Sipilän hallitus valmistelee rajuja leikkauksia ja veronkorotuksia.

Sipilän hallitus valmistelee rajuja leikkauksia ja verojenkorotuksia, koska turvapaikanhakijoiden kustannukset ovat jatkuvasti kasvaneet. Tänä vuonna Suomeen odotetaan 150 000 – 350 000 turvapaikanhakijaa. Se maksaa Suomelle 10 miljardia euroa vuodessa. Sipilän hallituksella onkin kova kiire leikata ja korottaa veroja lisää. Maksajana toimivat kantasuomalaiset, jotka maksavat aina vain enemmän veroja ja saavat aina vain vähemmän vastinetta verorahoille. Tämä loppuu vasta, kun kansa nousee kapinaan ja äänestää muita puolueita, kuin eduskuntapuolueet.

On hämmästyttävää, että kaikki eduskuntapuolueet ovat valmiita laittamaan miljardeja euroja ulkomaalaisille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille. Se raha ja aktiivisuus mitä nyt käytetään turvapaikanhakijoihin. Sillä olisi poistettu asunnottomuus ja köyhyys kaikilta kantasuomalaisilta, sekä poistettu kantasuomalaisten työttömyys kokonaan. Eduskuntapuolueita ei kiinnosta kantasuomalaisten auttaminen. Kantasuomalaisen rooli on maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja kärsiä jatkuvista leikkauksista.

Suomessa on menossa kansanmurha, jossa jatkuvasti kasvavat turvapaikanhakijoiden määrät lisääntyvät joka vuosi. Sipilän hallitus on kelvoton hallitus ja se tulee kaataa keinolla millä hyvänsä. EU:ssa on sovittu, että Suomi täytetään ulkomaalaisilla pakolaisilla ja Sipilän hallitus tietää asian, siksi rajoja ei tulla laittamaan koskaan kiinni. Suomeen ovat tervetulleet kaikki maailman elintasopakolaiset, turvapaikanhakijat, rikolliset ja terroristit.

Islamista on tullut Suomen toiseksi suurin uskonto.

Eduskuntapuolueet ja presidentti eivät tee elettäkään sulkeakseen rajoja, joten Suomi tulee täyttymään turvapaikanhakijoista. Suomeen haluaa tulla kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita, joista 99% tulee paremman elintason takia elintasopakolaisiksi. Kysymys kuuluukin, kuinka kauan veronmaksajat jaksavat maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja ulkomaalaisten jatkuvasti kasvavia kuluja. On arvioitu, että jo yli 10% verovaroista menee ulkomaalaisten elättämiseen. Määrä tulee kasvamaan tulevina vuosina Suomi tulee maksamaan ulkomaalaisten elämisen kuluja jopa 15-20 miljardilla eurolla vuodessa. Sipilän hallituksella onkin kova kiire leikata ja korottaa veroja jatkuvasti, jotta ulkomaalaisten kulut saadaan katettua. Nykyisin ulkomaalaisten kulut on maksettu velkarahalla. Suomi ottaa lisää velkaa, jotta voi elättää jatkuvasti kasvavaa ulkomaalaisten määrää. Milloin kansa sanoo, että nyt riittää ja jokainen puolue, joka kannattaa tätä järjettömyyttä tulee kärsimään vaaleissa tappion ja saamaan varman paikan oppositiossa. On muutoksen aika ja sano ei jatkuvasti kasvalle maahanmuutolle. muutospuolue.fi/ On tarkkailtava henkilöitä, valtamediaa ja yrityksiä, jotka kannattavat maahanmuuton lisäämistä. On tärkeää laittaa nämä yritykset boikottiin ja henkilöt mustalle listalle. Koska he eivät aja isanmään etua vaan koittavat tuhota isänmaa Suomen!

Myös kirkko kannattaa ulkomaalaisten määrän lisäämistä. Sano ei ja eroa heti kirkosta. www.eroakirkosta.fi/

Kansalaisaloite YLE veron poistamiseksi. Yle tuo verovaroin pidetty mamutusta kannattava  valehteleva propaganda aivopesulaitos.

www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

Lisäksi Yle on allekirjoittanut hiljattain puolustusvoimien kanssa salaisen yhteistyösopimuksen, joka alistaa Yle:n tiedonvälityksen täysin NATO-propagandalle.4

twitter.com/CharlesLindberg/media

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.