Poliisi jahtaa maahanmuuttokriitikoita.

Tarkoituksena poliisilla on estää keskustelu maahanmuuton haitoista rikollisuus ja kustannukset ja kaikki muut ongelmat. Yhä useampi maahanmuuttokriitikko saa keksittyjä tuomioita esim. kiihottaminen kansan ryhmää vastaan ja muita rasismi tuomioita. Noiden lakien ja tuomioiden ainoa tarkoitus on estää ja hiljentää totuus maahanmuuton valtavista ongelmista. Sekä se, että maahanmutto ei voi onnistua. Myös maahanmuuton kannattajat tuo pieni äänekäs vähemmistö yrittää estää keskustelua maahanmuuton kaikista ongelmista ja yrittävät vaikeuttaa maahanmuuttokriitikoiden elämää kaikin tavoin. Onneksi maahanmuuton kaikki ongelmat on luettavissa aina -> mvlehti.net/ Maahanmuuttokriitikoiden on oman turvallisuutensa takia käytettävä keksittyjä anonyymejä nimimerkkejä ja Tor-verkkoa nettikeskusteluissa, jolloin poliisi ei pysty mitenkään selvittämään, eikä jäljittämään kuka käyttää. www.torproject.org/  Seuraavassa linkissä on esimerkki, kuinka helposti poliisi tutkii keksittyjä rikoksia esim. kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpää todettiin syyllistyneen rasistisiin kirjoituksiin. Siitä hänet tuomittiin sakkoihin. Mäenpää jätti kuitenkin ne maksamatta ja joutui 40 päiväksi vankilaan.
mvlehti.net/2016/02/02/linjan-taytyy-pitaa-loppuun-saakka/

mvlehti.net/2016/01/12/muutamia-varoituksen-sanoja-facebookkiin-ja-muihin-sosiaalisiin-medioihin-kirjoittaville/

Tosin kansalaisten olisi syytä ymmärtää että poliisi on poliittisesti ohjailtu ja tekee kuten valtapoliitikkomme haluavat. Kaikki moninkulttuurisuuden vastustajat ja mamu ongelmien, kustannusten ja haitojen esille tuojat halutaan hiljentää ja tuomita.

“Poliisin tehtävänä on suojella maahanmuuttajia suomalaisilta maahanmuuttokriitikoilta ja estää maahanmuuton kustannuksien ja rikollisuuden paljastaminen. Maahanmuuttokriitikot ovat vakava uhka Suomen turvallisuudelle. Jos totuus paljastuisi tulisi Suomeen vallankumous. Siksi kaikki maahanmuuttokriitikot on hiljennettävä keinolla millä hyvänsä”  -Sisäministeriö

KSML: Sisäministeriöltä ohjeet väkivaltaisen ääritoiminnan ehkäisyyn
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452301600779.html

Poliisin laittomuudet ja valheet poliisirikollisena.com/

Kun Suomi-poika protestoi ja heitti desilitran Masinolia muovipullossa vastaanottokeskuksen ULKO-oven ikkunaan, räpsähti vuoden ehdoton tuomio. Kun turvaa ja rauhaa Suomesta hakemaan tullut turvapaikanhakija sytytti vastaanottokeskuksen SISÄLLÄ verhot tuleen, organisoi vastaanottokeskus hänelle aktiviteetteja, urheilua, opetusta ja koulutusta.

Suomessa taitaa olla suurin synti, jos on suomalainen.

Murhapoltto rikos vain suomalaisille
Valkeakoskella VOK:in informaatiotilaisuudessa poliisi väitti, että Sekä Kangasalla olivat rasistit yrittäneet sytyttää vastaanottokeskusta tuleen. Onneksi valistunut yleisö osasi kertoa, että sekä Kangasalan Kaivannossa, että Tampereen rautaharkossa sytyttäjinä olivat todistetusti olleet turvapaikanhakijat itse. Samasta valehtelun ja kaksoistandardien politiikasta kirjoittaa Heikki Porkka.
mvlehti.net/2016/01/13/murhapoltto-rikos-vain-suomalaisille/

Tällainen on Euroopan tulevaisuus – “terrorismista tulee arkipäivää” Syynä maahanmuutto
www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/eur_tulevaisuus_tallainen-44995

Olisiko jo aika tunnustaa, että maahanmuuttajat saavat enemmän ja nopeammin
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/01/05/olisiko-jo-aika-tunnustaa-etta-maahanmuuttajat-saavat-enemman-ja-nopeammin/

KRP tiedottaa esitutkinnasta, kun epäilty suomalainen – siirtolaisraiskaajilla taas erityissuoja
mvlehti.net/2016/01/13/krp-tiedottaa-esitutkinnasta-kun-epailty-suomalainen-siirtolaisraiskaajilla-taas-erityissuoja/

Suvakkien harjoittama vaino – “Se parempi vaino”
markusjansson.blogspot.fi/2015/12/suvakkien-harjoittama-vaino-se-parempi.html

Poliisin ja oikeuslaitoksen vaino Junes Lokkaa kohtaan jatkuu
mvlehti.net/2016/01/05/poliisin-ja-oikeuslaitoksen-vaino-junes-lokkaa-kohtaan-jatkuu/

Junes Lokka poliisikuulustelussa – osa 1
mvlehti.net/2016/01/05/junes-lokka-poliisikuulustelussa-osa-1/

Junes Lokka poliisikuulustelussa – osa 2
mvlehti.net/2016/01/06/junes-lokka-poliisikuulustelussa-osa-2/

Poliisi rynnäköi asuntooni, vie tavarani ja heittää minut päiväksi putkaan! Nettilinkin jakamisesta!
markusjansson.blogspot.fi/2015/06/poliisi-rynnakoi-asuntooni-vie-tavarani.html

Mika Illman on viemässä Markus Janssonin käräjille kiihottamisesta kansanryhmää vastaan
markusjansson.blogspot.fi/2013/08/mika-illman-on-viemassa-minut-karajille.html

Myös itse maahanmuuttokriitikkona olen saanut kokea sen, kuinka puolueellisesti poliisi toimii. Ulkomaalaiset maahanmuuttajat uhkailevat jatkuvasti tappavansa minut ja perheeni. Autoni ikkunat on rikottu useasti ja postilaatikko rikottu. Omakotitaloni ikkunat rikottu. Tekijät ovat ulkomaalaisia maahanmuuttajia ja poliisin tiedossa, mutta poliisi ei tee asialle yhtään mitään. Poliisi aktivoituu vain ja ainoastaan, kun maahanmuuttokriitikko sattuu kirjoittelemaan netissä. Silloin ollaan kyllä keksimässä mitä erinlaisempia kiihottaminen kansan ryhmää vastaan ja muita rasismi tuomioita. Silloin poliisilla ei ole pulaa resurseista ja juttu eteen vauhdilla oikeuteen asti. Näin Suomessa ulkomaalaiset maahanmuuttajat ovat poliisin suojeluksessa. Me maahanmuuttokriitikot olemme suuri enemistö, mutta meitä vastaan ovat valtamedia, presidentti, eduskuntapuolueet, poliisi ja maahanmuuton kannattajat. Maahanmuuton kannattajiin kuuluu kaksi ryhmää. Toinen ryhmä tekee rahaa maahanmuuttobisneksellä ja toinen ryhmä on aivopesty. Nämä ovat maahanmuuton kannattajien ainoat motiivat kannattaa maahanmuuttoa raha ja aivopesu. Lasken turvapaikanhakijat ja pakolaiset mukaan maahanmuttajiin.

-Matti Korhonen

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.