Turvapaikanhakijat maksavat veronmaksajille jo yli 4 miljoonaa euroa päivässä

Turvapaikanhakijat tulevat maksamaan miljardeja euroja veronmaksajille. Sen rahoitus vaatii ankaria veronkorotuksia ja leikkauksia. Turvapaikanhakijoita on saapunut tänä vuonna jo yli 32 000. Todellinen  keskimääräinen vastaanottokulu, on noin 200 euroa päivässä hakijaa kohden. Sipilän säästöt haihtuivat savuna ilmaan. Sipilän hallitus tuleekin leikkaamaan ja korottamaan veroja vielä paljon lisää ja useasti. Suomalaisille veronmaksajille on hyvin vaikeat ajat edessä. Sipilän hallitus on historian ylivoimaisesti huonoin. Mitkään Sipilän hallituksen tekemät toimet eivät ole eivätkä tule parantamaan Suomen tilannetta mitenkään. Suomen tilanne tulee merkittävästi pahentumaan, johtuen Sipilän hallituksen toimista. Suurin syyllinen Suomen huonoon tilanteeseen on aikaisemmat huonot hallitukset ja nykyinen kaikista huonoin hallitus. Valtionvelka kasvaa, työttömyys kasvaa jatkuvasti ja verotus kiristyy jatkuvasti. Sipilän hallitus on epäonnistunut täydellisesti. Perussuomalaiset pettivät äänestäjänsä. koska kaikki eduskuntapuolueet ovat olleet nyt hallituksessa viimeisen 6 vuoden aikana. Mikään eduskuntapuolue ei ole pystynyt parantamaan Suomen tilannetta. Siksi onkin aika hylätä valehtelevat ja vain omaa etuaan ajavat eduskuntapuolueet. Muutos tulee vasta, kun suomalaiset äänestävät maahanmuuttokriittisiä, eurokriittisiä ja EU kriittisiä puolueita kuten esimerkiksi  muutospuolue.fi/

mvlehti.net/2015/10/25/turvapaikanhakijat-maksavat-veronmaksajille-jo-miljoona-euroa-paivassa/

LAITTOMIEN MAAHANMUUTTAJIEN TODELLISISTA KUSTANNUKSISTA
riippumatonmediadotcom.wordpress.com/2015/10/20/laittomien-maahamuuttajien-todellisista-kustannuksista/

Stubb ja Soini tavoittelevat korkeaa palkkiovirkaa ja Sipilällä on jokin muu motivaatio Suomen tuhoamiseen. 
mvlehti.net/2015/10/30/jari-leino-kirjoittaa-110-asiaa-perussuomalaisille/

Käsillä oleva tutkimus kertoo, että eräiden maahanmuuttajaryhmien rikostasot ovat korkeampia kuin kantaväestön
mvlehti.net/2015/10/29/kasilla-oleva-tutkimus-kertoo-etta-eraiden-maahanmuuttajaryhmien-rikostasot-ovat-korkeampia-kuin-kantavaeston/

Ihmisoikeustaistelijoiksi naamioituneet tyrannit
Heitä ei voisi vähempää kiinnostaa suomalaisten kalloihin haudatut kirveet tai veitsi kurkulla raiskattujen suomalaisten naisten kohtalot.
mvlehti.net/2015/10/30/lukija-ihmisoikeustaistelijoiksi-naamioituneet-tyrannit/

Suomessa enemmän ulkomaisia sotilaita kuin omia
mvlehti.net/2015/10/29/sademies-suomessa-enemman-ulkomaisia-sotilaita-kuin-omia/

Maahantunkeutujat vievät kaikki tilat
mvlehti.net/2015/09/27/lukija-maahantunkeutujat-vievat-kaikki-tilat/

Yhden matun vuosikustannus veronmaksajille Joutsenon VOK:ssa on 161 695 euroa!
mvlehti.net/2015/11/02/yhden-matun-vuosikustannus-veronmaksajille-joutsenon-vokssa-on-161-695-euroa/

Turvapaikanhakijan vuorokausi voi maksaa jopa 443 euroa – Migri: “emme valehtele”
www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015100920494222_cm.shtml

Nämä turvapaikanhakijoihin liittyvät kustannukset salataan – Professori: ”Kiistatta julkinen tieto”
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445231477179.html

Suomen vanhimman maahanmuuttajaryhmän ns. Suomen ruotsalaisten saamia ylimitoitettuja etuuksia peitellään jatkuvasti. Näistä summista + keinotekoisen kaksikielisyyden ylläpitämisestä syntyvistä kuluista on mahdotonta saada tietoa, niin tarkasti ne on piilotettu valtion ja kuntien kirjanpidon sisälle.

ISIS terroristit tekeytyivät turvapaikanhakijoiksi ja tulivat Suomeen. Arvioiden mukaan Suomessa on useita satoja ISIS terroristejä. Heillä ei ole papereita ollenkaan tai he ovat väärennetyillä papereilla. Ensimmäisiä ISIS terrori iskuja tulee tapahtumaan pian Suomessakin. Kyse ei ole siitä, että koska, vaan on ajan kysmys. Sipilän hallitus on vastuussa tästä, koska Suomeen tuli paperittomia turvapaikanhakijoita ilman tarkastuksia ja ISIS terroristit pääsivät helposti maahan. Avoimet rajat ja holtiton maahanmuuttopolitiikka on aiheuttanut sen, että rikolliset, terroristit ja elintasopakolaiset ovat tulleet Suomeen. Valitettavaa on, että näitä tulee noin 5 000 lisää joka ikinen kuukausi.

Joka tapauksessa on vain ajan kysymys, koska ISIS tekee ensimmäisen iskun Suomessa. Sen jälkeen ISIS tulee tekemään säännöllisesti iskuja.

The Finnish Security Intelligence Service (Supo) is not aware of aggressive or violent recruitment for the ranks of the terrorist organization ISIS.

Recruitment in Finland is not systematic, as it might be in other large European cities, says Chief Inspector Tuomas Portaankorva.

He said, ”It’s more a case of prompting or encouragement. There can also be a difference in degree of how people are pressured to join.”

The Länsiväylä magazine reported on Saturday on a resident of Espoo with an Iraqi background whom ISIS has tried to recruit into its ranks with threats and ill-treatment.

The police are not quite powerless against recruiters for the terrorist organization. According to Portaankorva, the crime rate depends on what activities a person is being recruited for.

”Recruiting for acts of terrorism and incitement to crime are criminal offenses. But if you are encouraged to participate in a conflict taking place abroad, it is not in itself a crime,” pointed out Portaankorva.

Supo knows of about 60 people who have left for Syria to take part in the fighting.

www.finlandtimes.fi/national/2015/03/22/15330/Supo-not-aware-of-aggressive-ISIS-recruitment-in-Finland

 

Valehtelevat kansanedustajat suoltavat propagandaa ja valheita, joista natsi saksan Göbbels olisi kateellinen. Katso itse mitä järjettömiä valheita kansanedustajat suoltavat. Nämä alla olevilla videoilla olevat valehtelevat idiootit saavat olla tyytyväisiä, koska juuri kukaan ei äänestä heitä enään eduskuntaan uudestaan. “Kaikki maahanmuuttokriitinen keskustelu on erittäin törkeää rasismia” “Mikäli, et kannata maahanmuuttoa, olet rasisti ja sinut tulee tuomita vankilaan 10 vuodeksi” Vain näin puhuvat kansanedustajat, jotka eivät edusta Suomen kansaa. Onneksi kaikki eduskuntapuolueet paljastivat olevansa samaa mieltä siitä, että otetaan Suomi täyteen ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Jos eduskuntapuolueet olisivat yhtä yksimielisiä köyhyyden, asunnottomuuden poistamisesta. Ei Suomessa olisi yhtään asunnotonta, eikä köyhää, jos rahaa käytettäisiin puolet siitä mitä menee nyt 40 000 elintasopakolaisen elättämiseen. On hyvin outoa ja järjetöntä, että kansanedustajat ja puolueet ovat enemmän huolissaan turvapaikanhakijoiden hyvinvoinnista, kuin köyhien suomalaisten. Nämä tekopyhät valehtelijat, eivät välitä paskakaan suomalaisista, eivätkä muista niitä kantasuomalaisia, jotka on raiskattu tai tapettu ulkomaalaisten maahanmuuttajien toimesta. Näin aivopesu ja propaganda toimii Suomessa ja valtamedia on mukana. Valtamedia ja eduskuntapuolueet ovat aina paniikissa, kun aivopesu ei tehoa tai toimi.

fi.wiktionary.org/wiki/maahanmuuttokriittisyys

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.