Maahanmuuttajat saavat enemmän tukia ja se on fakta.

Olisiko jo aika tunnustaa, että maahanmuuttajat saavat enemmän ja nopeammin

Meille on kaikki nämä vuodet vakuuteltu, että maahanmuuttajat saavat saman kuin suomalaiset, ei enempää, eikä vähempää. Kansa kuitenkin näkee eron puheiden ja todellisuuden välillä. Nyt kun tasavallan presidenttikin on pitänyt suomalaisia naiiveina maahanmuuttoasioissa, voitaisiin näitä naiiviuden seurauksia alkaa perkaamaan kovalla kädellä.

Suomalaiset on vaiennettu. Jos virkamies kertoisi totuuden maahanmuutosta, menisi työpaikka. Liian moni virkamies/-nainen ei tosin edes tajua, mitä haittaa he ovat Suomelle tehneet.

Saan paljon kansalaispostia näiltä maan hiljaisilta. Tässä yksi, jota olen yhdestä kohtaa muuttanut lähteen suojaamiseksi.

Kirjoittaja on tietoinen siitä, että ensimmäiset turvapaikanhakuun liittyvät kiristykset ovat menossa lausuntokierrokselle. Uskon sitten kun jotain tapahtuu konkreettisesti. Tähän asti on menty ojasta allikkoon. Kun afgaanien, irakilaisten ja somalien oleskeluluvan ehtoja kiristettiin, avautuivat kaikki padot, kuten kuva osoittaa. Tätä kirjoitettaessa joulukuun päätöstilastoja ei ole saatavilla.

Kun viime vuonna Suomeen tuli irakilaisten vyöry, Migri lopetti käytännössä kielteisten päätösten teon. Näin vähän Migri kuuntelee Suomen päättäjiä.

image1-640x415

Miten yksi lapsena esiintynyt aikuinen sai 13 “perheenjäsentään” Suomeen

Somali oli tullut “lapsena” Suomeen. Hän haki turvapaikkaa, jonka lapset ja lapsena esiintyvät saavat automaattisesti, vaikka jokainen näkisi parrankasvusta ja muutoinkin, ettei kyse ole lapsesta.

Auttaisi paljon, jos maahanmuuttajien lapsi-ikäraja alennettaisiin 15 vuoteen. Se vähentäisi väärinkäytöksiä. 16-17 vuotias ei ole enää mikään lapsi, vaan nuorukainen, joka pärjää omillaan. Myös Suomessa. Vielä 70-luvulla suuri osa suomalaisista siirtyi työelämään 15 vuotiaana ja elättivät itsensä. Afrikkalaisissa perheissä 13 vuotiasta tyttöä ei pidetä enää lapsena, mitä rajaa pidän liian alhaisena. 16-17 vuotias kokee Suomeen tulon ilmaisena seikkailuna.

Takaisin virkamiehen minulle kertomaan. Sitten nuori mies tuli miehen ikään ja haki itselleen somalialaisen vaimon, lomamatkallaan. Työpaikan mieheksi varttunut “lapsi” sai positiivisen syrjinnän avulla, oikeastaan ihan turhan, mutta hyväpalkkaisen työn.

Veljenpoikakin perheenyhdistettiin

Sitten tuli veljenpoika. Migrin virhe. Näitä voi tulla myös siten, että Suomesta lähetetään rahaa Somaliaan, tullaan lentokoneella Suomeen ja haetaan omaa turvapaikkaa. Aikaisemmin nämä tulivat kasvattilapsina.

Veljenpoika sai tuoda Suomeen äitinsä ja isänsä, ja heidän 5 muuta lastaan, siis veljenpojan sisarukset.

Sitten tuli oma äiti. (Eli ensimmäisenä tulleen äiti, joka on myös veljenpojan kautta tulleen isän äiti.) Taas Migrin virhe. Vantaalla oli perheelle etukäteen annettu samasta talosta isompi asunto, jotta äiti saa oman rauhan. Äiti vietiin vähän provosoiden sanottuna suoraan lentokentältä silmäleikkaukseen. Suomalaiset tietävät omaisia, jotka odottavat kaihileikkausta vuosia, jotkut ehtivät kuolla ennenkuin vuoro tulee. Selvästi sosiaalitoimiston väki ystävystyy maahanmuuttajien kanssa ja järjestää heidän asioitaan kuin omilla rahoillaan.

Somaliasta tuotu vaimo on saanut 3 lasta. Tasaisen vauhdin taulukolla hän ehtii tehdä tusinan lapsia Suomeen.

Tähän mennessä yksi “lapsi” on tuonut perässään 13 sukuunsa kuuluvaa. Perheen tarina Suomessa on vasta alussa.

Perheenyhdistämisen ansa

Sosiaaliviranomaiset ajattelevat aina yksilöä, eivätkä ymmärrä, millaisia ketjuja he rakentavat. Jos perheiden yhdistäminen on esimerkkitapauksen kaltaisen helppoa, ovat pitkäaikaisvaikutukset karmeita. Pahimmillaan yhtä turvapaikkaa täältä hakevaa kohti on tullut 10-20 ihmistä, takavuosien holtittoman ajan ennätys taitaa olla 39.

Kun vuonna 2015 tulleista 20.000 saa oleskeluluvan, 6000 valittaa ja jää ja 6000 jää tänne muuten vaan, niin se tietää 400.000 uutta maahanmuuttajaa seuraavien vuosien aikana. Mikäli he kotoutuvat Suomeen yhtä hyvin kuin tämä nuorukainen. Noiden 32.000 tulleen lisäksi. Joka vuosi.

Jos tulijoiden tahti pysyy samana, on täällä 10 vuodessa 320.000 turvapaikanhakijana tullutta ja heidän 4.000.000 perheenjäsentään. Tänne aiemmin tulleiden lisäksi. 10 vuoden jälkeenkin on elämää ja maahanmuuttoa.

Kun jokaiseen maahanmuuttotutkimukseen annetaan rahaa saavikaupalla, voitaisiin edes kerran tehdä tutkimus, joka selvittää perheenyhdistämisen kokonaisvaikutukset.

Pandoran lipas

Tällaisen pandoran lippaan eduskunta ja virkamiehet ovat avanneet. Suomessa ei ole lainkaan keskustelua maahanmuuton pitkäaikaisvaikutuksista. Otetaan vaan kaikki vastaan. Ja ollaan pahoillaan kun jotkut irakilaiset lähtivät ennenaikaisesti kotiin, kun eivät saaneetkaan kuninkaallista palvelua.

KELA on mennyt aivan liian pitkälle. Se kertoo avoimesti netissä maailman eri kielillä, mitä kaikkia sosiaalitukia Suomesta saa. Jossain köyhässä maassa nuo euromäärät tuntuvat valtavilta ja siksi maahanmuutto Suomeen vain kiihtyy.

Pahinta on se, että asiointi voidaan tehdä netissä. Tämä mahdollistaa sen, että maahanmuuttaja voi todellisuudessa asua kotimaassaan ja nostaa rahat suomalaiselle pankkitilille. Kansainvälisillä korteilla voi rahat nostaa yhtä helposti pankkiautomaateista niin Suomessa kuin Irakissakin.

KELA ei ole saanut keneltäkään oikeutta maahanmuuton edistämiseen omakielisten palvelujen avulla. Koska KELAa ei saa kuriin, on eduskunnan tehtävä laki, ja kieltää sosiaaliviranomaisilta kaikki muut nettipalvelut kuin suomen- ja ruotsin kieliset.

Perheiden yhdistäminen kiellettävä

Jos joku tulee Suomeen, hän luopuu samalla omasta perheestään kotimaassaan. On harhauttavaa puhua, että perheiden kautta maahanmuuttajat kotoutuvat paremmin. Eivät kotoudu, vaan nimenomaan perheiden tuominen Suomeen haittaa kotoutumista, koska se antaa mahdollisuuden olla omiensa kanssa. Kielitaito ei kotona kehity.

Jos yhdistämistä ei voida kokonaan kieltää, sitä tulisi vähentää nykyisestä merkittävästi. Ensinnäkin se sallittaisiin vain turvapaikan saaneille, ei siis kaikille tänne jääneille. Ja perheen saisi yhdistää vasta 3-5 vuoden työssäolon jälkeen. Mitään äitejä ja veljenpoikia eikä kasvattilapsia ei tule saada yhdistää lainkaan. Maailmalta ei saa tuoda alle 24 vuotiaita vaimoiksi, koska muutoin riski ihmiskaupasta on suuri.

Jos ikävä perhettä on kova, voi anna mennä kotimaahansa perheen luo. Mutta ei lomailemaan, sillä lomalla “turvattomassa” kotimaassaan käyneitä ei pidä päästää takaisin lainkaan.

Sosiaaliviranomaiset moniavioisuuden kannattajina

Toinen hauskempi tarina pääkaupunkiseudulta. Yksinhuoltajasomali sai ison asunnon kerrostalosta. Lapsia kun oli. Samasta kerroksesta vapautui toinen iso asunto. Siihen tupsahti toinen somaliyksinhuoltajaperhe. Ja mikä sattuma. Perheiden lapsilla on sama isä, joten siispä pidetään ovet auki ja isäntä sompailee kahden vaimonsa luona – eipä siinä töihin ehdi kun pitää molemmat vaimot tyytyväisenä. En usko sattumaksi, sosiaalitoimi järjestelee näitä asioita, koska kulttuurin hulluimpiakin piirteitä pitää tukea.

Maahanmuuttajien oikeusturva

Hauskana kuriositeettina joutuvat suomalaiset maksamaan tämän vuoden alusta valitusmaksun 150 euroa kaikista valituksistaan. Siis esimerkiksi 80 euron parkkisakosta. Valitusmaksu ei kuitenkaan koske turvapaikkapäätöksestä tehtyä valitusta. Toki voidaan sanoa, että laki kohtelee samalla tavalla kaikkia, koska suomalaiset eivät voi hakea turvapaikkaa. Koska oikeusapua saaneet on vapautettu valitusmaksusta, olisi ollut tyylikkäämpää tulla samaan tulokseen laittamalla kaikki valitukset maksun alaiseksi. Maahanmuuttajien vapauttaminen näyttää tasa-arvon kannalta ikävältä.

Sitä paitsi, monella tänne tulleella rahaa näyttää olevan enemmän kuin suomalaisilla. Kun suomalaiset joutuvat toimeentulotukea varten tekemään selvityksen kaikista varoistaan, ei ulkomaalaisilta kysytä mitään. Esimerkiksi monilla tänne tulleilla Venäjän kansalaisilla on omat asunnot Pietarissa, jonne on kiva välillä piipahtaa tai laittaa se vuokralle. Se ei estä toimeentulotuen saamista.

Parempaa ruokaa ja etuoikeuksia asumisessa ja terveydenhoidossa

Suomalaiset lapset ja vanhukset ovat joutuneet syömään laitosruokaa, vaikka ei se aina kovin ihmeellistä ole ollut. Viime syksynä tulleet maahanmuuttajat haukkuivat ruoan koiranruoaksi. Haukkuminen auttoi, koska nyt on vastaanottokeskuksiin palkattu monikulttuurisen ruoan asiantuntijoita tekemään tulijoille juuri heidän makuunsa sopivaa ruokaa. Se on kalliimpaa mm. siksi että suomalaisille tarjottava sianliha on halvempaa kuin maahanmuuttajien saama naudanliha.

Tämä on yksi todiste siitä kuinka maahanmuuttajat askel askeleelta vaativat ja saavat enemmän kuin suomalaiset. Meidän tulisi laittaa tuo vaatiminen kertakaikkiaan poikki. Jos suomalainen ruoka ei kelpaa, olkoon syömättä.

Myös asuntojonoissa suomalaiset on jätetty jalkoihin. Maahanmuuttajilla on ohituskaista myös uusiin ja kalliisiin keskusta-asuntohin.

Suomalaiset vähävaraiset eivät voi mennä yksityiselle puolelle terveydenhoitoon ja he jonottavat kuukausia julkiselle puolelle. Maahanmuuttajille on annettu oikeus käyttää ilmaiseksi yksityissektorin palveluja, joihin he pääsevät jonottamatta. Juuri tällaiset etuoikeudet aiheuttavat osaltaan niitä vihapuheita, joista media jaksaa jauhaa joka päivä. Suomalaisia on turha yrittää vaientaa. He ovat hiljaa vasta kun kokevat olevansa tasa-arvoisia omassa maassaan.

Hellyttävien tarinoiden nurja puoli

Media kertoo hellyttäviä tarinoita maahanmuuttajista, jotka ovat saaneet työpaikan Suomessa. Tai sydäntäsärkeviä tarinoita heistä, jotka eivät ole saaneet (toistaiseksi) oleskelulupaa. Koskaan kukaan ei kerro näistä yhden maahanmuuttajan aiheuttamista kerrannaisvaikutuksista. Tämän pitäisi kiinnostaa myös valvovia virkamiehiä. Aikuisen miehen äidin tai veljenpojan tuominen Suomeen ei voi perustua lakiin. Kun muutama virkamies joutuisi leivättömän pöydän ääreen lepsuilusta maahanmuutossa, voisi meillä olla jotain toivoa.

Eriarvoisuus lain edessä

Olin todistamassa oikeudessa kerran yrittäjää syytteestä törkeästä veropetoksesta. Tahattoman virheen takia valtio oli menettänyt 2000 euroa verotuloja. Tuomiohan siitä rapsahti. Jos suomalainen esittäisi väärät paperit, saisi hän tuomion viranomaisen erehdyttämisestä. Suuri osa turvapaikan hakijoista valehtelee, esittää väärennetyt paperit tai ei näytä mitään todisteita. Nämä laittomuudet tulisi rangaista epäämällä oleskelulupa.

Yrittäjät joutuvat omilla rahoillaan todistamaan syyttömyytensä, jos valtio heitä epäilee. Myös turvapaikan hakijoille tulee asettaa todistustaakka. Nyt valheista palkitaan, mikäli Suomen viranomainen ei pysty todistamaan valhe-epäilyä. Tällainen eriarvoisuus lain edessä rapauttaa oikeusvaltion.

Väärät päätökset maksavat miljoona euroa kukin

Jokainen Suomeen tullut ja tänne jäänyt maksaa elinaikaisina kustannuksina yli miljoona euroa, jos he eivät työllisty oikeisiin töihin. Jos työllistyvät töihin, joita suomalainen yhteiskunta ei tarvitse, maksavat vielä enemmän. Jos Migrin viranhaltija laitettaisiin maksamaan tekemiensä virheellisten päätösten seuraukset, alkaisi päätösten taso parantua.

Miljoona euroa on niin paljon rahaa, ettei sen holtitonta jakamista voida antaa pelkästään hyväsydämisten virkamiesten tehtäväksi. Auttaisi paljon, jos olisi puolueeton valvontalautakunta, joka tarkistaisi Migrin tekemät turvapaikka- ja perheenyhdistämispäätökset.

LÄHDE: blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/01/05/olisiko-jo-aika-tunnustaa-etta-maahanmuuttajat-saavat-enemman-ja-nopeammin/

Realistinen lähitulevaisuuden näkymä on se, että Suomeen tulee jatkossa pelkästään perheenyhdistämisen puitteissa, siis vuotuisten turvapaikanhakijoiden ja kiintiöpakolaisten lisäksi, vuosittain 10 000 kielitaidotonta, ammattitaidotonta ja useimmissa tapauksissa luku- ja kirjoitustaidotonta ihmistä. Näillä ihmisillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä työllistyä Suomessa koskaan. He tulevat elämään koko elämänsä verorahoitteisten tulonsiirtojen varassa.

Valtiovallan erityisessä suojeluksessa ovat sosiaalidemokraattien ja vihreiden toivomuksesta ulkomaalaiset/pakolaiset joita varten on säädetty erityisiä oikeuksia ja avustuksia jotka eivät suomalaisille kuulu.

Yksi oikeus on mm. asua pääkaupunkiseudulla niin että maahanmuuttajille annetaan nykyään kaikki vapautuvat vuokra-asunnot ja vuokran maksaa tietenkin sosiaalitoimisto.

Tosiasia on että maamme edistyksellinen lainsäädäntö antaa ulkomaalaisille hienon mahdollisuuden tulla Suomeen elämään kustannuksellamme vaikka kyseinen tulija ei koskaan voisi meitä hyödyttää vaikkapa luku- ja kirjoitustaidottomuuden vuoksi.

Henkilökohtaisesti kaipaisin enemmän sellaista maahanmuuttoa jossa ulkomaalaiset valitaan taitojensa perusteella vähän samaan tapaan kuin Australiassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Suomessa ne oikeudet näyttää saavan koko muualla asuva sukukin.

Ne käydään oikein tilauslennoilla hakemassa ja ensimmäiset hakemuslomakkeet (lue, vaatimuslomakkeet) jaetaan jo koneissa, monikielisten ohjeiden kera ja jos ei osaa lukea, kuten useimmat, niin se on ainoastaan positiivista avustusten kannalta.

Tarvitseehan lukutaidoton insinööri toki enemmän fyffeä, jo siksikin kun ei yleensä osaa laskeakaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.