Mv-lehti “suljettiin” ja lisää seuraa.

Valtamedia, poliisi, oikeislaitos ja muut mamu hyysärit koittavat sensuroida kaikki maahanmuuttokriittiset blogit ja sivustot. Pelkkä poliisin epäily (vääristä mielipiteistä) riittää perusteeksi ja syyksi minkä tahansa julkaisun sensuroimiseen. Mv-lehden kohdalla on kyse selkeästä poliittisesta ajojahdista, mutta sen seurauksena myös muut julkaisut joutuvat kohtaamaan saman. Jos olet maahanmuuttokriitisen sivuston tai blogin omistaja. Nyt on korkea aika ottaa varmuuskopiot ja siirtää sivusto tai blogi sellaiseen maahan johon Suomen sensuuri ja laki ei ylety. Mieluiten EU:n ulkopuoliseen maahan ja USA, Kanada, Englantia tulee vältellä myös. Alla linkit maahanmuuttokriittisiin sivustoihin ottakaa linkit talteen, koska sensuuri iskee pian. Alla oleva lista on myös poliisin top 9 sivuista, jotka täytyy saada sensuroitua pois, koska väärät mielipiteet ja muu totuus kuin yksi ainoa oikea virallinen on pakko saada sensuroitua, ettei kansa saa tietää totuutta. Näin poliisivaltio Suomi toimii ja estää sananvapautta ja on pian pahempi, kuin Pohjois-Korea. Mv-lehti toimii nyt mutta oikeudessa valtamedia ja poliisi koittaa saada päätöksen läpi, jossa suomalaisilta lukijoilta estetään pääsy sivustolle piratebayn tyylisillä estoilla. Poliisi jahtaa maahanmuuttokriitikkoja joten käyttäkää tor browseria ei poliisi pysty selvittämään ip-osoitetta mitenkään.  www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista
www.iltalehti.fi/uutiset/2016072821970638_uu.shtml

paivanbyrokraatti.com/2016/07/30/pb-poliisin-hakema-mv-lehden-ja-uber-uutisten-sulkemismaarays-olisi-perustuslain-vastaista-ennakkosensuuria/

Mamu ongelmat rikollisuus, kustannukset ja kaikki haitat aina alla olevista.

mvlehti.net/

magneettimedia.com/

www.kansanuutiset.fi/

riippumatonmedia.com/

paavotajukangas.com/

suomimedia.wordpress.com/

www.finnleaks.net/

finleaks.org/

www.fincrime.net/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Hmm. Mitähän pieni ihminen tässä kohtaa pystyy tekemään? Heittelemään Molotovin koktaileja poliisiautojen päälle? Äänestämään? Ketä? Hirttäytymään?

  2. oliko tässä keväällä hulabaloot lehdistönvapauden ykkössijasta??? kuka se valinnan teki ja voisiko sinne nyt ilmoittaa, että siirtävät suomen sinne p-korean luokkaan?

Comments are closed.