Muslimien maahanmuuton tarkoitus: Euroopan tuhoaminen

Mitään muuta “järkevää” syytä tälle älyttömyydelle ei löydy. Ja eurooppalaisen kulttuurin ja elämäntavan täystuho on ainoa seuraus mitä tälläisestä toiminnasta voi seurata. Pakolaisbisnes on tietysti toinen syy, mutta taustalla on jotain paljon pahempaa. Euroopan tuhoaminen – ja multikulttuurisen EU-liittovaltion perustaminen tuhotun euroopan raunioille jossa on “puhdasrotuinen” aatelisto sekä monikulttuurinen työväenluokka.

.
Miksei näitä pakolaisia edes aiota lähettää takaisin kotimaanhansa kunhan kriisitilanne(?) siellä on ohi?
.
Miksi kaikki korkeat tahot ja toimijat ovat yksimielisesti mukana pakolaisbisneksessä? Hallitus, poliisi, ELY, EK, SPR, EU, NATO lisäksi muut tahot kuten kristityt, juutalaiset, vihreät, vasemmisto, ym.
.
Miksi kaikki mukana olevat toistevat samoja iskulauseita kuin hypnotisoituina ja ovat erittäin agressiivisia, äärimmäisen vihamielisiä muitten mielipiteitä kohtaan?
.

www.youtube.com/watch?v=T60hCxXzcbU

Katso nopeasti,video poistetaan vähän väliä. Jollei toimi niin hae googlella:
With Open Gates: The forced collective suicide of European nations
(jos et kestä nähdä todellisuutta niin katso edes kohdat 9:30, 9:45, 19:18)

.

“pakolaistulvan on täytynyt olla hallituksen tiedossa viimeistään vuonna 2012, koska viranomaisvalmistautuminen aloitettiin jo 2013 SPR:n johdolla. Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena oli valmistautua jopa 100 tuhannen pakolaisen ”yllättävään” vastaanottotarpeeseen”
iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206431-ei-lainkaan-yllattaen-ja-pyytamatta
.
“Jaakonsaari: oikeistopopulistit estävät eri maiden sisäpolitiikassa Euroopan yhteisten linjausten toteutumisen.”
www.uusisuomi.fi/kotimaa/138062-raju-heitto-halla-aholle-radiossa-ampumalla-vai-hukuttamalla

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.