Suomen loppu alkaa 350 000 turvapaikanhakijaa tänä vuonna.

Vuodelta 2010 olevassa EU:n laatimassa suunnitelmassa Suomen alueen väkimääräksi arvioidaan 62 miljoonaa asukasta – he ovat laskelmoineet niin että Suomeen tuodaan vähintään 50 miljoonaa “pakolaista”. Tämä on assimilaatio jonka seuraus on sama kuin kansanmurhassa.

“Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves.”

— Raphael Lemkin (“Kansanmurha” sanan keksijä)

ec.europa.eu/dgs/home-affairs/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

pelasta-suomi.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.