Suomessa on sota menossa.

Suomessa on sota menossa.

Eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia ja suvakit ovat lisäämässä turvapaikanhakijoiden määrää ja pakolaisten määrää. Valtamedian tehtävä on valehdella aivopestä kansaa uskomaan, että kun 2 miljoonaa (muslimi) turvapaikanhakijaa tulee Suomen tilanne paranee. Poliisi valvoo, ettei haittamaahanmuuton ongelmista rikollisuus, kustannukset ja kaikki muut ongelmat voi puhua avoimesti. Muuten tulee tuomioita “rasistisista rikoksista” kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja muut. Suvakit tuo valtamedian aivopesty ryhmä, joka on täynnä aivottomia idiootteja edistävät kaikin tavoin ja koittavat lisätä matujen määrää. He myös aktiivisesti koittavat estää ja vaientaa maahanmuutonvastustajia. Eduskuntapuolueet tekevät lakeja, joilla saadaan maahanmuutonvastustamisesta laitonta. Puolueet myös kaikin puolin yrittävät lisätä matujen määrää.

“Matu” = Tämä sana  kuvaa laittomasti maahamme tunkevia ihmisiä; elintasopakolaiset, rikolliset ja terroristit.

mvlehti.net/2015/09/25/mv-lehti-lanseeraa-uuden-kasitteen-matu/

Huolimatta siitä matujen kustannukset, rikollisuus ja kaikki muut ongelmat ovat moninkertaistuneet. Mitä enemmän matuja tulee sitä enemmän tulee kustannuksia ja rikollisuutta. Suurin osa matuista elää koko elämänsä sosiaaliturvan varassa, mikä on kestämätöntä. Suomi käyttää 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tämä summa vain kasvaa jatkuvasti, eikä loppua näy. Loppua ei tule ennen kuin hallitukseen nousee puolue, joka vastustaa tätä kehitystä. Sellaisia puolueita on jo kaksi muutospuolue.fi/ suomenkansaensin.fi/ Yksikään eduskuntapuolue ei tuo muutosta, koska kaikki ovat olleet jo hallituksessa. Perussuomalaiset paljastuivat populistipuolueeksi joka muka vastusti maahanmuttoa EU:ta ja euroa. Kuitenkin hallituksessa ollessaan persut eivät ole tehneet mitään. Persujen teot on nähty ja heihin ei voi luottaa.

Totuus Islamista aikapommi.wordpress.com/

Toinen vaihtoehto on kansannousu ja vallankumous. Matut ovat tyytymättömiä 4,4 kertaa suurempiin sosiaalietuuksiin ja 2,4 kertaa suurempiin asumistukiin, kuin mitä kantasuomalaiset saavat. He haluavat paljon enemmän ja mikäli eduskuntapuolueet eivät siihen suostu. Tulevat matut nousemaan hyvin väkivaltaiseen kansannousuun. Matut terrorisoivat kantasuomalaisia jatkuvasti tappamalla, raiskaamalla, ryöstämällä, pahoinpitelemällä, sylkemällä, nimittelemällä naisia huoriksi. Matut halveksivat kantasuomalaisia ja Suomea. Mitä tekee poliisi ei mitään, koska matut ovat poliisin suojeluksessa.

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

Ulkomaalaisten sosiaalietuudet paljastettu moninkertaiset määrät kantasuomalaisiin verrattuna.

Kolmas vaihtoehto kantasuomalaisten mitta täyttyy jossain vaiheessa ja he nousevat kapinaan täysin kansasta vieraantuneita eduskuntapuolueita vastaan. Nämä eduskuntapuolueet ovat ammattivalehtelijoita, joihin ei voi luottaa yhtään. Valtamedian ja eduskuntapuolueiden aivopesu ja valehtelu ei auta, koska jokainen kantasuomalainen, joka on jossain tekemisissä matujen kanssa näkee ja kokee ne ongelmat. Jokainen kantasuomalainen tuntee lompakossaan 11 miljardin euron vuosittaiset matu kustannukset leikkauksissa ja verotuksessa. Sekä myös työajan pidentämisenä ja palkkojen alentamisena. Ne kantasuomalaiset, jotka eivät ole vielä heränneet. Voivat herätä siinä vaiheessa, kun matu tappaa tai raiskaa sinut tai lapsesi tai vanhempasi. Siinä vaiheessa myös suvakit heräävät. Kuinka monen kantasuomalaisen pitää kuolla, ennenkuin matut poistetaan Suomesta?

Valtamedia kertoo miten maailma suree turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kohtaloa. Mutta siitä kun Suomessa matut raiskaavat tai tappavat kantasuomalaisia, niin kansalle ei kerrota mitään. Kukaan ei sure matujen tappamia tai raiskaamia uhreja.

Neljas vaihtoehto, jota kaikki eduskuntapuolueet, valtamedia ja suvakit ovat kovasti edistämässä. On islamistinen Suomi, jossa ei ole kuin yksi uskonto, koska kaikki muut uskontojen edustajat on tapettu ja kirkot tuhottu. Myös kaikki vääräuskoiset on tapettu. Naiset raiskattu ja miehet tapettu. Islam ei ole rauhanuskonto. Islamin tavoitteena on kasvaa riittävän suureksi, jotta vääräuskoisten tappaminen voidaan aloittaa.

Olemme siis sodassa ja kysymys on Suomen tulevaisuudesta ja kantasuomalaisten tulevaisuudesta. Suomessa on menossa laillistettu kansanmurha. Tarvitaan riittävän aktiivisia ihmisiä toimimaan riittävä määrä vastarintaan. Me emme tarvitse elintasopakolaisia, joista suurin osa elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Hyvänä esimerkkinä Somalit ovat olleet Suomessa noin 20 vuotta ja somaleista 90-95% elää sosiaalietuuksilla. Samat luvut ovat myös muslimeilla. Kotouttamispuheet ovat aina olleet valheita muslimeja ei voi kotouttaa ja se ei ole onnistunut missään maailman maassa ikinä. Muslimien uskonto on islamin uskonto, josta he eivät luovu ikinä ja sen takia muslimit eivät ikinä tule kotoutumaan tai integroitumaan yhteiskuntaan ikinä. Nämä ovat faktoja joita vastaan ei valheilla ja aivopesulla pärjää mitenkään.

Kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla on poistettava Suomesta heti pysyvästi, koska Suomella ei ole varaa ottaa jatkuvasti lainaa heidän elättämiseensä. Suomi ei voi ottaa samasta syystä yhtään turvapaikanhakijaa  tai pakolaista, koska Suomella ei ole varaa ottaa lainaa heidän elättämiseensä. Aktiivinen vastarinta on sitä, että äänestää puolueita, jotka vastustavat maahanmuuttoa muutospuolue tai suomiensin. Nämä puolueet vastustavat myös euroa ja EU:ta. Eurosta ja EU:sta ei ole ollut muuta kuin haittaa Suomelle. Siksi myös eurosta ja EU:sta on erottava. Suomi kuuluu kantasuomalaisille ei matuille, eikä EU:lle. Siksi taistelemme itsenäisyyden ja vapauden puolesta.

Samaan aikaan Suomen natsihallitus tappaa kantasuomalaisia jatkuvasti leikkaamalla kantasuomalaisilta sosiaalietuuksia. Jostain ne rahat matujen elättämiseen on saatava siispä aina leikataan kantasuomalaisilta ja annetaan ne rahat matuille.

Hallitus päätti keväällä uusista säästöistä. Osana säästöpakettia hallitus leikkaa erinäisiä etuuksia 0,85 prosentin tasasuuruisella vähennyksellä. Toimenpiteellä tavoitellaan 195 miljoonan euron säästöjä

www.iltalehti.fi/uutiset/2016081122063120_uu.shtml

Maahanmuuttoon 230 miljoonaa euroa lisää
www.iltalehti.fi/uutiset/2016051921591077_uu.shtml

Suomen valtionvelka yli 127 miljardia euroa . 127,123,525,701 €
www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Kirjoittanut: Maria Korhonen

ps. jos jollain on asiaa tästä kirjoituksesta puhelinnumeroni ja osoitteeni löytyy netistä ja numerotiedustelusta. Soittakaa tai tulkaa käymään, jos haluatte keskustella tai teillä on asiaa.

www.blogit.fi/tag/mamu

Matujen kaikki ongelmat, kustannukset ja rikollisuus aina mvlehti.net/

sss-hallitus-valk-selka_orig-e1448791722455

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

57 Comments

 1. Racist you attack our religion. You will regret this shit you post. You attack Allah!
  Racist finnish bitch whore! You will be raped and death to you! allahu akbar!!!!
  Death to finnish religion!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish peoples!

  This woman need to be killed and sillenced! All muslims brothers we need attack this woman and kill her!

  1. What the hell are doing in Finland? We have not asked You to come here. You wish death to Finnish peoples, religion and culture, but You want our money.

  2. Sun Allahis on itse Perkele ja Muhammed on hänen luonaan ja kärsii iankaikkisen tulen rangaistusta, samaa rangaistusta, jota kohti sun sielusi on menossa.

  3. Please do come on and try it you inbred baboon. We will drown you in vat of pig shit and roast your carcass on spit before we fed it to dogs and pigs. This is Finland, come at us any time.

  4. Aahil, Calm down you whore! Let’s sit down, eat some bacon and discuss like adults…

 2. Natsi rasisti miten kehtaat kirjoittaa tuollaista rasistista vihapuhetta muslimeista. Vaadimme heti kyseisen rasistisen vihapuheen poistamista ja sensuroimista. Jos Suomimedia ei poista kyseistä kirjoitusta 3 päivän sisällä on Suomimedia rasistinen natsi sivusto. Ettekai halua leimautua natsi rasisteiksi, jos poistatte kirjoituksen niin selviätte. Jos kirjoitus ei poistu aloitamme somessa kampanjan Suomimediaa vastaan. Teiltä loppuu lukijat ja olette natsi rasisteja.

  -Anne rajat auki ryhmä.

  1. Katsoppa tuo “aalih”-nimimerkin kommentti! Siinä näet oikeaa rsismia. Heti, jos toinen kertoo mielipiteensä, hänet on tapettava ja vaiennettava. Samaa paskaa jauhatte te “muka-suvaitsevaiset”, jotka ette kuitenkaan toisten mielipidettä suvaitse, jos se on eri, kuin teillä! Jos hauatte noita muslimia elämäänne, lähtekää vaimoiksi Irakiin, Somaliaan tai Afganistaniin ja kokeilkaa, kuinka ihanaa se elämä on!! 😀

  2. Säälittävää tekstiä. Perusteetko, mikä tässä oli rasismia? Karua faktaa.

  3. -Anne rajat auki ryhmä.
   Voisitko perustella miksi tarvitsemme Aahileita tänne tappamaan ja raiskaamaan, sinun edustamasi rajat auki-politiikan mukaan?
   Syytöksesi, säälittävä “natsi rasisti” väitös, on ihan omassa päässäsi. Osoita kirjoituksesta, ja perustele. Oikeaa rasismia tällä sivulla on vain matu-Aahilin uhkaus joka on poliisiasia, ja sinun suvaitsemattomuutesi.

   aikapommi.wordpress.com/2008/01/17/islam-ei-ole-uskonto/

 3. Aivan järkyttävän rasistista vihapuhetta aloittajalta muslimeista. Olen aivan järkyttynyt aloittajan kirjoituksesta. En ole koskaan nähnyt noin pahaa ja julmaa rasistista vihapuhetta. Aloittaja vankilaan elinkautiseen äkkiä! Aloittajan kirjoitus on heti poistettava! Tuo aloittajan kirjoitus loukkaa islamia ja muslimeja niin pahasti, että toivottavasti saat ansiosi mukaan. Muslimit voivat tehdä hyvin pahaa aloittajalle ja hän itse tahallaan ärsyttää muslimeja ja saa toivottavasti ansionsa mukaan. Ei tuollaista saa missään nimessä kirjoittaa muslimeista ja islamista. Harvoin olen itkenyt järkytyksestä mutta nyt oli niin järkyttävää aloittajan kirjoitus, että itkin.

  1. Ei tuo ole vihapuhetta eikä rasismia. Se on faktoihin (tosiasioihin) perustuvaa kerrontaa siitä mikä todellinen tilanne on. Vihapuhetta ja rasismia on ensimmäisen kommentoijan teksti ja kuvastaa erinomaisesti sitä islamia aidoimmillaan. Kun niin vahvasti puolustat muslimeita niin olet varmaan hyvin myös perehtynyt ko. uskontoon ja tiedät minkä puolesta liputat? Yksi islamin keskeisimpiä oppeja on käännyttää vääräuskoiset ja mikäli se ei onnistu, heidät tulee tappaa. Tämä on hyvin selvä käsky heidän profeetaltaan.

   Nyt kun siellä lyöt käsiä korville silmäsi sulkien, jotta et kuulisi etkä näkisi, niin mitäpä jos kuitenkin suvaitsevaisena ihmisenä avaisit mieltäsi sen verran, että kyssenalaistaisit; ajattele hetki sitä skenaariota että aloittajan teksti onkin paikkansa pitävä. Mitä jos onkin? Ennen kuin huudat kovaan ääneen EI, kaikki on rasisteja js kaikki on vihapuhetta niin ihan vaan ajatusleikkinä, jospa asia onkin niin kuin aloittaja sen esitti?

  2. Et ole tosissasi? Meinaat että kirjoitus olisi hyväksyttävä syy pahoinpidellä tai jopa tappaa ihminen? Tunnen puolestasi syvää myötähäpeää samalla kun uskoni ihmiskuntaa kohtaan rapistui taas yhden pykälän verran lisää.

  3. Koska sanat loukkaavat niin kovin, että muslimien nyt täytyy vähintään lentää lentokoneella aloittajan päälle. Tämäkin edellä oleva suvaitsevainen suolenpurkaus osoittaa että nämä suvakkien kultamunat, nämä henkisesti kypsymättömät, älyllisesti heikkolahjaiset, haittakulttuurin vaikutuksen alla kasvaneet ja sisäsiittoiset aavikko apinat eivät missään nimessä kuulu samalla elinalueelle sivistyskansojen ja -kulttuurien kanssa.

 4. Rasistisin vihapuhe kirjoitus muslimeista mitä olen koskaan nähnyt missään aloittajalta. Ihmettelen, että miksi aloittajan kirjoitusta ei ole poistettu heti vaikka ilmoituksia on jätetty useita. Suoraan sanottuna kauhea kirjoitus.

 5. Mina jarkyttya kasvava rasismi suomi. Koko aika kasvaa rasismi. Rasismi pitaa kitkea. Tama nainen kirjoitus pitaa poistaa. Tama kirjoitus loukata mun usko. Tama nainen pita raiskaa ja tapaa jota han ei pysty loukkamaan meita uskontoa.

  1. Sinä loukkaat Kristinuskoa. Kommenttisi on laiton uhkaus. Kiihottamista kansanryhmää vastaan… Poliisi tutkinta on aiheellinen.

 6. Huora natsi rasisti. Sut raiskataan ja tapetaan. Meidän uskontoa ei kukaan loukkaa kuolematta!
  Kuolema natsi rasisti huoralle.

  1. Siinäpä oiva esimerkki suvaitsevaisuudeksi naamioidusta fasismista. Teet juuri niitä asioita, joita sinun epäilläänkin tekevän. Kerro ihmeessä lisää, jotta kaikki saavat tietää

  2. Säälittävää tekstiä. Perusteetko, mikä tässä oli rasismia? Karua faktaa.

 7. Löysin Suomimedian sähköpostiosoitteen vaatikaa tuon rasistisen vihapuheen muslimeja vastaan poistoa heti ja uhkailkaa että niillä menee maine jos ne ei poista sitä. suomimedia (at) yandex.com

  1. Lue ensin muslimien vastaukset tänne ja mieti olisiko tekstissä sittenkin totuus?

 8. Nämä kommentit suvakeilta ja muslimeilta kuvastavat erinomaisesti sitä tilaa missä Suomi on tällä hetkelle. Totuutta yritetään saada sensuroitua kaikin tavoin. Totuus matuista on rasistista vihapuhetta, joka pitäisi sensuroida. Jokainen näkee tässä miten suvakit ja muslimit käyttäytyvät. Suvakkien ja muslimeiden käytös on halveksivaa kantsuomalaisia kohtaan aina. Alla vielä video miten suvakit ja muslimit käyttäytyvät.
  www.youtube.com/watch?v=NqyCFYxDBgM

  kansanliike.net/tapahtuma/suomi-ensin-itsenaisyys-ja-stop-islamisaatiolle-itis-osa-2/

  Muslimeiden raiskausaalto leviää länsimaissa
  www.liveleak.com/view?i=de1_1470421404

  mvlehti.net/2016/08/06/video-muslimien-raiskausaalto-leviaa-lansimaissa/

  Onneksi on netti ja totuus muslimeiden sikailusta ja muusta on aina luettavissa ja nähtävissa vaikka valtamedia, kuinka sensuroi ja valehtelee.

 9. Poliisi tutkii aloittajan tekemää juttua ja häntä epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan rikoksesta, sekä maahanmuuttovastaisesta vihapuheesta. Poliisi ei löytänyt mitään muuta laitonta edes kommenttiviesteistä ja muslimien viestit ovat täysin laillisia. Poliisi pyysi minua muistuttamaan kaikille, että maahanmuuttovastaisuus on viime vuoden lopusta asti ollut rikos, josta tuomitaan samalla lailla, kuin muista rasistisista kirjoituksista. Rasistiset vihapuhe kirjoitukset kuten aloittaja juttu tullaan tuomitsemaan kovimmilla mahdollisilla rangaistuksilla. Aloittaja saa varmuudella sakkoja oikeudessa ja voidaan tuomita jopa vankeuteen. Toki tämä koskee kaikkia muitakin rasisteja. Jos rasistit eivät pidä suutaan kiinni maahanmuutosta tulee poliisi tutkimaan heitä rikoksista. Kaikki maahanmuuttovastaisuus on rikos. Poliisi aikoi olla yhteydessä myös Suomimediaan ja vaatimaan tuon rasistisen vihapuhe jutun välitöntä poistamista, joka sisältää myös vääriä ja vaarallisia mielipiteitä.

  1. Mitä mä just luin?
   Siis nämä kommentit, uhataan raiskaukselle ja tappamisesta, koska joku kritisoi muslimien maahanmuuttoa ja uskontoa. Jos joku on poliisiasia niin se on nämä kommentit!
   Ovatko nämä ihmiset seonneet lopullisesti?

  2. Huuhaata , ei poliisi mitään tutki. Lääkärit voisivat sinun pääsi tutkia.

  3. millä verukkeilla muslimien vastaukset ovat laillisia eikä mitään vihapuhetta

  4. Tiina, mitäs jos kävisit lääkärillä uusimassa reseptisi. Täällä neekeripojat kyllä saa uhkailla kuolemalla mutta sinua vaan huolettaa kuinka “rasistinen” tämä kirjoitus on. Allahu fagbar vaan sullekin.

  5. Tiina, mitä jos kävisit lääkärillä uusimassa reseptisi. Täällä neekeriloiset saa huudella mitä tykkää mutta sinua vai huolettaa se, kuinka “rasistinen” tämä kirjoitus on. Allahu fagbar vaan sullekin.

  6. Hyvin on faktat hallussa. Vai on maahanmuuton arvostelu lailla kielletty, samoin kuin väärät mielipiteet…ja toki muslimit saavat ihan laillisesti uhata raiskaamisella tai jopa tappamisella. Vaikuttaa enemmän henkisesti sairaan henkilön harhoilta. Pyydän, vie tietokoneesi, tablettisi ja älypuhelimesi kierrätykseen ja irtisano internet-yhteytesi. Teet suuren palveluksen.

 10. Jaaha, täällä saa aahmilit ja muut heittää tollasia kommentteja! Että teitä pitää tappaa ja raiskata ym. Suvakit ilmeisesti hyväksyvät muslimien vihapuheet normaalina puheena. Joko suvakit eivät osaa englantia tai sitten heidän mielestä meitä kaikkia kristinuskosia saa tappaa. Suosittelen että suvakit lukevat uudestaan ja käyttää muut translatorit kuin google kääntäjää.
  Tämä kirjoitus itsessään on suureksi häpeäksi ja sais poistaa. Jos ei poistu nämä suvakkien ja muslimien vihapuheet täältä niin aloitetaan oikeasti sotaa vihapuheita ja mediaa vastaan. Tulee myös poliisiasiaa näistä kommentteista mitä ovat tänne viljelleet.

 11. Oletteko lukeneet uutisia nainen raiskattu ja tapettu. Jutun kirjoittajan ovat muslimit raiskanneet ja tappaneet. RIP. todella hyvä kirjoitus.

 12. Somessa leviää juttu, että juuri tämän kirjoituksen nainen on raiskattu ja tapettu muslimien toimesta. Jokaisen kannattaa olla todella varovainen jos kritisoi islamia nää muslimi hullut tappaa ihan oikeasti. Omalla nimellä ei kannata missään nimessä esiintyä.

 13. Rest In Peace =R.I.P jutun kirjoittajalle. Meidän ei tule alistua, eikä koskaan taipua muslimeiden terrorismille raiskaukset, tappamiset, ryöstöt, pahoinpitelyt ja kaikki muut rikollisuus ja kustannukset. Kaikki muslimit vittuun Suomesta. Sen tulee olla päätavoite jokaiselle. Toivottavasti vitun suvakit ootte nyt onnellisia, kun jutun kirjoittaja on tapettu. Suvakit joutaa kans vittuun Suomesta. Multa loppu ymmärrys suvakkeja kohtaan.

 14. Eikö noile suvakki naisia voi tehä joku rikosilmotuksen. Tässä ne selvästi hyväksyvät tappouhkauksien ja rikosuhkauksien, ja varmaan kans ei oo polisille kertonu mitä tässä oikeesti tapahtuu. Ja missä vaiheessa se on rikos puhuu omista mielipiteistä. Eihän se oo kertoo varoituksia yhdestä aateesta ja politisesta järestelmästä? Tässä ei oo kiihotusta kansanryhmäävastaa vaan justuiinsa aatesta ja politisesta puoluesta, mikä justiinsa kehottaa ja pakottaa muita tekemään rikoksia kansanryhmiä vastaan mitä ei sovi näiten aatesiin.

 15. Kukaan ei halua teitä TUTUja tänne! Teidän uskomukset ovat absurdeja ja ihmisyyttä halventavaa taikauskoa. Nyt eletään 2000-lukua! Miten te kehtaatte tulla toiselle kylään ja käyttäytymään pahemmin kuin SIAT, äitinne on varmaan ylepeitä pojistaan? Pyyhin Allahin partaan perseeni! (TUTU = Turvapaikkaturisti).

 16. Jutun kirjoittaja joukkoraiskattiin neljä(!) eri kertaa matujen toimesta ennenkuin tappoivat kostoksi kirjoituksesta, ja se on suvakkipunaviherpaskojen syytä kun haluavat tähän maahan 5 miljoonaa muslimiterroristia jotka tulee vielä pommittamaan ja joukkoraiskaamaan teistä jokaisen! Kyllä sitten kaduttaa. Saunan taakse joutaisi jokainen! Lisäksi artikkelissa oli asiavirhe, oikeasti matut saavat yli viisinkertaisen määrän sosiaalitukia kantasuomalaisiin verrattuna.

 17. Kun ottaa kaiken valheena mitä valtamedia julkaisee maahanmuutosta niin pärjää vallan mainiosti.

  Nyt olis aika nostaa julkisuuteen myös nämä Suomalaiset uhrit, naiset jotka raiskattiin ja murhattiin hallituksen maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

  Valtamedia kertoo miten maailma suree pakolaisten kohtaloa, mutta siitä kun Suomessa maahanmuuttajat raiskaavat tai tappavat kantasuomalaisia, niin kansalle ei kerrota mitään ja kukaan ei sure maahanmuuttajien tappamia tai raiskaamia uhreja.

 18. Loistava kirjoitus yksi parhaista mitä olen lukenut. Muistakaa levittää somessa tätä kirjoitusta, kirjoittajan muistoksi, joka kuoli matujen kritisoimisesta.

 19. Jos te suomalaiset ette tätä tajua, niin TE ANSAITSETTE TULLA HÄVITETYKSI. Ansaitsette sen helvetin horisontissa, jossa nämä laatumamujen luomat tulevat sukupolvet hakkaavat, raiskaavat ja kiduttavat teitä jäljellä olevia suomalaisia. Ainoa ikävä asia tässä yhtälössä on se, että te viette meidät järkevät suomalaiset mukananne.

Comments are closed.