Hallitus pakottaa työttömät ilmaiseksi töihin

Hallitus teki sen puhutaan palkattoman työn teettämisestä.
Työnäytteen antajalla ei ole työsuhdetta, joten hän ei tule saamaan palkkaa. Hän tulee saamaan saman kuin muutkin palkattoman työn tekijät eli työmarkkinatuen ja yhdeksän euron päivittäisen kulukorvauksen. Työnantajalle tullaan maksamaan valtion varoista 10,09 euroa päivässä työllistämiskorvausta. Äärioikeistohallitus haluaa maksimoida rikkaiden voitot siksi työttömien on tehtävä ilmaiseksi töitä. Työntekijöiden pitäisi tehdä pienemmällä palkalla pidempään töitä. Kyseessä on tulonsiirto pieni- ja keskituloisilta rikkaille. Sitä ajaa EK, kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset= äärioikeistohallitus ja äärioikeistokeskusliitto. On aivan varmaa, että työttömyys tulee kasvamaan 100 000 – 200 00 tämän Suomen ylivoimaisesti huonoimman hallituksen aikana. 1. On surkeiden hallitusten syy, että työttömyys on räjähtänyt käsiin ja kasvaa jatkuvasti. 2. On hallituksen vastuulla luoda töitä Suomeen sellaisia töitä joista maksetaan palkkaa.  Ilmaisia orjatöitä riittää loputtomasti. On suuri pula oikeaa palkkaa maksavista työnantajista, koska suurin osa tarjoaa vain ilmaisia töitä. On myös keksitty uusi termi piilotyöpaikat. Suomessa on kuulemma 10 miljoonaa piilotyöpaikkaa. Piilotyöpaikat tarkoittaa sitä, että niitä ei ole oikeasti olemassa. On vain keksitty uusi termi työpaikoille joita ei ole edes olemassa.

Työntekijä ei tule saamaan työterveyspalveluja enempää kuin muutkaan palkattoman työn tekijät. Hänellä ei ole työsuhdetta, vaan hän on viralliselta statukseltaan työtön. Hän on kunnallisen yleisen terveydenhuollon asiakas.

Hän ei tule saamaan mitään muitakaan työsuhteen etuuksia. Hän ei saa palkkaa, joten hänelle ei kerry eläkettä eikä lomaoikeutta. Hän ei tule koskaan saamaan sitä palkkatyötäkään, koska ilmaisen työnäytteen antajia riittää jonoksi asti ihan samalla tavalla kuin tähän asti on riittänyt työkokeilijoita.

Hallitus haluaa pakottaa myös työttömät yrittäjiksi. Ne työttömät, jotka suostuvat tähän 99% tekee konkurssin 5 vuoden sisällä.

Työtön ilmaiseksi töihin – hyvin harva saa palkkatöitä
www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2016/04/18/tyoton-ilmaiseksi-toihin-moniko-saa-oikeita-toita/20164109/139

Hallituksen tuorein innovaatio: työtä ilman palkkaa, eläkettä, lomaa tai työterveyttä
magneettimedia.com/hallituksen-tuorein-innovaatio-tyota-ilman-palkkaa-elaketta-lomaa-tai-tyoterveytta/

Hallituksen esitys: Työtä ilman palkkaa, lomaa, eläkettä ja työterveyttä
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001157691.html

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001156997.html

Vain Suomessa työttömien ja pienituloisten kannattaa järjestää itsensä vankilaan.
suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/vain-suomessa-tyottomien-ja-pienituloisten-kannattaa-jarjestaa-itsensa-vankilaan/

Ilmaistyötä tekee jo yli 400 000 suomalaista – siltikin “työpaikat karkaavat”
aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ilmaisty-t-tekee-jo-yli-400-000-suomalaista-siltikin-ty-paikat

Joka kymmenes töissä ilmaiseksi
www.kaleva.fi/juttutupa/oma-elama/joka-kymmenes-toissa-ilmaiseksi/916348

Alla lukee äärikokeistohallituksen ja EK:n haaveilema visio Suomesta.

On parempi, että jokainen ihminen hyväksyy sen faktan, että työstä ei makseta palkkaa. Työtä on tehtävä ilmaiseksi jokaisen. Ilmainen työ on Suomen tulevaisuus ja kun nyt kaikkien työttömien on pakko tehdä ilmaiseksi töitä. Tulee työttömyys kasvamaan vieläkin lisää. Yli 700 000 työtöntä työnhakijaa ja pian mennään yli miljoonan. Hyvin harva työnantaja maksaa enää palkkaa. Tämä on ollut hallituksen ja EK:n tavoite ja tuleva sukupolvi on pakotettu tekemään työt ilmaiseksi. 20 vuoden päästä muistellaan aikoja jolloin palkkaa maksettiin 2,5 miljoonalle ja 700 000 oli pakko tehdä ilmaiseksi. 20 vuoden päästä 3 miljoonaa tekee ilmaiseksi töitä ja hyvin harva saa palkkaa. Ilmaiset työt eivät koskaan lopu siksi kaikkien on pakko tehdä ilmaiseksi töitä. Yritysten voitot kasvavat, kun ei tarvitse maksaa palkkaa, eikä mitään työntekijän kuluja. Työntekijän kulut kuuluvat valtiolle. Ilmaistyö on Suomen tulevaisuus ja pakko. Siitä ei pääse eroon.

Nyt töistä palkkaa saavat luultavasti vastustavat ilmaiseksi työn tekemistä, mutta ei ole heilläkään vaihtoehtoja. Joko he suostuvat tekemään ilmaiseksi töitä tai työt loppuvat ja he joutuvat työttömiksi. Heidät korvataan ilmaisilla työntekijöillä. Työttömien on pakko tehdä aina ilmaiseksi töitä. Suomen malli herättää kiinnostusta maailmalla, kun ihmisten on tehtävä töitä ilmaiseksi. On selvää, että tulevaisuudessa suurin osa tekee työtä ilmaiseksi pakosta. Jo nyt ne jotka kieltäytyvät tekemästä töitä ilmaiseksi saavat karenssin ja toimeentulotukea leikataan ensin 20% ja sitten vielä 40%. Erityisesti Amerikkalaiset yritykset ovat kiinnostuneet Suomen mallista, jossa jokaisen on pakko tehdä töitä ilmaiseksi. Ainoastaan Suomen mallilla voimme kilpailla Kiinan ja muiden halpamaiden kanssa. Myös yritysten voitot tulevat olemaan tähtitieteelliset puhutaan useista sadoista miljardeista. Kertovat Amerikkalaiset yritykset, jotka ovat kiinnostuneet ottamaan saman mallin käyttöön.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.