Poliisi alkaa jahtaamaan maahanmuutonvastustajia

Poliisiylijohtaja: Poliisi puuttuu jatkossa tehokkaammin netin vihapuheisiin
Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan poliisi puuttuu jatkossa entistä tehokkaammin varsinkin internetissä rehottaviin vihapuheisiin ja pyrkii saamaan niiden kirjoittajat vastuuseen teoistaan oikeuteen tuomittavaksi ja korvauksia maksamaan.

Eli tarkoituksena on yrittää estää ihmisiä kertomasta maahanmuuton ongelmista, kustannuksista ja rikollisuudesta netissä. Poliisi haluaa hiljentää kaikki maahanmuuton ongelmien esille tuojat pysyvästi. Keinoja ei kaihdeta ja poliisi on valmis rikkomaan lakia, jotta kansa saadaan hiljaiseksi. Suomessa kun ei ole kuin yksi virallinen totuus ja se on maahanmuutossa ei ole mitään ongelmia, kustannuksia, eikä rikollisuutta. Mikäli vastustat maahanmuuttoa mistä tahansa syystä olet rasisti, vihapuhuja ja rikollinen.

KRP:n viime keväänä avaama kyberrikostorjuntakeskus ja Helsingin poliisilaitos nettipoliiseineen ovat vuodenvaihteen jälkeen alkaneet lisätä yhteistyötään verkkovihan suitsimiseksi. Kolehmaisen mukaan poliisissa katsottiin, että “törkeyksien lateleminen netissä” saavutti sellaisen rajan, että siihen täytyy puuttua.

KRP ja Helsingin poliisilaitos tehostavat yhdessä toimintaansa muun muassa jakamalla tietojaan ja sopimalla juttujen tutkinnoista. Kolehmaisen mukaan on vielä liian varhaista sanoa, kuinka paljon juttuja tulee lisää käräjille tuomittavaksi.

– Kun juttuun puututaan ja se tutkitaan, on rikoksesta epäillylle osoitettu, että olet ylittänyt tutkintakynnyksen, eikä tämä ole hyväksyttävää käytöstä, vaikka syyttäjä tekisi syyttämättäjättämispäätöksenkin, Kolehmainen sanoo.

Valtakunnansyyttäjä
Matti Nissinen toivottaa poliisin suunnitelmat tervetulleiksi.

– Keskustelu netissä on lähtenyt lapasesta, eikä kirjoittajilla ole aina mielessä, että sananvapauden lisäksi on olemassa sananvastuu. Meitä kyllä työllistää, kun tulee pahoja ylilyöntejä.

Rasistiset nettikirjoitukset ryöpsähtivät viime vuonna aivan uudelle tasolle, kun Suomeen tuli lyhyessä ajassa suuri määrä turvapaikanhakijoita.

Nissinen korostaa, ettei halua vähätellä muita rikoksia, mutta hän pitää kiihottamista kansanryhmää vastaan vihapuheiden huolestuttavimpana muotona sen mahdollisten seurannaisilmiöiden takia.

LÄHDE: www.aamulehti.fi/kotimaa/poliisiylijohtaja-poliisi-puuttuu-jatkossa-tehokkaammin-netin-vihapuheisiin/

Eli tarkoituksena on yrittää estää ihmisiä kertomasta maahanmuuton ongelmista, kustannuksista ja rikollisuudesta netissä.

Suosittelen jokaista käyttämään keksittyjä nimiä ja torbrowseria, kun kirjoittelee maahanmuutosta somessa. Niin ei poliisi voi asialle yhtään mitään. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
Poliisi ei pysty jäljittämään torbrowser käyttäjiä, koska se on teknisesti mahdotonta.

Kun maahanmuuttajat ryöstävät, pahoinpitelevät, joukkoraiskaavat ja murhaavat kantasuomalaisia, katsoo poliisi muualle. Maahanmuuttajat ovat poliisin erityissuojeluksessa. Matujen rikoksia ei tutkita ja tuomiot ovat suurimmalta osalta maksimissaan ehdollista. Siinä missä kantasuomalainen olisi vastaavassa tilanteessa tuomittu vankilaan. Poliisi on puolensa valinnut ja kukaan kantasuomalainen ei voi enään koskaan luottaa poliisiin.  Poliisi on julistanut sodan maahanmuutonvastustajia vastaan. Poliisi tulee yllättymään siitä, että suurin osa 80-90% kantasuomalaisista vastustaa maahanmuuttoa. Siksi poliisilla tulee olemaan vaikeaa ja suurin osa osaa jo käyttää torbroweseria tai VPN:ää ja niitä poliisi ei pysty jäljittämään. Meitä ei poliisi ei tule hiljentämään ja me osaamme tehdä jäljittämisen mahdottomaksi poliisille. Me emme lopeta ja kerromme aina kaikki maahanmuuton ongelmat! War is on! Alla syyt myös miksi poliisi on luottamuksen menettänyt pysyvästi. 

poliisirikollisena.wordpress.com/

www.fincrime.net/category/poliisit/

Totuus maahanmuuttajien rikoksista, kustannuksista ja ongelmista aina alla olevista sivustoista

mvlehti.net/

uberuutiset.fi/

magneettimedia.com/

www.kansanuutiset.fi/

riippumatonmedia.com/

paavotajukangas.com/

suomimedia.wordpress.com/

www.finnleaks.net/

finleaks.org/

www.fincrime.net/

Kirjoittanut: Matti Korhonen

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.