ISIS suunnittelee iskuja Suomeen

Lontoon poliisin terrorismin vastaisen yksikön johtaja varoitti laajamittaisista iskuista Pohjois-Euroopassa.

– Viime kuukausina olemme nähneet yhä enemmän suunnitelmia iskeä länsimaista elämäntyyliä vastaan. Isis on muuttanut kapea-alaista keskittymistään poliisiin ja armeijaan valtion symboleina johonkin paljon laajempaan, Lontoon poliisin terrorismin vastaisen yksikön johtaja Mark Rowley varoitti tänään.

Rowleyn mukaan terroristiryhmittymät suunnittelevat “valtavia ja näyttäviä iskuja” eivätkä enää vain sellaisia, joita on tähän mennessä pystytty estämään. Hän antoi esimerkkinä länsimaista elämäntapaa vastaan hyökkäämisestä Pariisin tuhoisat terrori-iskut viime marraskuussa.

Terrorismin vastaisen poliisin mukaan Isis rohkaisee kannattajiaan, jotka ovat saaneet taistelukoulutusta Syyriassa, saapumaan Pohjois-Eurooppaan tekemään iskuja.

www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016030721232487_ul.shtml

Nyt kun Suomessakin on todistettavasti “pakolaisten” ja “turvapaikanhakijoiden” joukossa tulleita ISIS-terroristeja, on syytä olettaa, että mekin tulemme olemaan yksi terroristien kohteista!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.