Eduskuntapuolueet halveksivat suomalaisia

www.youtube.com/watch?v=TNMoYEn5-9g

 

 

Suvakit….KOK hyötyy eniten,KOK haluaa niitä eniten! KOK mamuttaa eniten!

KOK jyrki Katainen ulkomaisen työvoiman tarpeesta (1,8milj/11v)
www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s&index=31&list=PLmb1Thl8L0NgS1OCOyOb8UCYk0BdBk_gn

KOK-EVA TV: Tulevaisuuden tekijät – SuomI TARVITSEE maahanmuuttoa
www.youtube.com/watch?v=RhvGfhy-sLQ&list=PLmb1Thl8L0NgS1OCOyOb8UCYk0BdBk_gn&index=5

Satojen miljoonien turvapaikkabisnes
www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015112020695298_cm.shtml

Kokoomuksen kansanedustaja mukana turvapaikkabisneksessä
poliitikot tekevät rahaa turvapaikanhakijoilla.
Lauslahti kertoo saavansa työstään Luona Oy:n hallituksen jäsenenä taloudellisen korvauksen. Hän ei kerro tarkkaa summaa, mutta toteaa korvauksen olevan ”kohtuullista tasoa.”

Luona mukan seitsemässä turvapaikkakeskuksessa
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001017289.html

KOK-EVA: Maahanmuutto kaksinkertaistettava!!!
yle.fi/uutiset/eva_maahanmuutto_kaksinkertaistettava/7767100

KOK-työnantajat houkuttelevat ulkomaista työvoimaa Suomeen lupaamalla lapsilisän!
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288622487599.html

Paperittomille turvattava hoitoonpääsy!

Kokomuslaisuuden ydin on auttaa niitä,jotka eivät itse pysty auttamaan itseään!

eli mamuja!
laurikattelus.fi/wp-content/uploads/2015/03/Auttaminen_meemi.jpg

Kokoomus aloitti rasisminvastaisen kampanjan

Kokoomus aloitti tällä viikolla sosiaalisessa mediassa rasisminvastaisen kampanjansa, #ratkaisujarasismiin.

Tiistaina aamupäivällä kokoomus julkaisi Facebookissa neljän ministerinsä kasvokuvilla ryyditetyn kampanjan, jossa vaadittiin konkreettisia tekoja rasismin kitkemiseksi. Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.
Kampanjakuvassa lukee: ”Asennemuutos on tärkeä, muttei yksinään riitä. Rasismin kitkemiseksi tarvitaan konkreettisia tekoja”. Kuvan jakoteksti kuuluu: ”Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä. Syrjintä, kiusaaminen ja vihapuhe ovat arkea liian monelle.”

Emme myöskään aio lopettaa vastustamasta rasismia tai hyväksymään vihapuhetta sen takia, että tapahtui terrori-isku, Pesonen totesi.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001144814.html

Eduskuntapuolueet halveksivat suomalaisia ja pistävät suomalaiset kärsimään köyhyyttä, nälkää ja asunnottomuutta. Kukaan näistä maanpettureista ei välitä köyhistä kantasuomalaisista ja rahaa heille ei löydy. Mutta kun kyse on ulkomaalaisista turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Ovat nämä maanpetturit valmiita käyttämään useita miljardeja euroja veronmaksajien rahoja ja elättämään nämä elintasopakolaiset. Kaikki on ilmaista elintasopakolaisille ja he saavat myös yksityiset terveydenhuoltopalvelut. Missä tahansa muussa maassa kyseiset maanpetturit olisi hirtetty ja tapettu julkisesti ajat sitten vastaavista teoista. Ei kuitenkaan Suomessa, jossa nämä maanpetturi valehtelijat käyttävät 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Luku sisältää turvapaikanhakijat, pakolaiset ja kaikki muut ulkomaalaiset.

Nämä natsipuolueet tappavat omaa kansaa ja antavat rahat ulkomaalaisille. Milloin kansa ryhtyy kapinaan ja poistaa nämä natsipuolueet? Se hetki tulee vielä jolloin jokainen nykyinen natsipuolue tullaan lopettamaan tavalla tai toisella. Syvä viha kansan keskuudessa kasvaa jatkuvasti päättäjiä kohtaan. Viha joka räjähtää liekkeihin ja pistää muutoksen alulle. Nämä eduskuntapuolueet ovat syyllisiä useiden tuhansien kantasuomalaisten kuolemaan. Kuinka monen kantasuomalaisen pitää kuolla näiden natsipuolueiden takia ennen, kuin mitta on täysi. Nämä natsipuolueet tappavat kantasuomalaisia leikkaamalla heikoimmassa asemassa olevilta. Jonka seurauksena köyhät, vanhukset ja sairaat kuolevat, koska heillä ei ole varaa ostaa lääkkeitä, hoitoa ja ruokaa  jota he tarvitsevat. Syvä viha kasvaa ja se vihan määrä on valtava ja siksi muutos on tulossa. 1918 kaltainen vapaussota on paljon lähempänä, kuin nämä täysin kansasta vierantuneet natsipuolueet tajuavat. Kantasuomalaisen rooli on toimia orjana, joka maksaa aina vain enemmän veroja ja saa aina vähemmän vastinetta jatkuvien leikkausten takia. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset elävät veronmaksajien rahoilla ja kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska matut lisääntyvät, tuovat perheensä ulkomailta ja heitä tulee lisää joka päivä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

4 Comments

  1. Sen vihan täytyy vielä kasvaa. Mutta mielenkiintoista: hyvin monet ihmiset, naapurit joiden nimiäkään en tiedä, aloittavat itse puheen matujen huonoista tavoista tai jotkut, laajakatseisemmat, rajojen sulkemisen tärkeydestä. Vain he, jotka eivät koskaan joudu näitä itse kohtaamaan, haluavat että rajamme pysyvät auki. Kuten äitini, joka asuu lähes täysin suomalaisella alueella. Mutta ehkä hänenkin silmänsä vielä ehtivät aueta, hän ei ole tyhmä ihminen, hän vain ei ole nähnyt nykytilannetta tarpeeksi.

  2. Aivan järkyttävää vihapuhetta ja vihavideoita. Ei tällaista saa kukaan tehdä, eikä nähdä tätä. Jokainen joka levittää tätä kirjoitusta somessa syyllistyy vihapuheeseen. Tämä sivusto on meidän erityistarkkailussa. Vääriä, vaarallisia mielipiteitä, vihapuhetta ja salassa pidettävien tietojen levittämistä turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksista. Jotenkin tämä sivusto pitää saada pian sensuroitua tai estettyä suomalaisia lukemasta vääriä ja vaarallista tietoa, josta ei ole muuta kuin haittaa. Tämä on täysin moraaliton sivusto, joka levittää tahallaan salassa pidettävää tietoa, vääriä ja vaarallisia mielipiteitä.
    -Tiina maahanmuuttovirasto

    1. Sehän suvakki hyysäreitä järkyttää, kun totuus matujen ongelmista tulee julki kustannukset, rikollisuus ja kaikki muut ongelmat. Suvakkien ratkaisu Suomi täyteen matuja ja sensuuri päälle kaikille matukriitikoille.

  3. Suvakeilla ei ole muuta kuin yksi totuus eli teillä on valheellinen unelma. Muistakaa levittää somessa tätä, kun kerran maahanmuuttovirasto koittaa sensuroida ja estää sananvapautta ja vapaata tiedon kulkuja ja faktoja.

Comments are closed.