Eduskuntapuolueet estävät Suomen eron EU:sta.

Eduskuntapuolueet estävät demokratian toteutumisen Suomessa ja kansanäänestyksiä ei järjestetä EU:sta ja eurosta eroamisesta. Suurin osa suomalaisista haluaa eroon EU:sta ja eurosta, mutta kaikki eduskuntapuolueet julistavat Suomen pysyvän ikuisesti EU:ssa ja eurossa. Kansa ei saa päättää missään nimessä. Valehtelija, huijari ja diktaattori Juha Sipilä julistaa, kuinka Suomessa ei koskaan tulla äänestämään EU tai euro erosta.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001207312.html

Juha Sipilä halveksii demokratiaa
blogit.omaaikalehti.fi/jarmo-aaltonen/sipila-halveksii-demokratiaa/

Allekirjoita kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämisestä Fixistä, Suomen erosta EU:sta: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058 Haluatko olla nettomaksaja ja orja vai et? Alla olevasta kuvasta näkee EU:sta hyötyjät ja nettomaksajat. Miinus merkkiset menettävät rahaa ja muut saavat. Suomi menettää yli 3 miljardia euroa vuodessa EU:n takia.

eu-nettomaksajat-hyotyjat

Viimeinkin kansa pääsi eroon patologisesta valehtelija koulukiusaaja Alenxander Stubista. Tilalle tuli valehtelija ja huijari Petteri Orpo. Eli valehtelu ja huijaaminen ja kansan kusettaminen tulee jatkumaan entistä kovempana.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.