Monikultturismin syöpä

Tärähtäneistö huutaa kurkku suorana ja median tuella, että ”raiskaavathan suomalaisetkin”. Todellisuudessa ei ole yhtään mitään merkitystä sillä, mitä rikoksia suomalaiset omassa maassaan tekevät. Niistä tämä maa kyllä selviää. Oikea kysymys on, että miksi ihmeessä meidän pitäisi tukea monikultturismia, joka ei ole tuonut Suomeen YHTÄÄN hyvää asiaa, mutta joka aiheuttaa päivittäin valtavasti ongelmia ja tuhoaa Suomea kiihtyvällä tahdilla sisältä päin. Ja kehitysmaabarbaarien harrastama naisten joukkoahdistelu on siis Suomessa täysin uusi ilmiö, kuten poliisikin on todennut.

Älä edes yritä vastata maahantunkeutujien ja suvakkihuoraston harhaanjohtaviin väitteisiin, vaan vaadi päättäjiltä vastausta siihen, miksi Suomea tuhotaan monikultturismin nimissä. Ei ole oikea kysymys pohtia, miten maahantunkeutujat kotoutetaan. Oikea kysymys on se, että miksi heidät ylipäätään on päästetty tänne, kun seuraukset ovat koko ajan olleet vain huonoja ja pahenevat koko ajan. Miksi  meillä on tuhansia turvapaikanhakijoita hakeutumassa rautatieasemalle häpäisemään naisia? Kuka on syyllinen siihen, että he ovat täällä? Miten heistä pääsee eroon? Ei Suomen kansan tarvitse alistua huonojen johtajien hirmuvaltaan. Ei ole olemassa yhtään ainoaa kestävää syytä siihen, miksi suomalaisten pitäisi luovuttaa oma maansa tunkeutujien tuhottavaksi. Totuushan on se, että me vieläpä maksamme omasta pussistamme sen, että Suomi ja suomalaisuus raiskataan.

”Miksi  meillä on tuhansia turvapaikanhakijoita hakeutumassa rautatieasemalle häpäisemään naisia?”

Vaikka meille koko ajan valehdellaan, että monikultturismi olisi muka rikkaus, meidän ei ole pakko uskoa. Hedelmistään puu tunnetaan, ja monikultturismin hedelmät ovat kaikkialla Euroopassa olleet pilaantuneita ja rumia. Älä erehdy luulemaan, että kansainvälisyydellä ja oikeudenmukaisuudella olisi yhtään mitään tekemistä monikultturismin kanssa. Ne eroavat toisistaan niin kuin päivä ja yö, kuin totuus ja valhe. Monikultturismi on petollinen, tappava tauti.

Lähde: blogbook.fi/jameshirvisaari/monikultturismin-syopa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.