Valtamamedia aivopesee ja valehtelee kansalle

Valtamedia aivopesee, valehtelee ja suoltaa propagandaa jatkuvasti. Pahimpia ovat YLE, helsingin sanomat, iltasanomat, iltalehti, mtv ja muut. Valtamedian paniikki iski, kun kaikki keskustelu maahanmuutosta on estetty tai sensuroitu. Näin suuri esto ja sensuuri on vain mahdollista diktaattori valtioissa, ei demokraattisessa valtiossa. Suomi ei ole demokraattinen maa. Maahanmuuttajien rikoksia, ongelmia ja kustannuksia salataan ja peitellään. Valtamedia ja eduskuntapuolueet aivopesevät ihmisiä kannattamaan maahanmuttoa, turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten lisäämiseksi. Kaikista ongelmista vaietaan. Valtamediaa ja eduskuntapuolueita ei kiinnosta yhtään maahanmuuttajien raiskaamat tai tappamat kantasuomalaisten kohtalot. Heitä ei kiinnosta myöskään työttömät, leipäjonoissa ja asunnottomat kantasuomalaiset. Mikäli valtamediaa ja eduskuntapuolueita kiinnostaisi yhtä paljon, kuin maahanmuuttajien aseman parantaminen veronmaksajien rahoilla. Ei Suomessa olisi yhtään työtöntä, eikä asunnotonta, eikä leipäjonossa olevaa kantasuomalaista.

VM:n viestintäjohtaja Liinu Lehto vahvisti: Propaganda ja aivopesu ovat normaalia toimintaa
Suomalaisten mielipiteitä muokataan ja kansalaisia aivopestään valtaapitävien toimesta puudelitoimittajien myötävaikutuksella.
mvlehti.net/2015/11/29/vmn-viestintajohtaja-liinu-lehto-vahvisti-propaganda-ja-aivopesu-ovat-normaalia-toimintaa/

Suomi käyttää noin 9 miljardia euroa vuosittain veronmaksajien rahoja pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten maahanmuttajien elättämiseen. Alle puolella tuolla rahalla olisi poistettu työttömyys ja köyhyys kantasuomalaisilta. Kaikki eduskuntapuolueet valehtelevat, poliisi valehtelee. Suomi ei ole demokratia, eikä ole ollut demokraattinen maa pitkään aikaan. Jokainen valtamedian “galluppi” vaalituloksista on propaganda valhe. Sillä vain ohjataan lampaat äänestämään valtamedian suosikki puolueita. Vaalitukset ovat väärennetty ja jokin seuraavista puolueista on aina suurin KOK tai SDP tai Keskusta. Mikään muu puolue, ei ikinä tule voittamaan mitään vaaleja. Maahanmuutto on bisnestä ja moni hallituspuolueen ja eduskuntapuolueen edustaja tekee rahaa maahanmuutolla. Lue kaikki maahanmuutosta mvlehti.net/

Sipilän lupaukset, jotka eivät tule ikinä toteutumaan.
“Hallituksella on 110 000 uuden työpaikan tavoite ja työllisyysasteen nostaminen 72 prosenttiin. Tämä koostuu – niin kuin moneen kertaan olen todennut – kolmesta osasta: tästä kilpailukykyosasta, palkkamaltista ja sitten tuottavuutta edistävistä toimista. Näillä kolmella toimenpiteellä me aiomme kuroa umpeen sen kilpailukykyeron, minkä olemme menettäneet viimeisten vuosien aikana.”

65 prosenttia pakolaisista ei osaa lukea eikä kirjoittaa
Lähes kaksi kolmasosaa spakolaisista on luku- ja kirjoitustaidottomia, joten heidän tulevaisuutensa on elää sosiaalituilla – töitä heille ei löydy.
mvlehti.net/2015/12/10/65-prosenttia-syyrialaispakolaisista-ei-osaa-lukea-eika-kirjoittaa/

Korruptio voi hyvin Suomessa

Poliisi: Verottaja ei syyllistynyt rikokseen Liechtensteinin tapauksessa
Vauraiden veronkiertäjien toiminnan selvittely kangerteli poliisissa ja verohallinnossa. Varojen piilottelu ei johtanut yhteenkään tuomioon.
yle.fi/uutiset/poliisi_verottaja_ei_syyllistynyt_rikokseen_liechtensteinin_tapauksessa/8527645

SUOMEN EDUSKUNTAVAALITULOKSET ON POIKKEUKSETTA VÄÄRENNETTY
mvlehti.net/2015/12/10/lukija-lopetetaan-aanestaminen/

mvlehti.net/2015/10/06/yle-jatkaa-aivopesuaan-valtaosa-maahanmuuttajista-tyollistyy/

mvlehti.net/2015/10/06/yle-jatkaa-aivopesuaan-valtaosa-maahanmuuttajista-tyollistyy/

mvlehti.net/2015/09/02/lukija-sanoma-konsernin-sensuuri-ja-aivopesu-osa-3/

Irakilainen turvapaikanhakija: ”Monet tulevat vain turismin vuoksi”
“Monet heistä tulevat tänne vain turismin vuoksi, eivätkä he ole oikeasti turvapaikanhakijoita.” – Al-janaby Abdulelah
mvlehti.net/2015/12/10/irakilainen-turvapaikanhakija-monet-tulevat-vain-turismin-vuoksi/

Tosin kansalaisten olisi syytä ymmärtää että poliisi on poliittisesti ohjailtu ja tekee kuten valtapoliitikkomme haluavat. Kaikki moninkulttuurisuuden vastustajat ja mamu ongelmien, kustannusten ja haitojen esille tuojat halutaan vaientaa.

Poliisin laittomuudet ja valheet

poliisirikollisena.com/

Ne jotka haluavat Suomesta islamistisen valtion ja haluavat Suomen romahtavan kehitysmaaksi. Vain he kannattavat maahanmuuttoa ja sen lisäämistä. Hallituspuolueet ja EK kannattavat, koska mitä enemmän Suomen tulee pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Sitä enemmän kasvaa työttömyys Suomessa. Mitä enemmän työttömiä sitä helpompi on alentaa työssä olevien palkkoja ja korottaa veroja ja leikata. Esimerkkinä hallituksen pakkolait ja paikallinen sopiminen.

www.youtube.com/watch?v=nqwQCJIu724

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.