Asunnottomat ja köyhät suomalaiset samalle viivalle matujen kanssa

Asunnottomat ja köyhät suomalaiset samalle viivalle matujen kanssa

Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat saavat yksityiset terveyspalvelut – valtio maksaa= veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi.
yle.fi/uutiset/suomeen_saapuvat_turvapaikanhakijat_saavat_yksityiset_terveyspalvelut__valtio_maksaa/8299100

Turvapaikanhakijoiden terveyspalveluista miljoonien eurojen kustannukset vuosittain
yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoiden_terveyspalveluista_miljoonien_eurojen_kustannukset_vuosittain/8303713

Aika kovaa tekopyhyyttä eduskuntapuolueilta ja valtamedialta, koska Suomessa on myös asunnottomia ja köyhiä kantasuomalaisia. Mutta kukaan ei ole heitä auttamassa. Jos asunnottomille ja köyhille kantasuomalaisille järjestettäisiin samat edut, kuin turvapaikanhakijoille ei olisi asunnottomia eikä köyhiä. Mutta omia kansalaisia ei ole kukaan auttamassa, koska ulkomaalaiset ovat tärkeämpiä. Eduskuntapuolueiden selkeä viesti onkin kantasuomalaisille kuolkaa nälkään tai lääkkeiden puutteeseen, eivät he aio tehdä asialle yhtään mitään. Eduskuntapuolueet ja valtamedia ovat puolensa valinneet ja tulevat kärsimään seuraukset. Eduskuntapuolueilla ei ole koskaan pulaa rahasta, kun sitä syydetään ulkomaalaisille turvapaikanhakijoille ja muille ulkomaalaisille. Kantasuomalaisen rooli on olla orja joka elättää matuja ja kärsii. 11 miljardia euroa vuodessa käytetään kaikkien sosiaalietuuksillä olevien ulkomaalaisten elättämiseen sisältää pakolaiset ja turvapaikanhakijat ja muut ulkomaalaiset. Kantasuomalaisille ei anneta rahaa, koska se menee ulkomaalaisille. Kantasuomalaisilta korotetaan aina veroja ja leikataan, jotta saadaan matuille lisää rahaa. Valtio ottaa velkaa, jotta voi elättää jatkuvasti lisääntyviä määriä matuja. Näitä valehtelijoita pitää aina vaaleissa muistaa ja äänestää muita puolueita ja edustajia.

Diktaattori, huijari ja valehtelija Juha Sipilä oli tarjoamassa asuntoa turvapaikanhakijoille. Diktaattori Sipilä ei tarjoa asuntoaan kantasuomalaisille asunnottomille. Samaan aikaan diktaattori Sipilä leikkaa jatkuvasti köyhiltä kantasuomalaisilta ja monella ei riitä rahat ruokaan ja lääkkeisiin ja elämiseen. Diktaattori Sipilä ja keskusta on yksi pahimmista valehtelijoista, kokomuksen ja Petteri Orpon kanssa. Petteri Orpo ammattivalehtelija valehteli, ettei rajoja voi laittaa kiinni siksi Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Lisäksi joka päivä Suomeen tulee 10-20 turvapaikanhakijaa eli 3650-7300 vuodessa. Suomea hallitsevat amattivalehtelijat ja valehtelija puolueet, joihin ei kukaan kansalainen voi luottaa, eikä äänestää heitä.

Kun mamubusiness on noussut näin valtavaan kukoistukseen, niin miksei Suomen omia kodittomia ihmisiä oteta siihen mukaan???!!!

Kodittomilla kansalaisillamme on oikeus tulla kohdelluiksi yhtä hyvin kuin mamuilla. Se ettei heille anneta asuntoja uusine huonekaluineen, tv:eineen, kaikkine muine tarvikkeineen, ilmaista ruokaa, vaatteita, kännykkää, autoa ja kaikkia palveluita, koulutusta, työtä ja niin edelleen mitä matut saavat, on syrjintää. Ihmisiä on kohdeltava yhtäläisesti olivatpa he sitten pakolaisia taikka kodittomia kansalaisia.

Suomalaisissa meillä on suuri, hyödyntämätön voimavara, kun mukaan liitetään myös työttömät, joita on yli kymmenkertainen määrä matuihin nähden. He kaikki osaavat kielen täydellisesti, osaavat lukea ja kirjoittaa, ja useimmilla on vielä monta vuotta työkokemustakin. He tuntevat Suomen tavat kuin omat taskunsa, eikä heidän joukossaan ole pakanallisten uskontojen edustajia ja tuhertajia nimeksikään.

Miksei siis kodittomille suomalaisille tarjota samoja etuja kuin matuille? Heilläkin on oikeus saada uusi mahdollisuus nousta jaloilleen ja jatkaa elämää! Kun nyt matubusiness on laajentunut näin erinomaisen nopeasti, niin 7000 koditonta olisi tärkeä piristysruiske liiketoimille ja ennenkaikkea kodittomille itselleen.

Suomalaisia on kohdeltava tasavertaisesti matujen kanssa. Myös omille kansalaisillemme kuuluu elämän aineelliset edellytykset ja henkisistäkin on huolehdittava siinä missä pakolaisillakin.

Heidät on rekisteröitävä ensitilassa ja heille on tarjottava kaikki mitä pakolaisille tarjotaan, vaikka he hakisivat itselleen vaimon Thaimaasta.

Laittakaa tietoa lehtiin, television, radioon, verkkoon ja katujulisteisiin, että kodittomat saavat kaiken mitä matutkin.

Tervetuloa kodittomat Suomen Maahanmuuttovirastoon! Tehkää tukihakemus paikanpäällä tai verkossa: Se on helppoa, nopeaa ja halpaa!

Suomen on tarjottava teille kaikki se mitä pakolaisille tarjotaan, koska muuten kyseessä on syrjintä ellei jopa rasismi.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Mutta aivan totta, täällä asun lähiössä missä suomea osaamattomat naapurit ajelevat uusilla tila-autoilla tai audeilla (nuoret miehet tietenkin tuunatuilla bemareilla). Minulla itselläni on ollut hädintuskin varaa polkupyörään. Siihen halvimpaan, vaihteettomaan malliin.

Comments are closed.