Monikulturismi on laajennettu itsemurha

Suvaitsevainen tuntee olevansa parempi ihminen kuin muut ihmiset. Suvaitsevainen tuntee syyllisyyttä kaikista pahoista asioista joihin valkoiset voidaan kollektiivisesti syyllistää. Tietenkään tajuamatta sitä että tämähän on täysin rasistinen ajatusmalli itsessään, mutta onneksi Orwellilainen ajatuspysähdys (crimestop) estää suvaitsevaista ajattelemasta omaa ideologiaansa kriittisesti. Suvaitsevainen haluaa pelastaa jokaisen afrikkalaisen lapsen nälänhädältä, koska me olemme rikkaita ja meillä on aina varaa auttaa. Se ei tietenkään haittaa, että rahaa ei oikeasti ole, vaan auttamiseen käytetään velkarahaa.

Suvaitsevaiston toiminta on mielisairasta, jokaisessa tilanteessa selitys on sama, mutta aina he väittävät huomioivansa todellisuuden realiteetit. Kyllä meillä on varaa, tulijoita on vain vähän ja ei näitä tämän enempää tule. Velat kuitataan kun tulijat menevät töihin, mehän tienataan näillä.

Kaiken mielisairaan toiminnan taustalla on rajaton viha valkoisia kohtaan. Jotkut vasemmistoalaiset puhuvat jopa aivan avoimesti, että heidän tavoitteenansa on tuhota fyysiseststi kaikki valkoiset maailmasta lopullisesti, koska valkoiset ovat rasisteja ja pahoja ihmisiä. Mutta kun he itse ovat valkoisia, tarkoittaa se myös sitä, että he ovat ennen kaikkea onnettomia itseensä ja omaan elämäänsä. He toivovat omaa kuolemaansa ja tuhoansa. Ehkä kaikki eivät ole tietoisia itsemurhakultista ja sen tavoitteista, mutta kovinkaan älykäs ei tarvitse olla, että tajuaa mitä nyt on tapahtumassa. Ehkäpä YLE:n uutisia seuraamalla saattaa elää mielikuvitustodellisuudessa, jossa maahan laittomasti tulleet tunkeutujat ovat koneinsinöörejä ja rauhaa rakastavia suvaitsevaisia taiteilijoita.

Eurooppaan on pakolaiskriisin seurauksena alkanut tulla muslimeita enemmän kuin Eurooppa pystyy elättämään, käytännössä jokaisen suvaitsevaisen fantasia on toteutunut, rajojen yli valuu miljoonia täysi-ikäisiä tummia muslimimiehiä, nythän rasistit saavat sitten kyytiä. Ainoa ongelma suvaitsevaistolle on uusien majoitustilojen löytäminen, muuten näitä voisi tulla enemmänkin. Ongelmallista ei tietenkään ole avoimesti valkoisten kansanmurhaa julistavat jihadistit tai ISIS-terroristit, jotka ovat tulleet valimistelemaan terrori-iskuja ja odottamaan kalifaatin käskyä toteuttaa iskunsa.

Islamistinen mutavyöry on kiihtynyt sellaiseen tahtiin, että Euroopan tuhotuminen on lähempänä kuin koskaan aiemmin. Aiemmat ennusteet Euroopan tuhosta ovat perustuneet jo Euroopassa oleviin muslimeihin ja näiden lisääntymiseen. Nyt Eurooppaan tunkee käytännössä vain nuoria muslimimiehiä, näiden voi olla aika vaikea lisääntyä toistensa kanssa. Nämä eivät ole tulleet rakentamaan perheitä, vaan nämä ovat tulleet valloittamaan Eurooppaa ja tuhoamaan ja tappamaan juuri sinut.

Jos haluat elää, etkä kuolla, niin voimme kysyä mitä olet tehnyt vastutaaksesi monikulturismia? 20-30 vuoden päästä kalifaatti tulee ovellesi ja hakee sinut ja perheesi mestattavaksi ja sen jälkeen et voi enää tehdä yhtään mitään. Jos suvaitsevaiset haluavat kuolla, sallittakoon se heille, he saavat lähteä tästä maailmasta koska tahansa oman kätensä kautta, mutta heillä ei ole oikeutta viedä sinua, lapsiasi ja läheisiäsi mukanaan. Monikulturismin vastainen taistelu on viimeinen taistelu, koska mitään ei ole olemassa monikulttuurisaatioon jälkeen valkoisille suomalaisille, koska lopullinen monikulturisaatio tarkoittaa valkoisten lopullista tuhoamista.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.