Turvapaikanhakijoiden mukana tulleet terroristit Suomessa

Suurin osa alla olevasta listassa olevista terroristeista on Suomessa. Huom. listaa ei ole vielä päivitetty kattamaan kaikkia, jotka jo ovat Suomessa. Listassa puuttuu isis-terroristit, joita on tullut noin 1600-2000 Suomeen turvapaikanhakijoiden mukana ulkomaalaisten lähteiden mukaan. Ilman papereita, kun kuka tahansa rikollinen ja terroristi ja elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa ja jäädä Suomeen pysyvästi. Syy on kaikkien eduskuntapuolueiden, presidentin, pääministerin, valtiovarainministerin, hallituksen, rajavartiolaitoksen, tullin ja poliisin. Ne kantavat vastuun, kun isis tekee ensimmäisen iskun Suomessa. Kysymys ei ole koska vaan milloin se tapahtuu. Edellä mainitut tahot ovat vastuussa siitä, että paperittomat ihmiset terroristit, rikolliset ja elintasopakolaiset pääsevät Suomeen ilman papereiden tarkastuksia. Paperittomia ja väärennetyillä papereilla laittomasti maahan tunkeutuvat turvapaikanhakijat tulisi palauttaa heti takaisin ja laittaa rajat kiinni. Suomi kuuluu suomalaisille, eikä ulkomaalaisille elintasopakolaisille, terroristeille ja rikollisille! Koska eduskuntapuoleista ei löydy yhtään puoluetta, joka ajaa suomalaisten asiaa. On aika lopettaa puolueiden jäsenenä toimiminen ja liittyä puolueisiin, jotka aidosti ajavat suomalaisten ja isänmaan etua. suomidemokraatti.fi/ 

Suomessa olevien terroristien nimet ja listat alla olevassa linkissä

www.frbiu.com/militias-in-eu-160516061578158715761610-1605160416101588161015751578-16011610-15751608158515761575.html

twitter.com/EU_Interpol

Yle pakolaisillassa oli mukana terroristi nimeltä Ammar Alziady / Al-ziadi Löytyy yllä olevasta listasta.

Voiko poliisiin enää luottaa ei voi lue miksi.   poliisirikollisena.com/  www.fincrime.net/category/poliisit/

mvlehti.net/2016/01/18/kuka-siella-ylen-pakolaisillassa-oikein-mukana-istuikaan-k-18/

Myös Juha Sipilä tapasi ja uskoi kaikki Fahad Firas valheet. Sipilä puhuu YES YES YES, kun Fahad Firas kusettaa ja valehtelee ikänsä ja vie YES YES Sipilän kaltaista idioottia 100-0

Alla Fahad Firas rikollinen…

Fahad-feature-2

Varoitus valtamedia ja erityisesti yle aivopesee ja manipuloi ihmisiä maahanmutossa. Yle ja valtamedia myös valehtelee ja salaa jatkuvasti turvapaikanhakijoiden rikoksia, terroristeja, kustannuksia, ongelmia ja haittoja. Jos haluat toimia pistä valtamedia boikottiin älä osta enään äläkä maksa lehdistä ja nettilukemisesta. Pahimpia valehtelijoita ja aivopesijöitä ovat Helsingin Sanomat, Iltasanomat, Iltalehti, Turun Sanomat, Lapin Kansa ja oikeastaan kaikki lehdet. Lopeta kyseisten lehtien tilaukset ja lukeminen. Valtamedia boikottiin pysyvästi ja j0kainen yritys, joka kannattaa maahanmuuttoa! Jokainen maahanmuuton kannattaja mustalle listalle ja yritys, jossa hän työskentelee boikottiin. Levitä tietoa somessa ja laajenna boikottia. Ei tule unohtaa, että valtamedia, eduskuntapuolueet ja poliisi käyvät täyttä sotaa kantasuomalaisia vastaan. Aseinaan valehtelu, manipulointi, aivopesu ja toisinajattelijoiden eli maahanmuuton vastustajien hiljentäminen keksityillä rasismi tuomioilla.!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.