Perussuomalaiset pettivät äänestäjänsä.

Perussuomalaisiin ei voi luottaa enään koskaan. Sen puolue on todistanut olleessaan hallituksessa. Timo Soini ohjaa puoluettaan, kuin diktaattori. Perussuomalaiset ja keskusta ja kokoomus pettivät eläkeläiset, sairaat, opiskelijat, työntekijät, maahanmuuttokriittiset ja muut yhteiskunnan heikko osaiset. Suurin osa perussuomalaisten äänestäjistä ei enään koskaan tule äänestämään perussuomalaisia. Perussuomalaisten ollessa hallituksessa puolue riisti armotta sairaita, vanhuksia, eläkeläisi ja työntekijöitä. Perussuomalaisten maahanmuuttokriittisyys paljastui myös kusetukseksi. Äärioikeistohallitus keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset ajavat vain kovaa oikeistopolitiikkaa ja riistävät työntekijöitä, sairaita, eläkeläisiä, opiskelijoita ja muita heikko osaisia. Äärioikeistohallitukselle vaihtoehdon tarjoavat SDP ja vasemmistoliitto. Olisi erittäin toivottavaa, että Suomen historian huonoin hallitus hajoaisi mahdollisimman nopeasti. Suomen historian huonoin pääministeri Juha Sipilästä päästäisiin eroon pysyvästi.

Kannattaisi ihan pelkästään jo protestina liittyä Muutospuolueeseen,Itsenäisyyspuolueeseen, tai Piraattipuolueeseen. Tai ainakin allekirjoittaa heidän KANNATTAJAKORTTINSA.

Puolueistahan voi erota helposti ja yhtä helposti liittyä uuteen, joten ei maksa vaivaa. Liittyminen EI myöskään VELVOITA MIHINKÄÄN.

Täältä: muutospuolue.fi/osallistu-keraykseemme

Täältä: piraattipuolue.fi/

Täältä: ipu.fi/itsenaisyyspuolueen-kannattajakortti-puoluerekisteriin-ilmoittautumiseksi-3/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.