Mitä seurauksia tulee 35 000 turvapaikanhakijasta.

Nämä ovat faktoja.

 • Suomessa 34% raiskaustuomion saaneista henkilöistä on ulkomaalaisia. Suomen väestöstä 4% on ulkomailla syntyneitä. Suomen väestöstä 3% on ulkomaan kansalaisia. Suomen vankiloissa 15% vangeista on ulkomaalaisia. Pieni 3-4% ulkomaalainen väestönryhmä tekee yli kolmanneksen kaikista raiskauksista ja melkein viidenneksen kaikista rikoksista. oikeusjakohtuus.blogspot.fi/2012/08/monikulttuurisuuden-todellisuus.html
 • Poliisi valehtelee suojellessaan maahanmuuttajia. Oikeuslaitokset eivät tuomitse ulkomaalaisia, jos tuomitsevat ovat tuomiot minimaalisia. Verrattuna kantasuomalaisten saamiin tuomioihin samoista rikoksista.
 • yli 90% turvapaikanhakijoista on 17-50 vuotiaita miehiä.
 • yli 90% tulee muualta kuin syyriasta, esimerkiksi somalia, irak, afganistan.
 • Suurin osa turvapaikanhakijoista valehtelee ikänsä paljon nuoremmaksi ja siksi “partalapsien” määrä kasvaa. Tyhmät maahanmuuttoviranomaiset uskovat jokaisen valheen.
 • 7000 asunnotonta vs. 30000 elintasopakolaista. Vuosien “ponnistelujen” tuloksena ei oo löydetty tästä maasta kattoa 7000 asunnottoman pään päälle mutta yhtenä vuoden 2015 syksynä järjestyi majoitus HETI 30000 elintasopakolaiselle ja elannot vielä päälle.
 • Suomalaisten asunnottomuus tulee lisääntymään, koska turvapaikansaaneet menevät aina ohi jonoissa. Sama koskee pakolaisia ja ulkomaalaisia maahanmuuttajia. Mikäli ulkomaalaiset olisivat samassa asemassa kantasuomalaiseten kanssa olisi se rasisimia ja iso rikos. Juuri siksi ulkomaalaiset menevät aina kantasuomalaiseten ohi kaikissa asioissa.
 • Turvapaikanhakijoiden sairaudet, paljon kalliisti hoidettavia tartuntauteja, joita he levittävät Suomessa Tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia.www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2016012120993958_cm.shtml
 • Suurin osa turvapaikanhakijoista valehtelee tulon syyt. Todelliset syyt ovat he ovat tulleet paremman elintason perässä. Mikä siinä tyhmät suomalaiset kyllä elättävät vaikka koko maailman turvapaikanhakijat. Tyhmät maahanmuuttoviranomaiset uskovat jokaisen valheen.
 • Rikollisuus kasvaa, esimerkiksi raiskaukset, ryöstöt, terrorismi,pahoinpitelyt, tapot….
 • Asuntojen arvo laskee vastaanottokeskusten läheisyydessä ja rikollisuus kasvaa raiskaukset… Asuntojen arvo laskee myös alueilla, joihin tulee maahanmuuttajia.
 • Veronmaksajille koituu yli miljardin euron vuosittaiset kustannukset. Sipilän säästö leikkaukset katosivat savuna ilmaan.
 • Terrorismi kasvaa, koska paperittomien joukossa on useita isis-terroristeja. Terroristeille asia ei voi olla helpompaa, koska Suomi ottaa paperittomia turvapaikanhakijoita.
 • Suurin osa turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia eli tulevat Suomeen elämään sosiaaliturvalla, eivätkä tule työllistymään.
 •  Suurin osa ei työllisty ikinä, vaan jää elämään veronmaksajien rahoilla sosiaaliturvalla. Esimerkkinä somaleista  yli 90% on työttömänä koko elämänsä.
 • Suomessa on jo omia työttömiä työnhakijoita jo 651 400 ja työikäisistä ja työkykyisistä vain 66,9 prosenttia on töissä. Eli todellinen työttömyys on Suomessa 33,1 prosenttia. Tähän päälle 35 000 turvapaikanhakijaa ja voidaan todeta faktana, että työttömyys kasvaa 35 000.
 • Turvapaikanhakijoille on mahdoton saada töitä, koska Suomessa on jo valmiiksi 650 000 ihmistä työttömänä.
 • Vuonna 2019 turvapaikanhakijoita on tulossa Suomeen yli 200 000. Kaikki otetaan, koska hallituksen linja on se. Maksaa 6-8 miljardia euroa. Sipilän hallituksella onkin kova kiire leikata ja korottaa veroja, jotta turvapaikanhakijoiden kustannukset saadaan maksettua. Turvapaikanhakijoiden kustannukset katetaan velkarahalla.
 • Turvapaikanhakijat ovat todellisuudessa kaikki laittomia maahantulijoita, joita ei missään nimessä tule ottaa yhtään.
 • Asuntopula kasvaa, koska turvapaikan saavat ohittavat aina  kantasuomalaiset asuntojonoissa.
 • Asuntojen hinnat ja vuokrat nousevat.
 • Vain idiootit ottavat paperittomia elintasopakolaisia, terroristeja ja rikollisia omaan maahansa, sekä elättävät heidät loppuelämänsä.
 • Kun tämä tilanne tulee räjähtämään käsiin kustannusten, terrorismin ja rikollisuuden muodossa. Vastuu ja syy on kaikilla eduskuntapuolueilla, valtamedialla, poliisilla, presidentillä ja kaikilla maahanmuuton kannattajilla. Anteeksi he eivät tule saamaan ikinä. Valehtelu, salaaminen ja huijaaminen on ollut tietoista. Ainoastaan kyseiset maanpetturit tekevät sitä.
 • Syksyn jälkeen on kiistattomasti osoittautunut, että valtamedia, poliisi ja poliitikot ovat valehdelleet kaikkein eniten pakolaistulvaan liittyvissä kysymyksissä
 • Niin kauan, kuin rajat pysyvät auki tulijoita riittää. Hallitus ei ole sulkemassa rajoja, joten tulijoita tulee seuraavat 10000 vuotta.
 • Maahanmuuton kannattajia voi kutsua maahanmuuttajien perseen nuolijoiksi. Tälläisiä on Suomessa on esimerkiksi Sauli Niinistö, Juha Sipilä, Alexander Stubb….  Kyseiset kolme henkilöä ovat myös EU:n ja euron vannoutuneita perseen nuolijoita.
 • Kun Suomi-poika protestoi ja heitti desilitran Masinolia muovipullossa vastaanottokeskuksen ULKO-oven ikkunaan, räpsähti vuoden ehdoton tuomio. Kun turvaa ja rauhaa Suomesta hakemaan tullut turvapaikanhakija sytytti vastaanottokeskuksen SISÄLLÄ verhot tuleen, organisoi vastaanottokeskus hänelle aktiviteetteja, urheilua, opetusta ja koulutusta.Suomessa taitaa olla suurin synti, jos on suomalainen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.