Eliitti ei kärsi maahanmuuton seurauksista

Länsimaissa valtaanpäässyt joukko politiikassa, mediassa ja elinkeinoelämässä on etääntynyt maansa tavallisesta kansasta, ja on syntynyt kuilu johdon ja kansan välille.
Eliitti Euroopassa korostaa omaa hyvyyttään, antamalla tavallisen kansan kantaa seuraukset. (Esim. Merkel ja Suomessa Sipilä ja Orpo)
Amerikkalainen kolumnisti Peggy Noonan kirjoittaa Wall Street Journalissa, että länsimaiden valtaa pitävä luokka, joka haluaa tehdä “hyvän työn, armeliaisuuden teon””, ottamalla vastaan suuria määriä pakolaisia lähi-idästä ja Afrikasta, ei itse joudu kantamaan tuon “hyvyytensä” seurauksia.

Sen sijaan kaikki ne suuret kulttuuriset haitat ja haasteet, jotka tuosta eliitin “hyvyydestä” seuraavat, lankeavat tavallisen kansan harteille, ihmisten, joilla on itsellään vähän resursseja, eikä mitään mahdollisuuksia kohdata tulijoiden aiheuttamia haasteita. Eliitti vain heittää tulijat tavallisten ihmisten keskelle “sopeutumaan”. Itse eivät johtajat joudu koskaan asumaan tai olemaan tulokkaiden kanssa missään tekemisissä.
Maahanmuuton seuraukset eivät kohdistu niihin poliitikkoihin, toimittajiin ja kulttuurihenkilöihin, jotka kiihkeimmin kannattavat lisämaahanmuuttoa. Heidän elämäänsä se ei tuo negatiivisia vaikutuksia.

Valtaapitävät eivät välitä mitään seurauksista. Ja kun keskiluokka ja työssäkäyvät haluaa panna vastaan ja alkaa reagoida kielteisesti, kutsuvat yhteiskunnan huipulla olevat heitä “muukalaisvihamielisiksi”, “ahdasmielisiksi” ja “rasisteiksi”. (Ja jopa ryhdytään oikeustoimiin keskustelijoita vastaan!)
Kansasta irtautuneet päätöksentekijät kutsuvat itseään “humanisteiksi” ja “ihmisoikeuksien puolustajiksi”.
Noonanin mukaan tämä kuilu johtajien ja kansan välillä on näkyvissä kaikkialla lännessa. Johtajilta ei löydy myötätuntoa kansan asemaa kohtaan. Heitä ei kiinnosta niiden olot, joiden kanssa eivät ole tekemisissä.
(Suomessakin on usein kuultu, että: “maahanmuuttoa vastustavilla “rasisteillahan” on omat ongelmansa, eivät pärjää elämässään ja siksi käyvät turvaa hakevien kimppuun”.)
Eliitti syyllistää tavallisen kansan, joka joutuu haittamaahanmuuton keskelle.
Lännen kansat alkavat ajatella, että heidät on hylätty. Euroopassa ja USA:ssa on nousemassa vastarinta.

Wall Streetillä annettiin ennen lausuntoja, mitä pitää tehdä maan hyvinvoinnin eteen, nyt ollaan maailmankansalaisia, globaaleilla markkinoilla. Silicon Valleyssä on tuskin ideoita “kansallisesta intressistä”. Omasta maasta ei olla kiinnostuneita, kun ajatellaan abstraktisti ja globaalisti.
Hollywoodissa varakkaat varjelevat lapsiaan sairailta kulttuurisilta ja moraalisislta viesteiltä, joita he kuitenkin itse tuottavat valkokankaalle. Mutta heillä ei ole mitään sitä vastaan, että heikommissa asemissa olevien ja rikkinäisten perheiden jälkikasvu omaksuu negatiiviset mallit ja arvot.
Elinkeinoelämä, teknologia ja kulttuuri identifioituvat yhä harvemmin kotimaahansa ja siihen, mitä siellä tapahtuu. On kummallista, että eliittimme hylkää idean, että he kuuluvat kansalliseen yhteisöllisyyteen, että heillä olisi side johonkin ja vastuu jostain itseään suuremmasta, että heidän tulisi tuntea lojaalisuutta maanmiehiinsä tai ainakin kunnioitusta, kirjoittaa Peggy Noonan.

Uusi luokkayhteiskunta on syntymässä. Aiemmin harvat eliitin edustajat hyötyivät massoista ja saivat suuria omaisuuksia ja etuja. Nyt tämä eliitti, harvat, voidakseen esiintyä maahanmuuttopolitiikassa hyvyyden apostoleina ja humanistisia sankareina, kaatavat tuon hyvyytensä aiheuttamat seuraukset monien päälle.

Lännellä ei ole varaa näihin hyvyydenapostoleihin, jotka eivät näe toimintansa seurauksia, koska eivät koskaan itse joudu niitä seurauksia näkemään ja kokemaan. Sen sijaan muut, suuret joukot kansaa, joutuvat nuo seuraukset näkemään ja kokemaan.
Yhä useampi on alkanut vastustaa eliitin toimia.
Kehitys tuleekin kääntää ja palauttaa etusijalle oma kansallinen yhteisöllisyys. Ilman omaa turvallisuutta ja tulevaisuudennäkymiä kotimaassa häviää kansalaisten välinen luottamus, joka on lännen perusta .

lue myös: Wall Street Journal i How Global Elites Forsake their countrymen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Näinhän se menee. Historia toistaa itseään, taas. Eliitti on jälleen kerran irtautunut kansasta niin paljon että he kuvittelevat voivansa elää mukavasti, riippumatta tavallisten ihmisten tilanteesta. Voi olla tottakin, kuka tietää? Onhan heillä palkatut vartijat (poliisin lisäksi) suojaamaassa heidän etuoikeuksiaan.

  2. miksi eliitti kärsisi?? eihän vokkeja ole westendissä eikä eirassa eikä espoo ja helsinki (vielä ?)
    aio ostaa omistusasuntoja sieltä, joten turvassa ollaan…ja ainahan suunnitelmät voi torpata…
    ja basaaritunnelmaa voi ihastella itäkeskuksessa,,,,.

Comments are closed.