Ulkomaalaisten sosiaalietuudet paljastettu moninkertaiset määrät kantasuomalaisiin verrattuna.

Katso Husseinin sosiaalietuudet suoraan kelan ja sossun omista dokumenteista

Tässä faktatietoa nykytilanteesta, olkaa hyvät matu saa yli 24 000 euroa vuodessa sosiaalietuuksia. Kuukaudessa yli 2000 euroa. Nyt näitä samanlaisia tuli 32 000, jotka saa samat etuudet. Yksi matu maksaa yhteiskunnalle yli 24 000 euroa vuodessa ja siihen päälle menetyt verotulot on summa yli 30 000 euroa. Kantasuomalaiset joutuvat jatkuvasti maksamaan enemmän veroja ja heiltä leikataan jatkuvasti. Matut saa aina vain lisää rahaa ja heiltä ei leikata koskaan mitään. On onni olla kantasuomalainen orja? Sipilän hallitus leikkaa opiskelijoilta, eläkeläisiltä, sairailta, työttömiltä ja vanhuksilta ja korottaa aina veroja, jotta matut saavat yli 2000 euroa kuukaudessa ilmaista rahaa vain oleskelemalla. Kun sinä menet töihin matut nukkuvat ja nostavat yli 2000 tukia kuukaudessa. Milloin kantasuomalaisten mitta täyttyy?

mvlehti.net/2016/03/21/nyt-mvssa-katso-husseinin-sosiaalietuudet-suoraan-dokumenteista/

Yle ja kirkko haluavat Suomeen miljoonia ulkomaalaisia. Ainoa keino pistää stoppi on erota kirkosta ja allekirjoittaa lakialoite yle veron lakkauttamisesta

Suosittelen jokaisen jakamaan tietoa ja linkkiä somessa www.eroakirkosta.fi/

Toinen hyvä on yle veron lakkauttaminen www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

75 prosenttia turvapaikanhakijoista luku- ja kirjoitustaidottomia

mvlehti.net/2016/03/21/75-prosenttia-turvapaikanhakijoista-luku-ja-kirjoitustaidottomia/

Miksi Suomessa on kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita, mutta Viro ottaa vastaan vain seitsemän? Siksi koska yli 90% turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia.

www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/miksi-suomessa-on-kymmeni%C3%A4-tuhansia-turvapaikanhakijoita-mutta-viro-ottaa-vastaan-vain-seitsem%C3%A4n/ar-BBqRFPT

Pauli Vahtera: Maahanmuuton hintaa
Tämä yhden lapsen yksinhuoltaja on saanut sossusta rahaa keskimäärin kuukaudessa 2200 euroa. Vertailun vuoksi täysi takuueläke on 767 eur/kk.

Mamut eivät pärjää koulussa
“OECD:n vertailun mukaan Suomessa oppimistulosten erot kanta väestön ja maahanmuuttajien välillä ovat EU-maiden suurimpia”

www.hs.fi/kotimaa/a1459136043111

Miten ihmeessä luku- ja kirjoitustaidoton suomen kieltä osaamaton maahanmuuttaja osaa kaikki sossun kuviot ja löytää sosiaalitukirahoja, joita kantasuomalaiset eivät osaa hakea.
mvlehti.net/2016/03/23/pauli-vahtera-maahanmuuton-hintaa/

Hesarin väite korkeastikoulutetuista puhdasta valetta. Ruotsissa korkeakoulutukseksi luettiin aiemmin koraanikoulu, parturikoulun työharjoittelu ja sotilaskoulutus, jolloin korkeastikoulutettujen osuudeksi saatiin jopa 37 %, kirjoittaa Paavo Tajukangas.

mvlehti.net/2016/03/21/hesarin-vaite-korkeastikoulutetuista-puhdasta-valetta/

paavotajukangas.com/2016/03/21/hesarin-vaite-korkeastikoulutetuista-puhdasta-valetta/

Matujen rikokset ja kustannukset ja muut ongelmat aina alla olevista linkeistä

mvlehti.net/

riippumatonmedia.com/

suomimedia.wordpress.com/

ETUSIVU

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.