Suomi opettaa maahanmuuttajat täysin väärille tavoille

Suomessa on perinteisesti perusteltu tarvetta maahanmuuttajille ”työvoimapulalla” ja maalailtu uhkakuvia ikääntyvästä väestöstä. Siksi onkin erikoista, että Suomen harjoittama maahanmuuttopolitiikka ei houkuttele työntekijöitä vaan lähinnä sosiaaliturvapaikanhakijoita.

Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat saavat yksityiset terveyspalvelut – valtio maksaa= veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi.
yle.fi/uutiset/suomeen_saapuvat_turvapaikanhakijat_saavat_yksityiset_terveyspalvelut__valtio_maksaa/8299100

Turvapaikanhakijoiden terveyspalveluista miljoonien eurojen kustannukset vuosittain
yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoiden_terveyspalveluista_miljoonien_eurojen_kustannukset_vuosittain/8303713

Katsokaa miten pakolaiset kohtelevat auttajiaan

Vielä mikään mamuinvaasiokuva tai -video ei ole vituttanut tähän mennessä yhtä paljon. Katsokaa, se on lyhyt pätkä: pakolaiset heittävät ruuat ja juomat raivoissaan menemään, ilmeisesti siksi (syytä ei kerrota) että paketeissa on punaisen ristin tunnus?

www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

Siinä nälkiintuneet sotalapset näyttävät kuinka paljon arvostavat auttajiaan.

Jokaisen poliitikon ja päättäjän olisi hyvä ymmärtää se, että Suomella ei yksinkertaisesti ole mitenkään mahdollisuutta tai varaa ottaa tänne sosiaaliturvalla elämään jokaista Suomen rajojen sisäpuolelle tulevaa – potentiaalisia tulijoita on kymmeniä miljoonia. Maan taloudellisen vakauden ja sisäisen turvallisuuden vaaliminen on tervettä järkeä eikä sillä ole mitään tekemistä rasismin kanssa.

Suomen maahanmuuttopolitiikan karkeimmat virheet ovat seuraavanlaisia:

 1. Suomen rajat ovat täysin auki ja kuka tahansa voi marssia esteettä rajan yli ja ilmoittaa hakevansa ”turvapaikkaa”. Tämän seurauksena henkilö kärrätään parhaimmillaan hotelliin asumaan täysihoidolla ja annetaan vielä avokätisesti rahaa käteen ilman mitään työ- tms. velvoitetta. Tämä on ensimmäinen suuri virhe. Se antaa välittömästi signaalin, että Suomi on Hölmölä, johon kuka tahansa voi tulla syötettäväksi laittamatta tikkua ristiin.
 2. Turvapaikan tai oleskeluluvan saanut majoitetaan, syötetään, vaatetetaan jne. 100 % yhteiskunnan kustannuksella ja kaikki kulut maksetaan kolmen vuoden ajan. Sosiaaliturvajärjestelmän ”harkinnanvarainen tuki”-mekanismin avulla oleskelemaan tulleelle voidaan kustantaa käytännössä lähes mitä tahansa veronmaksajien piikkiin. Monet jäävät tämän jälkeenkin täysin sosiaaliturvakoneiston varaan.
 3. Suomen kieltä ei tarvitse oppia. Maahantulijat saavat käyttöönsä tulkit, jotka veronmaksajat kustantavat. Kun kieltä ei opita monenkaan vuoden oleskelun jälkeen eikä työmarkkinoiden kaipaamaa ammatillista osaamista löydy, jää tulija pelkäksi kulueräksi yhteiskunnalle. Itse asiassa kielen oppiminen on tulijan kannalta haitallista, koska se voi aiheuttaa myöhemmin työvelvoitteen. Kätevintä on, jos tulija ei osaa kieltä eikä osaa tehdä mitään. Tällöin sosiaaliturvakoneisto kyllä elättää.
 4. Turvapaikanhakijoiden ei tarvitse noudattaa lakia. Vaikka hakija valehtelisi silmät päästään hakemuksessaan ja turvapaikan tarvetta perustellessaan, hakijalle ei koidu asiasta mitään seurauksia vaikka jäisi aukottomasti kiinni. Maahanmuuttoviraston linjausten mukaan myöskään terrorismiryhmän toimintaan osallistuminen, rikostuomiot tai jopa murhat eivät ole este turvapaikan saamiselle. Tästä syystä turvapaikanhakijan kannattaa luonnollisesti kertoa mitä tahansa höpöjuttuja, jotta Hölmölä myöntäisi turvapaikan. Juttujen todenperäisyyden toteaminen on käytännössä mahdotonta ja lisäksi se on erittäin kallista ja hidasta.
 5. Suomeen jo päässeitä ulkomaalaisia kohdellaan oikeuslaitoksen toimesta silkkihansikkain. Raiskauksista, joukkoraiskauksista, ryöstöistä, joukolla tehdyistä erittäin väkivaltaisista pahoinpitelyistä yms. rankoista rikoksista annetaan pääsääntöisesti ehdollisia tai muuten hyvin lieviä tuomioita rangaistusasteikon alapäästä. Rikoksia yritetään peitellä ja niitä sensuroidaan mediassa. Käytäntö on synnyttänyt surkuhupaisaa uuskieltä kuten termin ”nuoriso”. Nykyään etenkin Hesarin uutisesta voi päätellä enemmän sen perusteella mitä siinä ei lue kuin sen perusteella mitä siinä lukee.
 6. Tulijoita kannustetaan monikulttuurin nimissä säilyttämään oma kulttuurinsa ja tapansa vaikka ne olisivat räikeässä ristiriidassa suomalaisen kulttuurin ja jopa lain kanssa. Samalla ns. ”suvaitsevaisto” aktiivisesti halveksuu suomalaista kulttuuria ja tapoja. Tämä johtaa kummalliseen ristiriitaan, jossa suvaitsevaisto suvaitsee mm. naisten pukemista säkkiin, väkivaltaisia eläinten teurastuksia, länsimaiselle oikeusjärjestelmälle rinnakkaisia malleja ja monia muita yhteiskunnallisesti erittäin haitallisia asioita. Maahantulijoita siis jopa aktiivisesti kannustetaan eristäytymään eikä integroitumaan.
 7. Suomi antaa maahanmuuttajille maailman avokätisimmän asumisperusteisen sosiaaliturvan, jonka taso ylittää huomattavasti sen mitä kantasuomalainen pystyisi saamaan. Tämä johtuu lähinnä ulkomaalaisten kohdalla löperösti sovellettavasta harkinnanvaraisesta tuesta. Runsaat lapsilisät ja muut tuet mahdollistavat nettotulotason, jonka saamiseksi pitää olla useamman tuhannen euron bruttotulot jos samaan meinaa päästä työssäkäyvänä suomalaisena. Kaiken huipuksi tänne tulevat alkavat myöhemmin saamaan myös eläkettä, vaikka eivät olisi koskaan tehneet päivääkään palkkatyötä.
 8. Turvapaikan tai oleskeluluvan saaneet voivat vapaasti valita asuinpaikkansa. Luonnollisesti valtaosa heistä haluaa pääkaupunkiseudulle ja etenkin Helsinkiin, jossa on Suomen korkein asuntojen hintataso. Tämä johtaa siihen, että vuokra-asunnot ovat pullollaan sosiaaliturvalla eläviä maahanmuuttajia, vuokra- ja hintataso nousevat pilviin eikä näin ollen monella suomalaisella duunarilla ole mahdollisuutta enää asua pääkaupunkiseudulla. Tämä taas johtaa paradoksaalisesti siihen ”työvoimapulaan” jolla maahanmuuttoa usein virheellisesti perustellaan.
 9. Suomi rahoittaa turvapaikan saaneiden lomamatkoja kotimaihinsa. On suorastaan irvokasta, että maasta X tullut ”turvapaikanhakija” käy myöhemmin lomailemassa samassa maassa X useampia kuukausia – veronmaksajien piikkiin.
 10. Suomi rahoittaa perheenyhdistämisiä eli jo turvapaikan saanut voi kärrätä maahan jopa kymmenen ”lastaan” tai perheenjäsentään, jotka pääsevät myös sosiaaliturvan piiriin veronmaksajien piikkiin. Tämä täysin kestämätöntä ja tiedossa on tapauksia, joissa tulijat eivät ole olleet mitään sukua perheen yhdistäjälle vaan lähinnä ”saman kylän porukkaa”.
 11. Suomi ei pysty poistamaan maasta edes karkotuspäätöksen saaneita vaarallisia ulkomaalaisia väkivaltarikollisia, raiskaajia ym. yhteiskunnan mätäpaiseita. Karkotuspäätöksen jälkeen voi syntyä vuosienkin oikeustaistelu, jossa karkotettava Demlan avustuksella valittaa kaikki oikeusasteet läpi. Suomeen voi marssia kuka tahansa ISIS-taistelija tai muu haitake mutta k.o. sankareiden lähtömaihin ei muka heitä voi palauttaa, koska lähtömaa ei muka ”ota heitä vastaan”. Punainen mattoko siellä pitäisi levittää? Tämä on aivan käsittämätöntä lammasmaisuutta ja idiotismia. Jos karkotettava ei poistu vapaaehtoisesti välittömästi karkotuspäätöksen jälkeen, hänet pitää kuljettaa lentoteitse kotimaahansa ja potkaista kotimaansa lentokentällä ulos koneesta. Ei siihen mitään lupia tarvita, koska Suomeenkin ovat luvatta tunkeutuneet. Missään nimessä näille karkotetuksi määrätyille ei pitäisi myöntää oleskelulupia mutta näin on ainakin tähän asti toimittu.
 12. Suomeen otetaan ns. humanitäärisiä maahanmuuttajia eniten sellaisista maista, joista tulevat tilastollisesti työllistyvät huonoiten, ovat kulttuuriltaan hyvin erilaisia suomalaisiin verrattuna ja syyllistyvät huomattavan usein vakaviin rikoksiin.

Toisin sanoen Suomen rajat ovat täysin auki, lähes kuka tahansa tulija otetaan tänne täysihoitoon veronmaksajien piikkiin mahdollisesti hautaan asti ja tulija voi perseillä ja rikkoa lakia miten haluaa ilman sen kummempia seurauksia. Miettikääpä millaisen signaalin tämä antaa tulijoille? Kannustaako se integroitumaan, oppimaan kielen, noudattamaan lakia ja tekemään työtä? Nykyisessä politiikassa on suunnilleen kaikki pielessä.

Suomi ei voi olla ”oleskeluyhteiskunta”, johon tullaan elämään veronmaksajien kustannuksella.

Mitä sitten pitäisi tehdä?

Suomen pitää houkutella vain ns. työperäisiä maahanmuuttajia. Muunlaisia maahanmuuttajia Suomella ei ole varaa ottaa, koska valtiovelka on yli 100 mrd. euroa, omiakin työttömiä on n. 400000 ja velkaantumistahti on äärimmäisen kova. Ennen 2015 alussa alkanutta sosiaaliturvapaikanhakijoiden invaasiota budjettivaje oli luokkaa 5 mrd. euroa ja invaasion johdosta budjettivaje kasvanee varovaisestikin arvioiden vähintään miljardin.

Maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi muuttaa seuraavasti:

 1. Tehokas rajavalvonta ja käännytykset otetaan käyttöön välittömästi. Suomeen ei pidä päästää yhtäkään henkilöä ilman asianmukaisia papereita. Vaikka rajalla ilmoittaisi hakevansa ”turvapaikkaa”, sen ei pidä mahdollista pääsyä Suomeen. Ruotsista, Norjasta, Venäjältä ym. turvallisista maista tulevat turvapaikanhakijat pitää käännyttää rajalla ilman käsittelyä.
 2. Nykyinen turvapaikkajärjestelmä pitää lakkauttaa kokonaan. Yksittäisille henkilöille voidaan poikkeustilanteessa myöntää ns. poliittinen turvapaikka henkilökohtaisen vainon vuoksi ja tällöinkin hakemus tehdään sähköisesti eikä rajojen sisäpuolelle saapumalla.
 3. Vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset on karkotettava välittömästi ilman valitusoikeutta ja palautettava kotimaahansa rikollisen kotimaan kustannuksella – oli palautukselle ”lupa” tai ei.
 4. Sosiaaliturva muutetaan työperusteiseksi. Päästäkseen Suomen sosiaaliturvajärjestelmän piiriin pitää olla joko syntyperäinen Suomen kansalainen tai omattava vähintään kolmen vuoden työhistoria nettoveronmaksajana.
 5. Maassa jo olevat sosiaaliturvan varassa elävät ulkomaalaiset pitää asuttaa sellaisiin paikkoihin, joissa asumiskustannukset ovat mahdollisimman alhaiset. Etenkin pääkaupunkiseudun asunnot ovat liian kalliita ja vievät asuntoja potentiaalisilta työntekijöiltä. Sosiaaliturvan varassa oleskelevalla ei tule olla oikeutta valita asuinpaikkaansa.
 6. Maahanmuuttajat ja muut maahantulijat pisteytetään Australian ja Kanadan mallin mukaisesti. Jos maahan pyrkivällä ei ole riittävää kielitaitoa, koulutusta yms., häntä ei päästetä maahan.
 7. Yhteiskunta ei kustanna tulkkipalveluita maahanmuuttajille. Tulkkia voi toki käyttää mutta se pitää maksaa itse. Tämä kannustaa oppimaan kielen mahdollisimman nopeasti. Monet aasialaiset ovat todistaneet, että kielen oppiminen nopeasti ei ole mikään ongelma.
 8. Turvapaikkastatuksella maassa olevan tulee välittömästi menettää turvapaikkastatuksensa ja oikeus sosiaaliturvaan, mikäli henkilö lomailee kotimaassaan, josta on alun perin lähtenyt pakolaiseksi. Yhteiskunnan ei tule rahoittaa mitään lomamatkoja tms. lentoja.
 9. Perheenyhdistämiset lopetetaan kokonaan. Ulkomaalainen voi anoa maahantulolupaa perheenjäsenelleen normaalin protokollan mukaan, mikäli tulija ja/tai vastaanottaja kykenevät huolehtimaan tulijan kaikista kuluista. Tulija ei ole oikeutettu sosiaaliturvaan ennen kuin kolmen vuoden nettoveronmaksaja-ehto täyttyy.
 10. Vakavista rikoksista kuten raiskauksista, joukkoraiskauksista, joukkopahoinpitelyistä, törkeistä ryöstöistä, huumekaupasta ym. tuomitut ulkomaalaiset pitää karkottaa välittömästi tai vaihtoehtoisesti siirtää vankilaan ulkomaille esim. Bulgarian tarjoamiin sopimusvankiloihin. Edellä mainituista rikoksista pitää aina tuomita ehdotonta vankeutta eikä ensikertalaisuuden pykälää tule soveltaa.
 11. Sosiaaliturvan varassa notkumiselle asetetaan maksimiaika ja maksimikustannukset. Ulkomaalainen, joka on ollut sosiaaliturvan varassa yli 3 vuotta menettää kaikki sosiaalietuudet, jolloin hänen on joko löydettävä työtä tai lähdettävä maasta. Suomella ei ole varaa elättää kasvavaa sosiaalipummien joukkoa.
 12. Maassa jo oleville turvapaikanhakijoille pitää välittömästi määrätä työvelvoite niin, että ruokaa ei tipu jos työtä ei tee. Käteisen rahan antaminen pitää lopettaa kokonaan.

Edellä mainitut toimet toteuttamalla voidaan rajusti vähentää Suomen budjettivajetta ja parantaa sisäistä turvallisuutta. Kantaväestö suhtautuu suopeammin maahanmuuttajiin, koska täällä olevista tiedetään että he tekevät työtä ja noudattavat lakeja. Turvallinen maa houkuttelee osaajia.

Selvää on kuitenkin se, että nykyisellä maahanmuuttopolitiikalla Suomi on tuhoon tuomittu ennätysajassa. Korjaavat toimenpiteet pitää tehdä nopeasti.

varjohallitus.wordpress.com/2015/10/15/suomi-opettaa-maahanmuuttajat-taysin-vaarille-tavoille/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Asiaa, täyttä asiaa. Voi, kun toteutuisikin muutoskohdat. Tuo lomailu kotimaassa on Törkeää! ! Kantasuomalaiset eivät saa lomia toimeentulotuen piikkiin! !! Asuntoja ei asunnottomille…Kansanäänestys mamujen sosiaaliturvasta! ! ! Kele sentään.?

Comments are closed.