Sote huijaus paljastui kustannukset nousevat

Sote kolminkertaistaa kustannukset ja säästöjä ei tule yhtään. Kaikki soten kannattajat valehtelivat tietoisesti. Valehtelijoina Sipilä, Stubb,Orpo,Lindström ja kaikki muut kannattajat, jotka väittivät kustannuksien laskevan. Valehtelu siis jatkuu ja eduskuntapuolueisiin ja kansanedustajiin ei voi luottaa.

Jokainen voi laskea sen itse, miten kalliiksi esim.sote lääkärit tulevat maksamaan veronmaksajille.

Kunnallinen yleislääkäri, palkka 70 000€/vuosi

Yksityinen yleislääkäri, palkka 210 000€/vuosi

Tottakai Kokoomus haluaa enemmän töitä näille “veronmaksajien kouluttamille” yksityislääkäreille. Tullaan näkemään sellainen verorahojen “laillinen ryöstäminen” yhdelle ammattikunnalle, jota ei olla ennen nähty.

Kela-korvaukset poistuvat. Epäsuorasti Rehula myönsi, että omavastuut nousevat yksityistämisen myötä.

Eiköhän tämä tullut jo tyhmemmällekin selväksi, että Orvon puheet verotuksen kiristymisestä voi jättää omaan arvoonsa.

Kiristys toteutetaan maksuja nostamalla.

Vai väittääkö joku, että esim. auton käyttömaksu ei olisi vero?

Missä ovat ne keskittämisen myötä luvatut säästöt? Ovatko rahat menneet keskussairaaloiden kilpavarusteluun? Jokainen niistä yrittää napata oman kauhallisensa sote-sopasta. Perusterveydenhuolto on erikoissairaanhoidon ohella kaikessa hiljaisuudessa keskittänyt toimintojaan. Syrjäseutu on jäänyt isompien keskusten jalkoihin. Kaikki eivät ole tasa-arvoisessa asemassa palvelujen saatavuuden suhteen. Kelan matkakustannusten määrä on noussut huimasti ja nekin rahat tulevat valtion kukkarosta. Pieniä, toimivia ja tehokkaita yksiköitä on lakkautettu. Kaikki ovat siinä suhteessa tasa-arvoisessa asemassa, että hoito tapahtuu suurissa, jäykissä ja tehottomissa laitoksissa. Täytyyhän ne säästöt jo jossakin näkyä ja jos ei näy jokuhan siitäkin täytyy olla vastuussa. Kyllä näin kauan kestäneen keskittämisen ja SÄÄSTÄMISEN jälkeen pitäisi olla paineita esim. alentaa asiakasmaksuja. Taitaa julkinen sektori säätää itsensä suohon ja tukehtua omaan mahdottomuuteensa.

Nyt kansalaiset tarkkana.
Tuossa on pelkkä terveydenhoito.
Lehmänkaupoilla syntynyt kepulainen maakuntien hallintohimmeli tulee maksamaan maltaita, ja se ei ole sote-laskelmien ennusteissa mukana, se tulee aivan eri momentilta.
Mahtaakohan tämäkään päästä kansalaisten tiedoksi.

Yli 50% kunnista joudutaan nostaman veroja.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001210365.html

Pitkäaikaistyöttömyyden taso on kohonnut jo 1990-luvun laman yläpuolelle. Harjoitettava talouspolitiikka ei tutkijan mukaan edistä pitkäaikaistyöttömyyden madaltumista.

www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2016/06/29/kaikki-eivat-paase-nauttimaan-kasvusta-125-000-suomalaista-vaarassa/20166982/12?n=1

Puolueet jotka ovat vastuussa jatkuvasta valehtelusta ja kansan huijaamisesta. Kokoomus, Keskusta, Perussuomalaiset,RKP,SDP, Vihreät.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.