Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.

Verosuunnittelu eli laillinen veronkierto on täysin laillista. Miten tavalliset ihmiset voivat minimoida verojen maksamisen. Ensin pitää ymmärtää miten valtio lypsää veroja ja ketkä verottavat sinua. Verottajina toimivat valtio, kunta ja kirkko. Kirkolle ei ole pakko maksaa veroja ja eroamalla kirkosta et maksa veroja. www.eroakirkosta.fi/  Valtio vie jokaisesta ostosta ja laskun maksusta 24% veroja. Lisäksi polttoaineista 70% +24% alv ja sähkönsiirrosta 50% veroja. Eli polttoaineet, ajoneuvoverot, vesi, sähkö, elintarvikkeet ja kaikki laskut. Kunta vie taas kunnallisveroina 20-27% ja kiinteistöveroina. Mihin verot menevät EU ja euro vie useita miljardeja. Kriisimaat Kreikka ja muut vievät useita miljardeja. Ulkomaalaiset sosiaalietuuksilla elävät maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat ja pakolaiset vievät yli 11 miljardia euroa vuodessa. Ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaaliturvalla koko elämänsä määrä kasvaa ja niitä tulee jatkuvasti lisää, siksi jatkuvasti leikataan ja korotetaan veroja. Yritysten ja yksityishenkilöiden veroparatiisien käytön takia verottajalta jää saamatta 33 miljardia euroa vuodessa rahaa. Koska kuka tahansa ulkomaalainen voi tulla ilman mitään papereita elintasopakolaisena Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Ovat jatkuvat veronkorotukset ja jatkuvat leikkaukset arkipäivää kantasuomalaisille. Jo nyt Suomessa on maailman kovimmat kulutusverot ja todellinen kokonaisveroaste on yksi maailman kovimpia 50-70%.

Veroja yritetään kerätä mahdollisimman monessa eri muodossa, etteivät ihmiset tiedostaisi miten korkealla tasolla heidän todellinen kokonaisverotus on 50-70%. Tällä keinolla tuskin kauaa ihmisiä harhautetaan.

Veroparatiisien kautta kaikki tulot 0% verotuksella. Lue myös miten veroparatiisit toimivat ja kuinka verottaja on täysin voimaton.
mvlehti.net/2016/04/07/pimeaa-rahaa-eli-kuinka-homma-toimii/

Verokarhulta karkuun? Näissä maissa maksetaan vähiten veroja!
www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/verokarhulta-karkuun-n%C3%A4iss%C3%A4-maissa-maksetaan-v%C3%A4hiten-veroja/ss-BBxtXJl

On hyvä tajuta, että suurin osa maksaa yli 70% veroja kantasuomalainen.net/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

1. Kaikista laskuista, ostoista ja maksuista valtio vie 24% veroja. On siis tärkeää saada laskujen, ostojen ja maksujen määrä niin pieneksi, kuin mahdollista. Kaikki tarpeettomat maksut, ostot ja laskut pitää lopettaa kuten esim. lehtitilaukset, tv:n kanavapaketti tilaukset ja monet muut. Vain pakolliset joutuu säilyttämään ja muut lopettamaan. Esimerkiksi vakuutusmaksuissa ottaa vain halvimmat pakolliset vakuutukset. Mitä vähemmän sinulla on laskuja, maksuja ja ostoja sitä vähemmän maksat veroja. Nykyinen hallitus kaavailee 26-36% arvonlisäveron nostoa nykyisestä 24%.

2. Ostamalla käytettyjä ajonevouvoja ja tuotteita vältät uusien 24% verot + kaikki ajoneuvoverot, kun poistat ajoneuvot rekisteristä. Hyviä paikkoja ostaa käytettyjä tavaroita ja ajoneuvoja.

www.nettiauto.comwww.nettimoto.com/  www.huuto.net/   huutokaupat.com/ www.tori.fi/

3. Vähennä kulutusta vähennät maksettuja veroja. Osta käytettyjä. Suosi ulkomaalaisia nettikauppoja ja säästät rahaa ja et maksa mitään veroja Suomeen. suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

4. Suosi Suomessa toimivia ulkomaalaisia yrityksiä ja vältä ostamasta suomalaisista yrityksistä mitään. Esim. ruuat www.lidl.fi/fi/index.htm , tarvikkeet www.biltema.fi/fi/ , www.gigantti.fi/ , www.byggmax.fi/  www.bauhaus.fi/ www.hongkong.fi/fi/ www.power.fi/  www.clasohlson.com/fi/ tai muista. Autat samalla suomalaista vientikauppaa ja säästät rahaa. Win-Win tilanne.

5. Lopeta alkoholin ja tupakan osto kokonaan tai osta Virosta.

6. Vähennä verotuksesta kaikki mahdolliset mitä voit vähentää.

www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Vahennykset
www.veronmaksajat.fi/Palkka-ja-elake/Verovahennykset/
fi.wikipedia.org/wiki/Verov%C3%A4hennys

Veropohja murenee ulkomaisen työvoiman verottomuuden ja alipalkkauksen takia
www.stat.fi/artikkelit/2012/art_2012-06-05_001.html

7. Jos olet yrittäjä ota kaikki tulot pääomatuloina jolloin sinun ei tarvitse maksaa mitään muita veroja esim. kunnalisvero, kirkollisvero ja muut.

8. Eroa kirkosta niin ei tarvitse maksaa kirkolle turhia veroja www.eroakirkosta.fi/

10. Valtio verottaa polttoaineita ja ajoneuvoja esim. ajoneuvovero, käyttövero, vakuutukset, huollot ja tarvikkeet 24% verot. Siksi on hyvä jos mahdollista laittaa kaikki ajoneuvot pois kokonaan. Polttoaineissa vero on noin 70%. Kun käytät polkupyörää tai kävelet tai käytät julkisia kulkuvälineitä. Et maksa veroja tyhjää ja jos käytät pyörää tai kävelyä, et maksa veroja ollenkaan.

Tieliikenne rahoittaa yhteiskunnan kuluja, mutta valtion raha ei riitä tienpitoon
www.moottori.fi/liikenne/jutut/tieliikenne-rahoittaa-yhteiskunnan-kuluja-valtion-raha-riita-tienpitoon/

Tieliikenteestä valtiolle yli 8 miljardin potti – verotulot kasvoivat selvästi
www.moottori.fi/liikenne/jutut/tieliikenteesta-valtiolle-yli-8-miljardin-potti-verotulot-kasvoivat-selvasti/

11. Valtio verottaa energiaverojen muodossa, siksi on syytä harkita aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppua, puulämmitystä tai maalämpöä.

12. Valtio ja kunta verottaa, kun käyt töissä siksi onkin tärkeää asettaa oma palkka sille tasolle, jolla jää eniten itselle käteen. Mitä pienempi palkka sitä pienempi verotus. Toki voit vaihtaa kuntaa vaikka kauniaisiin, jossa on aina Suomen pienin kunnallisveroprosentti. Helpoin keino lienee kuitenkin ottaa pääomatuloina kaikki tulot, jolloin kunta ei saa yhtään mitään.

13. Kunta verottaa kiinteistöveron ja kunnallisveron muodossa siksi on tärkeää minimoida nuo verot. Maksimoi myös kaikki vähennykset kunnallisverotuksessa.  www.veronmaksajat.fi/Palkka-ja-elake/Verovahennykset/   fi.wikipedia.org/wiki/Verov%C3%A4hennys

14. Mikäli et halua maksaa mitään veroja Suomeen ostat kaiken ulkomailta netistä tai käyt ostamassa Virosta. Paras keino lopettaa verojen maksu Suomeen kokonaan on muuttaa Suomesta pois Espanjan, Portugali tai Viro 85-90% halvemmat elinkustannukset, sekä moninkertaisesti halvemmat asunnot ja muut kustannukset. Viro, Espanja ja Portugali tarjoavat paremman palkan ja merkittävästi pienemmän kokonaisveroasteen, kuin Suomessa. Eli palkasta jää moninkertaisesti enemmän käteen kaikkien verojen jälkeen, kuin Suomessa.

15. Kilpailuta kaikki pakolliset laskut ja valitse halvin sähkö, netti, puhelin, vakuutukset yms.

16. Talkoot ja vapaaehtoistyö. Verottaja ei saa mitään.

17. Pimeä työ. Perusammatit 1. autonkorjaaja. 2. sähköasentaja 3. putkimies 4. talonrakentaja. Osaamalla jonkin noista ammateista ja tekemällä pimeästi töitä verottaja ei saa mitään. Monet laajat sukulais/kaveri/ystäväpiirit pyörittävät siten, että vähintään 4 henkilöä osaa yhden jokaisen neljästä ammatista. He tekevät toisilleen ja koko suvulle/kavereille töitä pimeästi. Sana leviää ja töitä riittää ja summat ovat aina käteisenä 10 euroa tunti + tarvikkeiden/osien hinnat. Eli maksat “palkat” käteisenä aina tai virtuualivaluutoissa.

Lisää aiheesta kantasuomalainen.netcategory/verotus/

Hallituspuolueiden jatkuvat veronkorotukset ja leikkaukset takaavat sen, että aina vain kasvaville veroille saa aina vain vähemmän vastinetta. Kulutusverot ovat moninkertaistuneet esim. sähkö ja polttoaineet ja muut. Nykyään pieni ja keskituloisten kokonaisveroaste on yli 10 kertainen verrattuna 20 vuotta sitten. Maksetuilla veroilla saadaan 10 kertaa vähemmän, kuin 20 vuotta sitten. Äärioikeisto puolueiden kokoomus, keskusta ja perussuomalaisten jälki näkyy. Työttömyys kasvaa, tuloerot kasvavat, köyhyys lisääntyy ja kohta yli miljoona suomalaista elää alle köyhyysrajan.

Työntekijöiden palkkoja lasketaan, työaikaa pidennetään, lomia vähennetään. Seurauksena on työntekijöiden ostovoiman romahtaminen ja siitä seuraa lisää työttömyyttä, köyhyyttä, tuloerojen kasvua. Valtion verotulot vähenevät. Isojen yritysten ja rikkaiden ihmisten verot maksatetaan pieni- ja keskituloisilla yrityksillä ja ihmisillä ns. kulutusveroilla ja tasaveroilla. Samaan aikaan rahaa löytyy useita miljardeja ulkomaalaisille pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Sitä rahaa ei koskaan löydy pieni- ja keskituloisille, työttömille, sairaille, vanhuksille kantasuomalaisille. Nopein tapa tappaa köyhät kantasuomalaiset on leikata heiltä siten, että rahat eivät riitä enään ruokaan, lääkkeisiin, asuntoon ja laskuihin. Yhä useammalla työttömällä, eläkeläisellä, sairaalla ja opiskelijalla ei ole varaa pitää autoa, nettiä, eikä puhelinta.

Kurjuus lisääntyy kaikilla muilla paitsi isoilla yrityksillä, rikkailla ihmisillä, pakolaisilla, turvapaikanhakijoilla ja byrokraateilla. Byrokraatti on loinen, joka kuppaa veronmaksajien rahoja. Mitään tuottavaa työtä byrokraatti ei koskaan tee ja palkka maksetaan veronmaksajien rahoista. Byrokraatti lisää aina byrokratiaa ja se lisää kustannuksia ja siksi byrokraatteja tarvitaan aina vain lisää. Esimerkkejä turhista byrokraateista ovat te-toimiston virkailijat, sosiaalitoimiston virkailijat. Yhden luukun periaate ja perustulo poistaisi te- ja sosiaalitoimiston virkailijat kokonaan. Kela voisi hoitaa heidän “työnsä” Myös vihreät ja rkp kuuluvat äärioikeistopuoleisiin. Vihreiden ansiosta auton ja asunnon omistaja joutuu maksamaan aina enemmän “vihreitä veroja”, koska polttoaineiden ja sähkönverotus kiristyy aina. Vihreä aate on vähän sama, kuin ilmastohuijaus, jossa ainoa tarkoitus on lisätä ihmisten maksamia veroja ja perusteena käytetään “vihreitä veroja” Eli asuminen ja autoilu kallistuu jatkuvasti. RKP:n ainoa tehtävä on kasvattaa ja lisätä jatkuvasti ruotsinkielestä tulevia kustannuksia veronmaksajille. Suomi olisi paljon parempi paikka ilman sellaisia turhia äärioikeistopuolueita kuten kokoomus, keskusta, perussuomalaiset, vihreät ja rkp. Noiden puolueiden hyödyttömyys on jo selvä asia. Ne eivät hyödytä 5 miljoonaa ihmistä  pieni- ja keskituloista millään lailla. Noista puolueista on vain haittaa 5 miljoonalle ihmiselle.

Kokoomuksen ja keskustan johtoon valitaan aina ammattivalehtelijat. Sipilä ja Orpo ovat jääneet lukemattomia kertoja valheista kiinni. Silti molemmat valehtelevat lähes jatkuvasti kansalle ammattivalehtelijan tavoin. Kokoomuksella on eniten rikoksesta tuomittuja kansanedustajia ja eniten valehtelevia kansanedustajia. Ei tule unohtaa SDP:n Jutta Urpilaisen valheita ja Paavo Lipposen valheita. Kokomuus, keskusta ja SDP valehtelivat kansalle EU:sta ja eurosta, ne ovat maksaneet Suomelle jo 100 miljardia euroa. EU:n ja euron nimeen vannovat puolueet ja niiden edustajat ovat valehtelijoita. Kaikissa eduskuntapuolueissa on 2 isoa ongelmaa. 1. Ne kaikki kannattavat pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden lisäämistä 1-2 miljoonalla Suomeen. 2. Ne kaikki vannovat EU:n ja euron nimeen. Jos jollain olisi todisteita muiden eduskuntapuoleiden kansanedustajien valheista ne voi lisätä todisteiden kera kommentteihin.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

 1. Näin tuloerot vaikuttivat Suomen talouskasvuun

  Suomessa tuloerot ovat viime vuosina kasvaneet voimakkaasti, mikä on leikannut lähes yhdeksän prosenttiyksikköä maamme talouskasvusta. Näin arvioi OECD tänään julkistamassaan raportissa.

  Kuilu rikkaiden ja köyhien välillä on levinnyt suurimmilleen kolmeenkymmeneen vuoteen useimmissa OECD:n jäsenmaissa. Nykyisin rikkain kymmenesosa väestöstä ansaitsee 9,5-kertaisesti sen, minkä köyhin kymmenys. Vielä 1980-luvulla suhdeluku oli seitsemän.

  Tiedot käyvät ilmi taloudellisen yhteistyön järjestön OECD:n tänään julkistamasta raportista.
  Lue myös nämä:

  1340 euron lisälasku osalle perheistä? “Suomi jakautuu kahtia”
  Mosambikista paljastui salainen jättivelka – muistuttaa Kreikan tapausta
  Yksityinen päivähoito voi tulla kunnallista halvemmaksi – kasvaako suosio?

  Kuilua on leventänyt se, että varakkaimpien tulot ovat kasvaneet varsin nopeasti samaan aikaan, kun alempien kymmenysten tulot ovat hyvinä vuosina kasvaneet vain hitaasti ja huonoina vuosina jopa laskeneet.

  Kuilu levenee, talous kärsii

  Tuloerojen kasvu ei ole pulma pelkästään sosiaalisen eriarvoisuuden vuoksi, vaan myös talouskasvun kannalta. Tuloerojen kasvu hidastaa OECD:n mukaan talouskasvua. Tämä johtuu siitä, että heikommassa sosiaalisessa asemassa olevien ihmisten tiedot ja taidot heikkenevät tuloerojen kasvaessa.

  Vastaavasti paremmassa asemassa olevien tietoihin ja taitoihin tuloerojen kasvulla on vain vähän tai ei lainkaan vaikutusta. Näin yhteiskunta jättää jäsentensä potentiaalia hyödyntämättä menettäen talouskasvuaan.

  Tuloeroja kuvataan yleisesti Gini-kertoimella, jonka suurin arvo on yksi ja pienin arvo nolla. Nollassa kaikkien tulot ovat yhtä suuret, kun ykkösessä yksi henkilö saa kaikki tulot. OECD-maissa Gini-kerroin oli 1980-luvun puolivälissä keskimäärin 0,29 nousten 2010-luvun alkuvuosina kolme pistettä 0,32:een.

  Kovinta tuloerojen kasvu on ollut Suomessa, Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Israelissa ja Uudessa-Seelannissa, missä kaikissa Gini-kerroin on noussut yli viisi pistettä. OECD:n laskujen mukaan se tarkoittaa, että Suomi on menettänyt yhdeksän prosenttiyksikköä talouskasvustaan.

  Keskiluokka ei ole turvassa

  Suuret tuloerot vaikuttavat merkittävästi siihen, millaiset ovat kouluttautumisen ja sosiaalisen nousun mahdollisuudet yhteiskunnassa. Sen vuoksi päättäjien pitää kohdistaa huomionsa heikkotuloisimpaan 40 prosenttiin väestöstä. Tässä ryhmässä on mukana haavoittuvainen alempi keskiluokka. Se on vaarassa jäädä paitsi kasvun eduista eikä silloin osallistu kasvun tuottamiseenkaan.

  OECD:n mukaan köyhyysohjelmien lisäksi tarvitaan kaikille saatavilla olevaa korkealaatuista koulutusta ja terveydenhoitoa.

  Järjestö korostaa lisäksi, että tuloeroihin puuttuminen verotuksella ja tulonsiirroilla ei haittaa talouskasvua, mikäli toimet on hyvin suunniteltu ja toteutettu.

  (Oikaisu 13.12.2014: OECD arvioi tuloerojen syöneen Suomen talouskasvusta lähes yhdeksän prosenttiyksikköä, eikä kymmenystä, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.)

 2. Minusta on järkyttävää, että te menette paljastamaan tällaisia asioita, joita on pidetty salassa pitkään. Veroja pyritään keräämään eri muodoissa mahdollisimman paljon, jotta todellista kokonaisveroastetta eivät veronmaksajat ymmärrä. Hyvin harva veronmaksaja tajuaa, että 24% alv vero menee kaikista laskuista, maksuista ja ostoista. On sähköverot 50%, kiinteistäverot, kunnallisverot, kirkollisverot, palkkaverot, autoverot, polttoaineverot 75%, ajoneuvoverot ja monet muut verot. Jos kaikki veronmaksajat alkaisivat laskea näitä kaikkia veroja. Olisi se katastrofi, koska hyvin moni alkaisi kiertämään veroja tai vähentämään maksettuja veroja. Siksi teidän paljastukset ovat moraalisesti vääriä ja ei ole oikein, että te jatkuvasti paljastatte erinlaisia asioita.

  -Anne verovirkailija

Comments are closed.