Näin SPR huijaa kansalaisia.

Jokaisesta ihmisten lahjoituksesta SPR= Suomen punainen risti pitää itsellään 85%. Se menee SPR johtajien ja työntekijöiden palkkojen maksuun ja muihin kuluihin. SPR johtajien palkat ovat yli 100 000 euroa vuodessa ja johtajia on paljon. SPR myy ihmisten ilmaiseksi lahjoittaman veren. Jos annat euron SPR pitää itsellään 85 centtiä SPR työntekijöiden ja johtajien palkkojen maksamiseen ja vain 15 centtiä menee hyväntekeväisyyteen. SPR on ohjeistanut työntekijöitään valehtelemaan, että muka vain 15% menisi koko organisaation kustannuksiin, vaikka todellisuudessa 85% menee. Kannattaako SPR:ää tukea? EI KANNATA! SPR:ää pitää boikotoida ja sille ei kannata ikinä antaa yhtään mitään. Laita sana kiertämään SPR ikuiseen boikottiin ja kaikki mukaan. SPR laittaa jätteisiin ihmisten lahjoittamat vaatteet. SPR rahoittaa avoimesti Suomen islamisaatiota ja kerää rahaa kantasuomalaisilta ja antaa ne rahat ulkomaalaisille, jotta Suomeen saadaan lisää ulkomaalaisia. Tyhmät ihmiset lahjoittavat perintönsä SPR:lle. SPR tekee rahaa maahanmuuttobisneksellä. Koko SPR:n toiminta pohjautuu veronmaksajien ja lahjoittajien kuppaamiseen ja ilmaiseksi töitä tekevien hyväksi käyttämiselle. SPR on verenimijä ja loinen. SPR hyysää maahanmuuttajia, turvapaikakanhakijoita, pakolaisia ja käyttää paljon enemmän resursseja, kuin kantasuomalaisten köyhien auttamiseen. SPR yksinkertaisesti vie rahasi, työpanoksesi ja veresi. Vain hyvin tyhmät ihmiset antavat rahaa hyväntekeväisyysjärjestöille, koska kaikki hyväntekeväisyysjärjestöt huijaavat samalla lailla. Lahjoittamalla verta, rahaa tai omaisuutta tuet tämän huijauksen jatkumista.

Kaikki hyväntekeväisyysjärjestöt huijaavat rahaa ja pitävät itsellään 85% ja vain 15% menee ihmisten antamaan tarkoitukseen. Uutena huijauksena hyväntekeväisyysjärjestöt yrittävät saada ihmiset testamenttaamaan omaisuutensan heille. Uusimpanan huijauksena on SPR:n nälkäpäiväkeräys, nenäpäiväkeräys ja monet muut. Myös Unicef, WWF ja kaikki muut huijaavat samalla lailla. Älä siis koskaan anna rahaasi, omaisuuttasi, verta tai mitään hyväntekeväisyysjärjestöille. Älä koskaan anna mitään hyväntekeväisyyjärjestöille!

SPR:n keskushallinnon työntekijöiden keskipalkka 2015 oli 41300 €/ vuodessa. Työntekijöitä oli 833. SPR käyttää palkkakuluihin noin 40-50 miljoonaa euroa vuodessa ja ne rahat otetaan ihmisten lahjoituksista.

Jos haluat lahjoittaa rahaa anna Hurstille ja se apu menee suoraan kantasuomalaisille.

hurstinapu.fi/1_7_lahjoitus.html

SPR tekee turvapaikanhakijoilla 65 miljoonaa euron bisnestä vuodessa.
mvlehti.net/2016/10/25/mv-julkaisee-maahanmuuttoviraston-ja-sprn-sopimuksen-sopimus-julki/

Minne Nälkäpäivä 2016 -keräyksen rahat menivät? Matujen meritakseihin
Nälkäpäivärahoilla kuljetettiin 5000 laitonta maahantulijaa Libyasta Italiaan.
mvlehti.net/2017/09/15/minne-nalkapaiva-2016-kerayksen-rahat-menivat-matujen-meritakseihin/

Turussa suomalaiset ei saa leipäjonosta enää ruokaa kun kaikki menee pakolaiskeskuksiin
uutismaailma.com/turussa-ei-suomalaiset-saa-leipajonosta-ruokaa-kun-kaikki-menee-pakolaiskeskuksiin/

Kirkosta kannattaa erota niin ei tarvitse tyhjää veroja maksella, jopa 2% lisää tuloja tunnissa tai kuukaudessa kun eroat heti kirkosta. eroakirkosta.fi/  Kirkko haluaa lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Kirkko käyttää väärin kirkollisveroja. Kirkollisveroilla tuetaan matuja ja ostetaan alkoholia, joilla piispat ryyppäävät. Kirkko kannattaa Suomen islamisaatiota ja haluaa 60 miljoonaa muslimia Suomeen. Maksamalla kirkollisveroa kannatat ja rahoitat Suomen islamisaatiota.  mvlehti.net/2016/09/23/espoon-kirkkoherrat-ovat-allahin-asialla/

Kirkon tutkimuskeskuksen tutkimus paljasti: Mädättäjä-kirkko edistää islamisaatiota

Avustusjärjestöjen johtajien tuloissa isot erot
yle.fi/uutiset/3-8423941

Näin tienaavat järjestöjen johtajat – SPR:n johtajalla muhkea tilipussi
www.iltalehti.fi/verot-2016/2016110122548715_db.shtml

mvlehti.net/2016/11/02/kirkon-tutkimuskeskuksen-tutkimus-paljasti-madattaja-kirkko-edistaa-islamisaatiota/

Punaisen Ristin pohjaton lipas
areena.yle.fi/1-3849208

Turvapaikanhakijoiden keskukset maksoivat 200 miljoonaa tavoiteltua enemmän
yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/26/turvapaikanhakijoiden-keskukset-maksoivat-200-miljoonaa-tavoiteltua-enemman

SPR tekee bisnestä turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla tuotot jopa 300%.

Tue SPR:ää! Tuet samalla rikollisuutta!
Osallistumalla SPR:n Nälkäpäiväkeräykseen 17.-19.9. tuet muun muassa ihmissalakuljetusta, laitonta maahanmuuttoa, väkivaltaa, raiskauksia ja väestönvaihtoa Suomessa. Ja maksat Suomen SPR:n johtajan Irene Kristiina Kumpulan palkan, noin 110 000 euroa vuodessa.
mvlehti.net/2015/09/17/tue-spraa-tuet-samalla-rikollisuutta/

Hyväntekeväisyysjärjestöjen johtajilla JÄTTIPALKAT
mvlehti.net/2015/12/17/hyvantekevaisyysjarjestojen-johtajilla-jattipalkat/

Suomen Punainen Risti, on millä mällätä!
mvlehti.net/2015/09/08/suomen-punainen-risti-on-milla-mallata/

SPR käyttää hyväksi ilmaista työvoimaa härskisti

mvlehti.net/2016/01/09/spr-kayttaa-hyvaksi-ilmaista-tyovoimaa-harskisti/

SPR myy ilmaiseksi lahjoitetun veren isolla voitolla
mvlehti.net/2015/12/27/lukija-spr-liikkeella-varoitus/

SPR Veripalvelu – vampyyri hyväntekijän vaatteissa?
mvlehti.net/2015/12/13/spr-veripalvelu-vampyyri-hyvantekijan-vaatteissa/

SPR laittaa keräysvaatteita jätteisiin – yksityiset keräävät vaatteita kodittomille, joille kelpaa kaikki
mvlehti.net/2016/01/09/spr-laittaa-keraysvaatteita-jatteisiin-yksityiset-keraavat-vaatteita-kodittomille-joille-kelpaa-kaikki/

SPR tekee ihmiskauppaa
mvlehti.net/2015/09/08/lukija-spr-tekee-ihmiskauppaa/

SPR rahastaa pakolaisilla – ilmaiset vapaaehtoiset tekevät työt!
mvlehti.net/2015/08/29/spr-rahastaa-pakolaisilla-ilmaiset-vapaaehtoiset-tekevat-tyot/

SPR:llä 7000 vapaaehtoistyöntekijää. Kuinka moni heistä saa työttömyyskorvausta tehdessään luvattomasti töitä?
mvlehti.net/2015/10/09/lukija-sprlla-7000-vapaaehtoistyontekijaa-kuinka-moni-heista-saa-tyottomyyskorvausta-tehdessaan-luvattomasti-toita/

SPR liikkeellä -Varoitus
mvlehti.net/2015/12/27/lukija-spr-liikkeella-varoitus/

SPR: Testamentti mahdollistaa työmme jatkumisen tulevienkin sukupolvien hyväksi. -HÄRSKIÄ
mvlehti.net/2016/01/05/spr-testamentti-mahdollistaa-tyomme-jatkumisen-tulevienkin-sukupolvien-hyvaksi-harskia/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

9 Comments

 1. SPR on tarpeeton, koska veripankkien hoito voidaan siirtää sairaaloihin. Johtajat voidaan lähettää Afrikkaan tutkimaan malariaa!

 2. Aivan moraalitonta paljastaa SPR:n bisneksiä. Toivottavasti poistatte nämä paljastukset mahdollisimman pian. Ei ole hyvä jos ihmiset eivät rahoita SPR:n toimintaa jää johtajilta yli 100 000 euron vuosipalkka pian saamatta. Ei ole hyvä, jos ihmiset saavat tietää totuudeen SPR:n ja muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen toiminnasta. Jotenkin nämä paljastukset pitäisi saada estettyä ja sensuroitua, koska olette jääneet useasti kiinni, että paljastatte totuuden asioista, joita kansalaisten ei tule tietää. Moni paljastuksenne on vielä salassa pidettävää tietoa, jota ette saa paljastaa.

  -Anne SPR:n työntekijä

  1. Tämä ei ole paljastus vaan kaikkien nähtävissä SPR avustusmaksulomakkeissa oleva ainut tili joka on Nordeassa eikä ole muita pankkeja vaihtoehtona. Itse en käytä Nordeaa koska se ei ole ihmisten pankki vaan klobaalin riistokapitalismin pankki jota SPR ainoastaan käyttää.

  2. Miksi poistaa täysin faktuaalinen julkaisu? SPR on syöpää ja on itse soppansa keittänyt. Kärsikää seuraukset älkääkä ulisko kuin pikkutytöt. Se on moraalitonta, että HYVÄNTEKEVÄISYYSjärjestölle menevät LAHJOITUKSET menevätkin JOHTAJIEN taskuun, eikä sinne minne ne kuuluvat. Hävetkää. Tue vain niitä matuja jotka tulee raiskaamaan ja tappamaan Suomen kansalaisia, mutta älä inise sitten jos osuu omalle kohdalle. Tämä kohdistettu sinulle, Anne.

 3. Fakta lähteet paljastavat armotta SPR:n ja muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kansalaisten huijaamisen. Yhdestä annetusta eurosta menee vain 15 senttiä siihen hyväntekeväisyyteen. Ei ole mitään järkeä kenenkään antaa SPR:lle eikä muille hyväntekeväisyysjärjestöille yhtään mitään. Ei verta, ei rahaa, ei omaisuutta, ei mitään nyt eikä koskaan enään. Kirkonherrat ryyppää kirkollisverorahoilla ja tukee Suomen islamisaatiota. Ei ole mitään järkeä maksaa myöskään kirkollisveroja. Älkää antako kirkon verottaa teitä ja erotkaa kirkosta. Ei kukaan miljonääri tai rikas kuulu kirkkoon, koska eivät ne ole niin tyhmiä, että maksaisivat vapaaehtoisesti veroja. Erotkaa kirkosta 2% lisää palkkaa/tuloja tunnissa tai kuukaudessa ja levittäkää tietoa somessa eroakirkosta.fi/

 4. Milloin tulee loppu johtajien ahneudelle? Vastaus on ei ikinä! Eihän niillä ole muuta isoa kuin iso turpa johon hyvä uskoiset ihmiset uskovat ja käyttävät niitä hyväksi!!! (arvaa v______ko)

 5. Tässä vuosien varrella on uskomukseni SPR:ää kohtaan saanut aikamoisen kolauksen.

  Nyt olen sitä mieltä, että jos hallituksemme päätösten jälkeen vielä jäisi jotakin pois annettavaa, antaisin Pelastusarmeijan hoitaa sen.
  Uskonnolla ei tällä(kään) kohtaa ole ajatteluuni mitään sijaa, mutta kuvittelen, että he paljon enemmän huomaavat ja auttavat näitä kotimaamme vähäosaisia kuin tämä SPR!

  Korjatkaa jos olen väärässä!

Comments are closed.