Portit auki – matuinvaasiovideo kaikkien nähtävä

*Portit auki – tämä matuinvaasiovideo tulisi kaikkien suomalaisten nähdä!
Videokooste Euroopan matuinvaasiosta suomenkielisellä tekstityksellä!Uusintana viime marraskuussa julkaisemamme Open Gates -video suomenkielisillä teksteillä.Video:www.youtube.com/watch?v=GiQiOaSJV20Matujen aikaansaama väkivalta Euroopassa on todellisuutta, vaikka poliitikot, poliisi ja perinteinen valhemedia sitä peittelevät ja vähättelevät. Islamistit julistavat avoimesti kuolemaa Suomelle, suomalaisille ja suomalaiselle yhteiskunnalle ja uskonnolle. Islamistit julistavat tappavansa suomalaiset miehet ja raiskaavansa naiset. 100% Suomessa tapahtuvista väkivaltaisista raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä. Ne ihmiset, jotka kannattavat maahanmuuttoa, kannattavat suomalaisten tappamista ja Suomen tuhoamista. Terrorismista, tappamisesta ja väkivallasta tulee myös Suomessa jokapäiväistä. Valtamedia ja poliisi pimittää tietoa ja valehtelee. Kuinka monta kantasuomalaista pitää kuolla tai joutua raiskatuksi. Ennen kuin kansa herää ja äänestää sellaisen puolueen, joka poistaa kaikki matu rikolliset ja elintasopakolaiset.  http://muutospuolue.fi/ tai suomenkansaensin.fi/ Perussuomalaiset eivät puheista huolimatta ole tehneet mitään hyödyllistä. Perussuomalaiset kusettivat äänestäjiä ja perussuomalaisia ei kannata äänestää, koska mitään muutosta he eivät tarjoa. Suomi on eurossa ja eu:ssa ja turvapaikanhakijoita = elintasopakolaisia virtaa Suomeen. Ei enään ääntä perussuomalaisille. Samaan aikaan kaikki eduskuntapuolueet haluavat 2 miljoonaa maahanmuuttajaa Suomeen lisää.www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12Suomi käyttää jo 11 miljardia euroa vuodessa kaikkien ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien elättämiseen. Mukana luvussa kaikki turvapaikanhakijat, pakolaiset ja muut ulkomaalaiset. Tuolla 11 miljardilla poistettaisiin työttömyys ja asunnottomuus kokonaan kaikilta kantasuomalaisilta. Nostettaisiin opintotuet ja työttömyyskorvaukset ja kansaneläke 990 euroon kuukaudessa. Poistettaisiin köyhyys kaikilta kantasuomalaisilta. Jäljelle jäävästä rahasta 8 miljardilla voitaisiin lyhentää valtion velkaa tai keventää verotusta ja perua kaikki jo tehdyt leikkaukset. Kaikki sosiaalituilla elävät ulkomaalaiset on poistettava Suomesta, koska Suomella ei ole varaa elättää heitä ja ottaa velkaa sen takia.

Katsokaa miten pakolaiset kohtelevat auttajiaan

Vielä mikään mamuinvaasiokuva tai -video ei ole vituttanut tähän mennessä yhtä paljon. Katsokaa, se on lyhyt pätkä: pakolaiset heittävät ruuat ja juomat raivoissaan menemään, ilmeisesti siksi (syytä ei kerrota) että paketeissa on punaisen ristin tunnus?

www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat saavat yksityiset terveyspalvelut – valtio maksaa= veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi.
yle.fi/uutiset/suomeen_saapuvat_turvapaikanhakijat_saavat_yksityiset_terveyspalvelut__valtio_maksaa/8299100

Turvapaikanhakijoiden terveyspalveluista miljoonien eurojen kustannukset vuosittain
yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoiden_terveyspalveluista_miljoonien_eurojen_kustannukset_vuosittain/8303713

Kukaan nykyisistä eduskuntapuolueista ei ole tekemässä asialle mitään, mutta kaikki ovat kiristämässä verotusta ja leikkaamassa. On olemassa puolueita joka poistaa ongelmat, joita eduskuntapuolueet eivät ole tekemässä. Jos haluat muutosta äänestä  http://muutospuolue.fi/ tai suomiensin.net/

Tätä videota et näe lammasmediasta. Se on se kuva Euroopasta, joka on asukkaille todellisuutta, mutta jota esimerkiksi perinteinen valhemedia peittelee.

Se on kuva Eurooppaan tulevista ihmisistä, jotka tuovat oman väkivaltakulttuurinsa mukanaan.

Se on kuva tulevaisuudesta myös niillä alueilla, joille matutus ei vielä ole yltänyt, mutta jos emme pistä kampoihin, se yltää kyllä.

Kun puhutaan poliittisesti kaunistellen “siirtolaishaasteesta”, puhutaan todellisuudessa tästä.

Oikeasta alakulmasta saat videon isommaksi. Videon pituus on 19:31 minuuttia.

Joku on nähnyt suuren vaivan ja tekstittänyt tämän tärkeän videon suomeksi. Kiitos hänelle / heille.

Kaikkien suomalaisten tulisi nähdä tämä video, joten pyydämme, että sitä jaetaan!

Video:
static.mvlehti.net/uploads/2015/11/Avoimet-portit-video-suomeksi.mp4?_=1

mvlehti.net/2016/07/09/portit-auki-tama-matuinvaasiovideo-tulisi-kaikkien-suomalaisten-nahda/

Kannattaa katsoa muutamat videot

mvlehti.net/2016/07/10/video-monikulttuurisuus-on-rikkautta-koulussakin/

mvlehti.net/2016/07/10/video-pariisin-taistelut-suomen-media-vaikenee/

 

www.youtube.com/watch?v=OS7ReMksjGI&app=desktop

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.