Yhteiskuntasopimukseen ei tule missään nimessä suostua.

Yhteiskuntasopimus = kilpailukykysopimus

Viis viennistä, kunhan voitot kasvavat
www.taloussanomat.fi/porssi/2016/03/06/viis-viennista-kunhan-voitot-kasvavat/20162542/170?

HALLITUS HALUAA LYÖDÄ TYÖNTEKIJÄT POLVILLEEN
www.vasemmisto.fi/kansanedustajat/paavoarhinmaki/tiedotteet-paavoarhinmaki/hallitus-haluaa-lyoda-tyontekijat-polvilleen-4/

Hallitusta grillattiin kyselytunnilla: ”Tekevät nyrkkitervehdyksiä, kun pienipalkkaisia kuritetaan”
www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hallitusta-grillattiin-kyselytunnilla-tekevat-nyrkkitervehdyksia-kun-pienipalkkaisia-kuritetaan/5770922

veikka-lahtinen

Käytännössä yhteiskuntasopimus ja kilpailukykysopimus tarkoittaa valtavia tulonsiirtoja työntekijöiltä yrityksille. Työntekijöiden oikeudet ja palkka heikkenee. Tämä on vasta alkua, koska tämän jälkeen EK ja yritykset tulevat jatkuvasti vaatimaan työntekijöiden työehtojen heikennyksiä. Ne vaatimukset eivät tule ikinä loppumaan. Se mitä EK ja yritykset haluavat on, että työntekijät tekevät aina vain pidempään töitä ja aina pienemmällä palkalla. Eli työaika pidemmäksi, lomat lyhyemmäksi ja palkka pienemmäksi. EK:n ja yritysten tavoitteena on ilmainen orjatyövoima, joka tekee töitä ilmaiseksi ja valtio maksaa työttömyyskorvausta heille. Tulevaisuudessa tulee olemaan ilmaisia orjia, jotka joutuvat tekemään töitä 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. Ilman palkkaa ja ilman lomia. Ainoa korvaus mitä he saavat on valtion maksama työttömyyskorvaus tai kuntien maksama toimeentulotuki. Siksi on tärkeää, että kukaan ei suostu yhteiskuntasopimukseen. Ne työntekijät, jotka haluavat tehdä töitä pidempään ja pienemmällä palkalla. Voivat koska tahansa sopia työnantajansa kanssa siitä. He voivat myös sopia työnantajansa kanssa tekevänsä työttömyyskorvauksella ilmaiseksi töitä kuntouttavan työtoiminnan tai työkokeilun nimissä. Jokainen työntekijä voi jo nyt sopia työnantajan kanssa työajan pituudesta, lomien määrästä ja palkkauksesta. He voivat myös tehdä ilmaiseksi töitä. Vain idiootit suostuvat palkkojen alennuksiin ja pidempiin työpäiviin ja lyhyempiin lomiin. Levitä tietoa ja kerro asiasta eteenpäin.

Tulonsiirtoina on laskettu siirtyvän yrityksille n.3,5 miljardia euroa. Alempien palkkojen takia valtio menettää miljardi euroa vuodessa verotuloja. Varmat seuraukset yhteiskuntasopimuksesta ovat: 1. Kuluttajien ostovoima heikkenee. 2. Valtio menettää verotuloja. 3. Työttömyys kasvaa. 4. Yrityksien voitot kasvavat merkittävästi ja isoja optioita ja osinkoja jaetaan miljardeja euroja.

Suomen kilpailukyky on maailman kahdeksanneksi paras, euroopan neljänneksi paras.

Kuva kun Juha Sipilä ja Alexander Stubb juhlivat siitä, kun tyhmät työntekijät suostuvat palkanalennuksiin ja pidempiin työpäiviin. Rahat pois tyhmiltä työntekijöiltä. Onnistunut kusetus meni läpi ja valehtelu, kiristäminen ja huijaaminen kannattaa aina. Sitä on syytä juhlia 3 huijari valehtelijan kesken.

de27d7e637d84bdc9c96ca805f0e82d4

Tästä voi päätellä sen, että verottajan kohdalla verotulot laskee miljardi euroa, kun palkkaverotus siirtyy tältä osin pääomaverotuksen piiriin.

Pelkästään osinko tuotoista on mennyt verovapaasti ulkomaille arviolta 3-4 miljrdia euroa. Tämä summa tulee nousemaan huomattavasti kun YKS tai kilpaulukykysopimus KKS astuu voimaan, huvittava nimi.

Millä se paikataan ja millä paikataan 1,5 miljardin euron veronkevennykset palkansaajille, tämäkin kohta on kyllä mainittu sopimuksessa. Lainanotto on kielletty hallitusohjelmassa, joka on persujenkin yksi edellytys pysyä hallituksessa, raamit pitää saano Stubb ja Sipilä nyökkää, mutta mille. Olli opiskelee.

Lisäksi saamme nähdä lähes vastaavalla summalla kulutuksen hyytymisen, josta tulee lisä menetyksiä verottajan kukkarolle.Joten päädymme vähintäin yhteensä n.3 miljadin euron verokasauman pienentymiseen.

Maahanmutto toi meille vuodessa n.1 miljadin euron lisä laskun + veromenetykset yhteensä n.4 miljardia euroa pitäisi haalia kasaan tämän sopimuspaperin takia.

Leikkauslistat tulee muodostamaan hallitusken toiminta kentän tästä eteenpäin, vaikka sopimus sen kieltää, mutta sille on varattu tietty kohtalo ja sille ei tosiaankaan ole vaihtoehtoa.

Tämä YKS on uusliberalistin jatkumo ja ei tule näillä opeilla onnistunmaaan, jos meinaamme tästä YKS sopimuksesta kiinni pitää. Mutta se on mahdoton tehtävä,joten onko kohta sinun vuoro astua uhrattavaksi.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.