”Sisällissota” vai Jihad? Sotaskenaarion lyhyt kuvaus.

Meneilläänolevan massamaahanmuuton t. kansainvaelluksen alkamisesta lähtien on kuultu varoituksia  Euroopan islamisoinnista. Hassan al Bannan ja ’Muslim Brotherhoodin’ alkuperäinen suunnitelma maahanmuutolla ja lisääntymisellä tapahtuvasta Euroopan väestön vaihtamisesta on esitelty täällä toisaalla, kuten myös syyt miksi jihadistit ovat siirtyneet väkivaltaisen invaasion kannalle. Tässä kuvaillaan, miten jihad l. kansanmurhasota eurooppalaisia vastaan todennäköisimmin tulee tapahtumaan:

 1. Islamilaisten enklaavien muodostaminen kaikkiin läntisen Euroopan maihin. Toteutettu 1900-luvun lopulla.
 2. Mellakointiin ja rikollisuuteen valmiiden maahanmuuttaja-nuorten jengiyttäminen ja aseistaminen. Toteutettu.
 3. Joukkomellakat, joissa ”nuoriso” saa lähes sotakokemusta. Toteutettu mm. Ranskan 2007 ja 2009 mellakoissa, ja sen jälkeen miltei päivittäin kaikkialla Ruotsia myöten. Autojen polttaminen, mikä näyttää olevan islamistinuorten tärkein harrastus, omaa myös funktion myöhemmissä tapahtumissa: Tuhoamalla autot estetään eurooppalaista siviiliväestöä pakenemasta jihadisteja.
 4. Shariaa ja ei-islamilaisten uskonnollisen toiminnan rajoittamista vaativat muslimiyhteisöt ja näiden joukkoesiintymiset. Varsin näkyvää mm. Englannissa.
 5. Islamististen järjestöjen verkosto, ja (lähes) kaikkien moskeijojen ottaminen jihadistien kontrolliin. Toteutettu koko Euroopassa.
 6. Islamistien soluttautuminen hallintoon mm. vihreiden ja sosialidemokraattien kautta. Toteutettu, ainakin Suomessa myös Kokoomus solutettu.
 7. Pakolaisina esiintyvien islamisten massamaahanmuutto Eurooppaan. Tässä aallossa tuosaan jihadistien taistelujoukkoja mm. Evitskogiin Kirkkonummelle. Toteutettu viimeistään kesällä-syksyllä 2015.
 8. Euroopassa pysyvästi oleskelevien islamistien sotakoulutus ja käytännön kokemuksen hankkiminen mm. ISIS:n riveissä. Toteutettu.
 9. Eurooppalaisten viranomaisten ja poliisien pakottaminen vetäytymään islamistista enklaaveista. Osittain toteutettu Ruotsia myöten.
 10. Aseiden kätkeminen moskeijoihin yms. monikulttuurikeskuksiin. Toteutettu, on jopa löydetty ja takavarikoitu.
 11. Testiluontoiset joukkomurhaiskut eurooppalaisia siviilejä vastaan. Toteutettu mm. marraskuussa 2015 Pariisissa ja maaliskuussa 2016 Brysselissä. Kun on nähty, että jihadistien yllyttämät nuoret ja maahanmuuttajat kykenevät näihin tekoihin, testejä ei toisteta.
 12. Joukkomellakoinnin valmiuksien testaaminen. Tapahtuu par’aikaa Ruotsissa ja mm. Ranskassa.
 13. Eurooppalaisten viranomaisten vastatoiminen testaaminen. Ruotsin linkkimasto-sattumukset ja Ruotsin ja Norjan jauhepaketit postitoimistoissa voivat olla tätä. Brysselin ja Pariisin iskut palvelevat osittain samaa tarkoitusta.

H-hetki:

 1. Aseellisen välikohtauksen aikaansaaminen jollekin Etelä-Euroopan valvotulle rajalle. Sotilaat pakotetaan avaamaan tuli ihmismassaan, tavoitteena jotain satoja kuolleita.
 2. Hirveä älämölö kautta koko muslimimaailman. *Pilakuva-mellakat* olivat kenraaliharjoitus. Autojen lisäksi palaa rakennuksia ja kuolee ihmisiä.
 3. Bioaseen levitys alkaa joukkoliikennevälineissä yms. kohteissa.
 4. Mellakat jatkuvat useita päiviä, kunnes bioase alkaa aiheuttaa joukkokuolemia. Näihin aikoihin isketään sairaaloihin joko Brysselin tapaan tai sariini-kaasulla.
 5. Kun julkiset hallinnot alkavat romahtaa, tulevat terroristit ja maahanmuuttajajengit kaduille. Tässä vaiheessa otetaan alueita kontrolliin.
 6. Islamistien valtaamilla alueilla siviiliväestöä kohdellaan samoin kuin jesidejä ja kristittyjä Syyrian-Irakin ”kalifaatissa”. Muualla jatkuu sota eurooppalaisten poliisien ja armeijojen rippeitä vastaan.
 7. Valtaansa saamillaan alueilla jihadistit perustavat omat terroriin ja pelkoon perustuvat hallintonsa. Alkuperäiset asukkaat voidaan hävittää totaalisesti, jos Euroopan ulkopuolelta on saatavissa kehitysmaalaisia tilalle.

Eurooppalaisten vastatoimet:

 1. Kun keskushallinnot romahtavat, aloite siirtyy paikallisille toimijoille. Kaikkialla ei luultavimmin muodostu mitään korvaavaa rakennetta, koska joukkokuolemat ja liikenteen yms. loppuminen tekevät hirmuista tuhoa.
 2. Jäljelläolevat eurooppalaiset toimijat käyttävät todennäköisesti pidäkkeettömiä vastatoimia l. toimivat ”kaikin käytettävissäolevin keinoin”. Sota on jo islamistien toimesta ollut alusta alkaen demografista l. siviiliväestöt ovat sotilaallinen kohde.
 3. USA:n armeija vetäytyy todennäköisesti välittömästi omalle mantereelleen, jossa on samat ongelmat.
 4. Mikäli Eurooppaa on olemassa sodan jälkeen, se näyttää kovin erilaiselta, kuin tänään.

Lähde:

summerwar2016.wordpress.com/2016/06/08/sisallissota-vai-jihad-sotaskenaarion-lyhyt-kuvaus/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.