Soroksen hakkeroidut tiedot paljastavat rahoittaa elintasopakolaisien tulon.

Jos mietit miksi kaikki eduskuntapuolueet ja valtamedia aivopesee ja valehtelee turvapaikanhakijoista. Eduskuntapuolueet ottavat vain lisää turvapaikanhakijoita, joka päivä. Soros maksaa valtamedialla ja eduskuntapuolueille. Valtamedia sitten levittää propaganda valheita turvapaikanhakijoista. Eduskuntapuolueet ottavat joka päivä lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia vaikka Suomella ei ole varaa ottaa yhtään enään. Poliisi salaa ongelmat ja rikokset. Eduskuntaspuoleissa ei ole muita, kuin korruptuneita ammattivalehtelijoita, joille maksetaan Suomen Islamisaatiosta. Suomessa on menossa kansan vaihto ja alkuperäisen kansanmurha.

Soros vaatii elintasopakolaisten = turvapaikanhakijat ja pakolaiset kustannusten kattamista jatkuvalla leikkaamisella ja jatkuvilla verojenkorotuksilla. Mitä tekevät hallituspuolueet leikkaavat jatkuvasti lisää ja korottavat veroja jatkuvasti lisää.

Sinä veronmaksajana rahoitat ITSE Suomen islamisaatiota. Kyllä, aivan oikein, Sinä veronmaksaja rahoitat Suomen islamisaatiota.

Vieläkö joku uskoo, että elämme ”demokratiassa”, jossa valkoisten väestönvaihto värilliseen massaan on pelkkää ”luonnollista kehitystä”?
Kela Gold kortti ulkomaalaisille matuille, nyt se on totta
Rajaton luotto maahantunkeutujille, kanta-Suomalainen työmies maksaa selkänahastaan.
Viedään omilta vanhuksilta palvelut ja elämisen mahdollisuus. Ja nuorilta koulutus.
Vain jotta uudet kunniakansalaiset saavat kaiken haluamansa.
www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kaikille-turvapaikanhakijoille-syksyn-aikana-maksukortit-kateinen-kaikkein-kalleinta/6032564

Soros on painostanut Helsingin kaupunginjohtajaa (Jussi Pajunen) sekä tärkeitä työ- ja elinkeinoministeriön (Suomen työministeri on perussuomalainen Jari Lindström) virkamiehiä sitoutumaan somaleiden tehokkaampaan ”kotoutukseen” –eli veronmaksajien rahan lahjoittamiseen somalien käyttöön. Perussuomalaisten Jari Lindström on korruptoitunut ammattivalehtelija, johon Soros vaikuttaa.

Soros pyrkii korruption avulla varmistamaan, ettei maahanmuuttajien käytös vaikuta eurooppalaisvaltioiden tekemään maahanmuuttopolitiikkaan. Suomessa ei ole yhtään eduskuntapuoluetta, joihin Soroksen korruptio ja rahoitus ei olisi vaikuttanut. Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrän lisäämistä. Soroksen rahoittamat eduskuntapuolueet ja kansanedustajat tunnistaa siitä, että ne kannattavat turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamista.

Asiakirja kertoo, että Soros kykeni vaikuttamaan monilta osin siihen, millainen Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja monimuotoisuusstrategia vuosina 2013–2016 on.

Soros-paljastukset jatkuvat: korkeimman oikeuden manipulointia monikulttuurisuuden nimissä
magneettimedia.com/soros-paljastukset-jatkuvat-korkeimman-oikeuden-manipulointia-monikulttuurisuuden-nimissa/

Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa
mvlehti.net/2016/08/17/tietovuoto-soros-rahoittaa-pakkomonikulttuurisuutta-myos-suomessa/

magneettimedia.com/tietovuoto-soros-rahoittaa-pakkomonikulttuurisuutta-myos-suomessa/

Suvaitsevaiset eli suvakit ovat hyvin tyhmiä ihmisiä, jotka on helppo aivopestä valtamedian toimesta. Suvakit pitää uhrata ja heittää eturintamaan, jossa matut raiskaavat ja tappavat kaikki suvakit. Suvakit haluavat tulla raiskatuiksia ja tapetuiksi matujen toimesta, joten he tulevat kärsimään seuraukset automaattisesti. Valitettavasti matut tappavat ja raiskaavat kaikkia kantasuomalaisia.

Kaikki toimet lisätä maahanmuuttoa nopeuttavat Suomen tuhoa ja romahdusta. Suomi on, kuin titanic uppoaa hitaasti mutta varmasti. Valitettavasti eduskuntapuolueet nopeuttavat kaikin tavoin uppoamista jatkuvilla leikkauksilla, veronkorotuksilla ja ne ottavat joka päivä 20-30 turvapaikanhakijaa ja pakolaista lisää. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat nopeammin, kuin Suomen natsihallitus ehtii leikkaamaan ja korottamaan veroja.

George Sorokselle todistetusti tai todennäköisesti uskolliset suomalaiset poliitikot
mvlehti.net/2016/08/17/george-sorokselle-todistetusti-tai-todennakoisesti-uskolliset-suomalaiset-poliitikot/

Soros Hack Reveals Plot Behind Europe’s Refugee Crisis; Media Manipulation; Cash For “Social Justice”
www.zerohedge.com/news/2016-08-16/soros-hack-reveals-plot-behind-europes-refugee-crisis-media-funding-and-manipulation

mvlehti.net/2016/08/16/islamin-kolme-suurinta-ongelmaa-allah-muhammed-ja-koraani/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.