Turvapaikanhakijoiden kustannukset leikataan pienituloisilta

Jokainen turvapaikanhakija maksaa veronmaksajille 5 833,30 kuukaudessa!
mvlehti.net/2016/04/07/valtioneuvosto-jokainen-turvapaikanhakija-maksaa-veronmaksajille-5-83330-kuukaudessa/

Hallitus leikkaa kaikilta pienituloisilta kantasuomalaisilta noin 80 euroa vuodessa, jolla rahoitetaan turvapaikanhakijoiden kustannukset. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten etuudet säilytetään samana. Samalla Sipilän hallitus korottaa polttoaineveroja. Hallitus leikkaa myös kunnilta, jolloin kuntien on nostettava kunnallisveroja ja kiinteistöveroja. Verotus siis kiristyy. Sipilän säästöistä tulee miljardin euron menetykset verottajalle ja kulutus pienenee saman verran.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001152708.html

Sipilän typerä hallitus kuvittelee, että laikkaamaalla asiat paranevat. Jokainen leikkaus heikentää ostovoimaa, vähentää verotuloja ja lisää työttömyyttä. Leikkaaminen johtaa loputtomaan leikkaamiseen ja tuhoaa talouden. Jo edellinen hallitus leikkasi ja epäonnistui, koska leikkaaminen ei voi onnistua. Leikkaamalla on mahdoton saada Suomen taloutta kuntoon. Leikkaaminen johtaa myös väistämättä verojen jatkuvaan korottamiseen. Leikkaamalla ja veroja korottamalla ei Suomea pelasteta. Jo edellinen hallitus yritti leikata ja korottaa veroja ja epäonnistui. Mikään maa maailmassa ei ole koskaan onnistunut leikkaamalla tai veroja korottamalla tai molemmilla samaan taloutta kuntoon.

Mukana leikkauksissa ovat lapsilisien lisäksi muun muassa vähimmäispäivärahat, kansaneläkkeet, takuueläkkeet, kotihoidon tuki, elatustuki, työmarkkinatuki ja eläkkeensaajan asumistuki.

Laske kuinka paljon hallitus leikkaa sinulta lisää

www.hs.fi/kotimaa/a1459906594569

Suomen huonoin äärioikeistohallitus jatkaa leikkauksia ja verojen korotuksia jatkuvasti, eikä loppua tule. Äärikoikeistohallitukset ovat aina leikkaamassa kaikilta muilta paitsi rikkailta. Samalla veroja korotetaan aina tasaveroina ns kulutusveroina, joka ei rikkaita kosketa.

Poliittista laskuoppia ei opetettu kansakoulussa.
Indeksejä leikkaamallahan ei voi säästää mitään, vaan alentaa syntyvää kustannusten nousua. Poliittisen laskuopin mukaan tämä alentunut kustannusten nousu voidaan laskea X€n säästöksi. Lisäksi indeksien leikkaaminen olisi alentanut kansalaisten ostovoimaa X€.
Koska inflaatio on nolla (0), indeksit eivät nousseet. Eivätkä tietenkään kustannuksetkaan, joten suunniteltu “säästö” jäi saamatta.
Poliittisen laskuopin mukaan kansalaisille syntyi kuitenkin ylimääräistä ostovoimaa tuo X€. Tämä “ansioton arvonnousu” eli ylimääräinen ostovoima voidaan nyt leikata etuuksia leikkaamalla. Poliittisen laskuopin mukaan tästä ei aiheudu kansalaisille haittaa, koska ostovoimaa oli joka tapaukessa jo suunniteltu leikattavaksi X€. Valtio saa “säästönsä” vaikka kustannukset eivät nousseetkaan.
Jotain outoahan tässä logiikassa on, mutta politiikassa suorakulma ei aina olekaan tasan 90 astetta.

Ainoa vastalääke äärioikeistohallitukselle on se, että kaikki kansalaiset vähentävät merkittävästi kulutusta ja verojen maksamista.

eroakirkosta.fi/
www.eroaarmeijasta.fi/

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/nain-jatat-laillisesti-verot-maksamatta-tai-et-maksa-suomeen/

Yleisiä vinkkejä säästämiseen

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001154992.html

www.iltasanomat.fi/asuminen/art-2000001154564.html

Äärioikeiston historia

Äärioikeiston nousu

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.