Miksi hallitus, eduskuntapuolueet, poliisi ja valtamedia pelkää katupartioita.

Hallitus, eduskuntapuolueet, poliisi ja valtamedia ei ole koskaan edustanut kansaa, eikä ajanut sen etuja. Kyseinen ryhmä ajaa vain “eliitin” etuja, eikä kenenkään muun. Katupartiot herättävät pelkoa, koska kansa voi herätä ja ryhtyä kapinaan ja silloin kaatuu hallitus pysyvästi. Siksi kyseisellä ryhmällä on nyt paniikki päällä kaikki katupartiot halutaan kieltää. Kaikki “vihapuheet” = maahanmuuton todelliset ongelmat rikokset ja kustannukset paljastaminen ja niistä puhuminen halutaan kieltää ja estää. Suomi muistuttaa enemmän ja enemmän Pohjois Korean kaltaista diktaattori valtiota. Keskustelun estäminen on vain mahdollista Suomessa, mutta ulkomaalaisilta nettisivuilta ja keskustelupalstoilla se tulee olemaan mahdotonta estää. Sitä tämä ryhmä ei pysty estämään. Eduskuntapuolueet ja valtamedia on julistanut sodan kantasuomalaisia vastaan. Tämä tulee johtamaan sisällissotaan ja jatkuvasti maahan laittomasti tulevat ulkomaalaiset tulevat taistelemaan omien etujensa puolesta ja he tulevat muuttamaan Suomen islamistiseksi valtioksi.

Vaikka kansa ei nousisi kapinaan. Tulevat ulkomaalaiset maahanmuuttajat tuhoamaan Suomen pysyvästi taloudellisesti, uskonnollisesti ja terrorismilla. 20-50 vuoden päästä ulkomaalaiset ovat selvä enemistö ja kantasuomalaiset pieni vähemmistö. Silloin ei ole enää olemassa nykyisiä eduskuntapuolueita. Ulkomaalaiset ovat perustaneet omia puolueitaan, jotka ajavat ulkomaalaisten asioiden parantamista. Nämä puolueet voittavat aina vaalit ja ovat aina hallituksessa. On hieman koomista, että nykyiset eduskuntapuolueet tuhoavat myös itsensä ja Suomen. Kannattamalla jatkuvasti kasvavaa maahanmuuttoa, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomi on, kuin titanic on osunut ja uppoaa hitaasti ja varmasti. Suomessa asiat vain menevät aina huonompaan suuntaan, mutta kenenkään ei tarvitse upota Suomen mukana. Kaikilla kansalaisilla on vapaus ja oikeus jättää uppoava laiva nimeltä Suomi. Muuttaa parempiin maihin Portugali, Espanja, Viro….. Suomen voisi pelastaa ainoastaan vallankumous ja kapina. Yksikään eduskuntapuolue ei halua, eikä tule koskaan pelastamaan Suomea.

Vihapuhelaeilla valkoisia vastaan

Goldstein iloitsee ”vihapuhelakien” kiristymisestä. Kun sananvapaus riistetään rodullisesta tulevaisuudestaan huolissaan olevilta valkoisilta, he eivät voi levittää ”vihaa” yhteiskunnassa. ”Vihalla” tarkoitetaan ajattelutapaa, jonka mukaan kaikilla kansoilla – myös valkoisilla – on oikeus vaalia omaa rotuaan ja muodostaa väestöllinen enemmistö omassa isänmaassaan.

Rasismia huutamalla pyritään vaientamaan omaan arvomaailmaan sopimattomat mielipiteen lausumiset.

Täytyy ensin tajuta se että nykyinen poliittinen eliittimme, virkamiehistö ja oikeuslaitos ovat sitoutuneet EU:n, Maailman pankin ja YK:n tavoitteeseen siitä että Euroopan kansallisvaltiot murskataan. Tämä tapahtuu massamaahanmuuton avulla kehitysmaista.

Eräs tämän projektin sivujuonne on että kansallisvaltioiden kanta-asukit ovat oikeudellisesti ja taloudellisesti huonommassa asemassa kuin maahanmuuttajat. Tietenkään tätä ei ole kirjattu lakiin, mutta näkyy tuomioissa ja syytteissä, sekä siinä, että maahanmuuttajien saamat sosiaaliuet ovat 4,4 kertaa isommat asumistuet 2,4 kertaa isommat, kuin kantasuomalaisten. Näin on ollut aina kantasuomalaisia sorretaan oikeudellisesti ja taloudellisesti.

Suomalaisia vastaan ei muka voi kansankiihottaa ( esim. Somalit tai arabit), koska…..suomalaisia ei ole olemassa yhtenäisenä ryhmänä! On kyllä olemassa siis venäläisiä, somaleja, saamelaisia jne. Mutta ei suomalaisia. Tätä perustellaan sillä että myös Suomen kansalaisuuden saanut Mohammed jonka molemmat vanhemmat syntyivät Somaliassa on “suomalainen”.

“Kantasuomalainen” ei ole kansanryhmä.

Lakien tulkinta on siis viritetty meitä suomalaisia vastaan.

magneettimedia.com/juutalaistaustainen-aktivisti-valkoisten-kuoleminen-sukupuuttoon-on-hyva-asia/

Kaikki maahanmuuton kannattajien väitteet perustuvat valheille ja ovat tunteisiin vetoavia. Alla 6 minuutin video selittää kaikkien maahanmuutona kannattajien kaikki väitteet valheiksi. Se on suositeltavaa katsoa, koska kukaan maahanmuuton kannattaja ei pysty valehtelematta kiistämään faktoja, jotka videossa kerrotaan.

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.