Totuus Petteri Orposta ammattivalehtelija.

Totuus Petteri Orposta ammattivalehtelija.

Petteri Orpo saatava valtakunnanoikeuteen
Näin kirjoittaa Heikki Porkka. Vaikeaa tuosta on asiaperustein eri mieltäkään olla. Siihen vain voi lisätä: Orpo ei jää ainoaksi. Jono tulee ulottumaan Arkadianmäeltä vähintään tullinpuomille asti. Kavalluksia, maanpetoksia, rahanpesua, ihmisoikeusrikkomuksia ..

mvlehti.net/2016/07/04/petteri-orpo-saatava-valtakunnanoikeuteen/

Petteri Orpo päästi viime vuonna maahan yli 32 000 muslimi elintasopakolaista, joista suurin osa oli 18-30 vuotiaita terveitä nuoria miehiä. Nämä “turvapaikanhakijat” tulivat elämään suomalaisten veronmaksajien rahoilla loppu elämänsä ja ne maksavat yli miljardi euroa vuodessa Suomelle. Petteri Orpo valehteli, ettei rajoja voi laittaa kiinni ja Orpo piti rajat auki, jotta hänen vaimonsa tienaa turvapaikka bisneksillä.

IS tutki Orpon tilaisuuksiin tilatut alkoholit – Vieraiden nimet salattu! Kuvassa Orpon natsi tervehdys. Orpo on kuin sika joka tuhoaa Suomea ja tuhlaa veronmaksajien rahoja pohjattomaan kaivoon.
mvlehti.net/2016/08/12/is-tutki-orpon-tilaisuuksiin-tilatut-alkoholit-vieraiden-nimet-salattu/

Petteri Orpon juopotteluiltamien vieraslistat tulivat julki
Petterin orgioissa viina virtaa ja kaikilla on hauskaa ja sinä maksat.
mvlehti.net/2016/08/17/petteri-orpon-juopotteluiltamien-vieraslistat-tulivat-julki/

Petteri Orpo on samanlainen ammattivalehtelija, kuin kaikki kokoomuksessa. Juha Sipilä, Timo Soini, Matti Vanhanen, Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Sauli Niinistö, Paavo Lipponen ovat kaikki ammativalehtelijoita, joihin ei voi luottaa yhtään.

Kuten moni tietää etukäteen tulee Orpo leikkaamaan vielä monta kertaa ja korottamaan veroja, koska rahat menevät pohjattomaan mustaan aukkoon ja mikään ei riitä. 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten kustannuksiin, jotka elävät sosiaaliturvalla ja summa kasvaa joka vuosi. Nykyinen natsihallitus tulee myös leikkaamaan niin, ettei pienituloisten rahat riitä ruokaan ja lääkkeisiin ja he tulevat kuolemaan joko ruuan tai lääkkeiden puutteeseen. Sekä pidentämään työaikaa ja alentamaan palkkoja työntekijöillä.Tärkeintä olisi jokaisen minimoida verojen maksu ja minimoida kulutus. Ostakaa ulkomailta tai käytettyjä tuotteita niin ei tarvitse veroja maksaa. Äärioikeustohallitus on Suomen ylivoimaisesti huonoin hallitus. Sipilä ja Orpo ovat huonoimpia ministereitä ikinä.

Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.
Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.

Hallitus suunnittelee yrityksille isoa veroalea.

Kun kantasuomalaisilta leikataan ja korotetaan veroja jatkuvasti ja hallitus valittaa, ettei ole rahaa. Silti hallitus laittaa vuodessa 11 miljardia euroa ulkomaalaisille jotka elävät sosiaaliturvalla Suomessa. Sinulta leikataan ja korotetaan veroja jotta alla olevan kaltaisille elintasopakolaisille saataisiin lisää rahaa. Valitettavasti elintasopakolaisia tulee jatkuvasti lisää joka päivä 10-20 kapaletta ja kustannukset kasvavat joka päivä.
Kirjoittanut: Matti Korhonen

Irakilainen muslimi kertoo kuinka huijata oleskelupa Suomessa.

Maahanmuuttaja kertoo totuuden: Irakilaiset ovat elintasopakolaisia

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

Comments are closed.