Perussuomalaiset pettivät äänestäjänsä.

Nyt kun perussuomalaiset ovat olleet hallituksessa ovat he olleet heikentämässä työntekijöiden asemaa ja pienituloisten asemaa merkittävästi. Perussuomalaisten toiminta on nyt nähty ja mitään hyvää ei tullut. Persut eivät vähentäneet turvapaikanhakijoiden määrää, eivätkä lisänneet maasta poistettavien ulkomaalaisten määrää. Se mitä persut antoiva oli kylmää kyytiä äänestäjille. Työntekijöiden palkkoja leikattiin ja työaikaa pidennettiin. Pienituloisilta leikattiin ja leikataan jatkuvasti. Persut eivät tarjoa mitään hyvää äänestäjilleen. Soinin on turha puhua enään mitään, koska teot on nähty ja Soinin puheet paljastuivat paskapuheeksi. Lindström on Suomen huonoin työllisyysministeri, jolla ei ole mitään osaamista. Lindström leikkasi työntekijöiden palkkaa ja lisäsi työaikaa. Työttömille tuli pakko alkaa tekemään ilmaiseksi palkallisia töitä muuten eivät saa kuin karenssia. Persut on nyt nähty ja ei ikinä enään persuja hallituksessa.

SSS hallitus on Suomen huonoin hallitus ylivoimaisesti. Keskusta, kokoomus ja perussuomalaisten äärioikeistohallitus oli pahempi, kuin varoitettiin. Sipilä leikkaa ja korottaa veroja jatkuvasti. Pidensi työaikaa ja alensi työntekijöiden palkkoja. Näistä kaikista oli se seuraus, että ostovoima heikkeni, työttömyys kasvoi ja verotulot vähenivät. Eli täysin pieleen meni. Sipilän hallitus tulee jatkamaan täysin epäonnistunutta linjaansa eli lisää leikkauksia, verojen korotuksia, työajan pidennyksi ja työntekijöiden palkkojen alennuksia. Ne eivät millään lailla auta tai pelasta Suomea ne pahentavat merkittävästi tilannetta. Koska niiden seurauksen ostovoima heikkenee, työttömyys lisääntyy ja valtion verotulot vähenevät. Myös Sipilän teot on nähty ja Sipilä paljastui yhdeksi pahimmaksi ammattivalehtelijaksi Stubbin ja Orpon rinnalla, mitä on nähty. Nyt kun kansa kärsii ja ulkomaalaisille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille löytyy aina rahaa useita miljardeja euroja heti. Näitä rahoja ei löydy kantasuomalaisille. Täytyy kantasuomalaiselta leikata ja korottaa veroja jatkuvasti, jotta saadaan rahat riittämään ulkomaalaisille. Ulkomaalaisten määrät kasvavat nopeammin, kuin Sipilä ehtii leikata ja korottaa veroja. Sipilä on samanlainen mutta pahempi huijari ammattivalehtelija, kuin Katainen oli. Sipilä oli heti valmis tarjoamaan omaa kotiaan turvapaikanhakijoille mutta ei koskaan ole valmis tekemään yhtään mitään asunnottomien ja köyhien kantasuomalaisten eteen. Sipilä on yksi pahimmista maanpettureista mitä on nähty. Siksi ei koskaan enään ääniä keskustalle, persuille tai kokoomuksell. Suomen tuhoisin ja huonoin hallitus.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Ihan kiva kirjoitus muuten, mutta nähdessäni saman enään tekee aina mieli vetää kirjoittajaa…. Se on enää miksi joidenkin on niin vaikea tuota asiaa käsittää.

Comments are closed.