienet ja keskisuuret yritykset kun verotusta tahallaan vielä kiristetään näiden osalta yksinkertaisesti mahdottomaksi suurten yritysten saadessa kaikki mahdolliset vapaudet ja nollaverot osana “kehitys-suunnitelmaa” joka vain ja ainoastaan johtaa siihen että suuryritykset ja muutama suuri sijoittaja tekee koko Suomesta itselleen siirtomaan ostaessaan pilkkahintaan aivan kaiken tästä maasta itselleen.

Näin tässä tulee käymään ja tämä tehdään täysin tahallaan osin myös “hyödyllisiä idiootteja” hyväksikäyttäen kuten juuri nämä anarkistit ja muut tohelot jotka tätäkin massiivista “Multicutia” ovat kannattaneet.

Kaikki tulee katoamaan, eläkkeet jotka on pakko-säästettyinä valtion puolesta, opiskelumahdollisuudet, terveydenhuollot siis aivan kaikki tulee katoamaan savuna ilmaan ja hyvin nopeasti.

– Itsemurhat, nälkä ja etenkin eläkelläisten kuolemat tulevat lähtemään aivan käsistä aivan kuten Kreikassakin on käynyt.

Moni joka on elellyt vaikka useamman lapsen YH-äitinä joutuu hirvittävään tilanteeseen kun lapsilisiä ei enää saa, sosiaalitukea ei enää ole, terveydenhuoltoa ei enää ole ja lapset huutaa ruokaa?

Kreikassakin moni joutui yksinkertaisesti hylkäämään lapsensa kirkkojen ja luostareiden käsiin. Kreikkakin oli hyvinvointivaltio.

Itselläni sääliksi käy vammaisia ja invalideja joilla ei ole vauraita tai sukulaisia jotka kykenisivät/ haluaisivat näistä huolehtia, he nimittäin ovat aivan totaalisessa kusessa.

Rikollisuus tässä maassa tulee räjähtämään täysin käsiin sen jälkeen nopeasti, kaikki mistä saa edes muutamankin euron netottua varastetaan ja myydään eteenpäin pilkka-hintaan jotta itse saa elää taas päivän tai pari eteenpäin, ehkä saa sen lentolipun/ laivalipun maksettua jotta pääseen tosiaan sinne rakennustyömaille Puolaan asumaan rakennustyömaan kupeessa teltassa?

– Kodittomuus tulee olemaan massiivista kun asumistukia ei enää makseta ja moni perhe joutuu muuttamaan pakon edessä saman pienenkin katon alle väkisin. Yhdessä asunnossa voi pian asua jopa useampi perhe samaan aikaan.

– Kun valtion virkakoneistoa vihoviimein leikataan aivan käsittämättömän radikaalilla tavalla niin työttömyys tulee huitelemaan jossain Bosnian tasolla 50+%:ssa, varsinkin kun Suomen julkinen talous ja virkahimmeli on niin hirvittävän kokoinen, loppujen palkat leikataan aivan minimiin.

Näin tulee tapahtumaan ja se päivä lähestyy joka ainoa hetki, tämä selvästi tehdään täysin tahallaan Suomelle.

Yleislakko lienee tässä vaiheessa parasta mitä kansa voi tehdä, mutta mitenkähän saataisiin työväenliike mukaan, kun osa niistä nimenomaan haluaa halpatyövoimaa Suomeen? Ehkä enemmistö kuitenkin on työn oikean arvostuksen kannalla ja jopa isänmaallisia, suomalaisen työn puolustajia. Nyt tarvittaisiin hyviä henkilökohtaisia yhteyksiä, niin asiat alkaisivat rullata.

Työehtojen huononnusta vastustavilla marseilla on aina valtavasti osanottajia, kuntaas pakolaisia ja ulkomaista halpatyövoimaa vastustavilla marsseilla taas on yleensä vain kymmeniä marssijoita. Intressit pitäisi yhdistää!

Tukien jako vierasmaalaisille on tuotava näkyväksi. Kansa ei edes tiedä millaisia tukia tällä oleilijoille maksetaan. Itsekin yllätyin kun kuulin eilen virkailijalta suoraan, että hänellä oli äsken asioimassa musta mies, jolla on Suomessa kahdeksan lapsen perhe vaimoineen ja jonka tuet olivat kuudentuhannenviidensadan euron paikkeilla kuukaudessa. Tämähän on käsittämätöntä!

Toinen yksittäinen hemmo taas oli paripäivää tullut vaatimaan, että hän haluaa lapun jotta voi ostaa uuden, ison telkkarin. Hetken setvimisen jälkeen virkailija totesi hänen saavan jo kaksituhattaviisisataa euroa kuukaudessa niin, että sen pitäisi kyllä riittää telkkariin ilman lisätukeakin.

Minulle on uutta ja hämmästyttävää sekin, että mamuilla on kuulemma usein mukanaan jotain lappuja, joilla voivat noin vain ostella telkkareita, älypuhelimia, huonekaluja, kalliita aurinkolaseja, käydä yksityislääkäreillä ynnä muuta. En ole ainakaan koskaan kuullut, että suomalaisille työttömille jaettaisiin tällaisia elintasolappuja.

Tällaiset asiat pitää selvittää ja julkaista, eikä enää pimittää kansalta! Siinähän olisi aivan mainio juttuvinkki Iltasanomille.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

5 Comments

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo faktat saavat Keskustan ja Sipilän näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen.

    -Sanna Keskusta

  2. Juuri tällaisille vaihtoehtomedioille on kysyntää, koska ei näitä paljastuksia ja faktoja normaali media julkaise. Paras sivusto jossa rautaista faktaa asiasta, kuin asiasta. Muistakaa levittää somessa, kun kerta keskusta vaatii sensuuria.

  3. Sipilä taisikin olla pahin troijan hevonen pääministeritasolla ikinä. Aina kun kuvittelee, ettei edellistä hallitusta huonompaa kyhäelmää vain mitenkään voi saada aikaan, tulee joku Juha Sipilä ja polkee Suomen ja suomalaiset alimpaan helvettiin julistaen kulttuurisen rikkauden ilosanomaa.

    Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Suomen peli on lopullisesti menetetty. Tätä menoa yhteiskuntamme on romahtanut seuraavan 5 vuoden kuluessa. Viimeiselle suomalaiselle ei taida jäädä edes niitä valoja sammutettavaksi.

  4. Sipilällä on hyvä ’pisnes’-vainu hän kuppasi edellisten hallitusten aikana mummoilta 10 000 e paskalaitos yksittäistalouksiin leskelle vaikka ne vaativat kunnolla toimiakseen vähintäin 10 hengen talouden. Voi olla että Juha näki raamatullisen näyn jo silloin ulkomaalainen täyttää maan ja paskakaivot jo on valmiina paitsi Kirkkonummen keskuksessa jossa syksyllä pitää alkaa kesantopelto kyntää jotta voidaan lannoittaa ylimääräisten 150 henkilön tuotoksella. Nyt kun hänen adjutantinsa Lehtimäen paskalaki sekä hevosen lannan polttamisen kieltävä laki on keksittävä uusia liikesuunnitelmia että verorahoja tulisi omiin taskuihin mahdollisimman paljon. Eikö hänen oppikirjansa kerrokkin että ulkokultaisuus on pahasta, mutta tämä ulostulo on hyvä markkina- ja mediatemppu minkä bisnesmies taitaa. Sanotaan moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa (tarkoittaneen esim. paskalakia jne.) sisältä.

  5. Jos te suomalaiset ette tätä tajua, niin TE ANSAITSETTE TULLA HÄVITETYKSI. Ansaitsette sen helvetin horisontissa, jossa nämä kaikki valehtelevat eduskuntapuolueet tulevat tuhoamaan Suomen. Ainoa ikävä asia tässä yhtälössä on se, että te viette meidät järkevät suomalaiset mukananne.

Comments are closed.