Suomeen on tulossa tänä vuonna jopa yli 150 00 turvapaikanhakijaa.

Suomeen on tänä vuonna tulossa  jopa yli 150 000 turvapaikanhakijaa ja määrä tulee kasvamaan seuraavat 50 vuotta. Mitä tekee maan hallitus, ei mitään. Eduskuntapuolueet ja presidentti haluavat edistää ja lisätä turvapaikanhakijoiden määrää. Sekä maksattaa niistä aiheutuvat useiden miljardien eurojen kulut veronmaksajilla. Sipilän hallitus onkin jo valmistautunut korottamaan veroja lisää ja leikkaamaan lisää tänä vuonna. Tarkoitus on leikata ja korottaa veroja jatkuvasti, koska rahat eivät riitä turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien jatkuvasti kasvaviin määriin ja kuluihin. Tavoittena eduskuntapuolueilla, presidentillä ja valtamedialla on muuttaa Suomi islamistiseksi maaksi ja täyttää maa ulkomaalaisilla. Mikäli, et hyväksy tätä olet automaattisesti natsi ja rasisti. Sauli Niinistö, Juha Sipilä, Alexander Stubb ja valtamedia valehtelee. Aivopesu on hyvin voimakasta, jossa kantasuomalaisten tulisi luovuttaa maansa ulkomaalaisille ja maksaa heidän elättäminen. Maahanmuutosta keskustelemisen sensuuri ja aivopesu maahanmuuton hyödyistä, kun kaikki ongelmat salataan. On Suomessa sillä tasolla, että järkevimmät huomaavat, että Suomi muistuttaa hyvin paljon Pohjois-Koreaa maahanmuuton sensuroinnissa ja aivopesussa.

Islamista on tullut Suomen toiseksi suurin uskonto.

Eduskuntapuolueet ja presidentti eivät tee elettäkään sulkeakseen rajoja, joten Suomi tulee täyttymään turvapaikanhakijoista. Suomeen haluaa tulla kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita, joista 99% tulee paremman elintason takia elintasopakolaisiksi. Kysymys kuuluukin, kuinka kauan veronmaksajat jaksavat maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja ulkomaalaisten jatkuvasti kasvavia kuluja. On arvioitu, että jo yli 10% verovaroista menee ulkomaalaisten elättämiseen. Määrä tulee kasvamaan tulevina vuosina Suomi tulee maksamaan ulkomaalaisten elämisen kuluja jopa 15-20 miljardilla eurolla vuodessa. Sipilän hallituksella onkin kova kiire leikata ja korottaa veroja jatkuvasti, jotta ulkomaalaisten kulut saadaan katettua. Nykyisin ulkomaalaisten kulut on maksettu velkarahalla. Suomi ottaa lisää velkaa, jotta voi elättää jatkuvasti kasvavaa ulkomaalaisten määrää. Milloin kansa sanoo, että nyt riittää ja jokainen puolue, joka kannattaa tätä järjettömyyttä tulee kärsimään vaaleissa tappion ja saamaan varman paikan oppositiossa. On muutoksen aika ja sano ei jatkuvasti kasvalle maahanmuutolle. muutospuolue.fi/ On tarkkailtava henkilöitä, valtamediaa ja yrityksiä, jotka kannattavat maahanmuuton lisäämistä. On tärkeää laittaa nämä yritykset boikottiin ja henkilöt mustalle listalle. Koska he eivät aja isanmään etua vaan koittavat tuhota isänmaa Suomen!

Myös kirkko kannattaa ulkomaalaisten määrän lisäämistä. Sano ei ja eroa heti kirkosta. www.eroakirkosta.fi/

Waltamedia: Kansalaisen vastaus presidentti Niinistölle
En olisi koskaan halunnut sekaantua politiikkaan, mutta tällaista menoa ei voi katsella kukaan ihminen sivusta enää!
mvlehti.net/2016/01/02/waltamedia-kansalaisen-vastaus-presidentti-niinistolle/

Suomessa syntyy euroopan eniten muslimeja
Tilastot kertovat karua kieltä!
mvlehti.net/2016/01/01/suomessa-syntyy-euroopan-eniten-muslimeja/

Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien kustannukset, rikollisuus ja kaikki ongelmat.
mvlehti.net/

Kansainvaellukset tuhoavat tuntemamme Euroopan
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/09/04/kansainvaellukset-tuhoavat-tuntemamme-euroopan/

Turvapaikanhakijoiden elämän tarkoitus
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/10/07/elaman-tarkoitus/

Nepalin köyhyys, onko maailmassa absoluuttista köyhyyttä
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/12/26/nepalin-koyhyys-onko-maailmassa-absoluuttista-koyhyytta/

Niinistön ja Sipilän puheet enteilevät afro-Suomea
magneettimedia.com/niiniston-ja-sipilan-puheet-enteilevat-afro-suomea/

Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan
magneettimedia.com/monikulttuurisuus-ja-kestavyysvajepotaska-ruokkivat-toisiaan/

”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen
magneettimedia.com/juudas-sipilan-saarna-rahat-pankeille-pakolaiset-suomeen/

*Tekstissä mainitut ulkomaalaiset maahanmuuttajat siinä tarkoitetaan vain niitä ulkomaalaisia maahantulijoita, jotka elävät sosiaalituilla Suomessa ja veronmaksajien rahoilla.

Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien määrän lisääminen ei auta yhtään mitään. Katso alla oleva video, joka todistaa kaikkien maahanmuuton kannattajien kaikki väitteet valheiksi. Vain 6 minuuttia.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.