EK ja hallitus valehtelee kilpailukyvyn parantamisesta.

EK elinkeinoelämän keskusliitto. Työntekijöiden palkkojen alentaminen, työajan pidentäminen, lomien vähentäminen ja lomakorvausten pienentäminen ei paranna yhtään Suomen kilpailukykyä, Se parantaa yritysten voittoja 3.6 miljardilla eurolla vuosittain. Pelkästään 30% lomakorvausten alentaminen aiheuttaa joka vuosi miljardin euron verotulojen menetykset valtiolle. Tuo miljardi euroa otetaan takaisin leikkauksilla ja veronkorotuksilla. Työntekijöiden ostovoima heikkenee pysyvästi ja valtio saa vähemmän verotuloja. Siitä seuraa lisää konkursseja, työttömiä ja köyhyyttä. Lisää verojen korotuksia ja lisää leikkauksia. Työnantajien eläkemaksun poisto ja yritysten yhteisöveron alentaminen aiheuttaa noin 2 miljardin vuosittaiset menetykset valtiolle. Yritysten voitot paranivat 2 miljardilla vuodessa. Kyseiset 2 miljardia otettiin veronmaksajilta takaisin veronkorotuksina ja leikkauksina. Eläkeiän nosto lisäsi työttömien määrää ja pidensi työttömänä olemisen aikaa ja lisäsi köyhyyttä. Mikään noista kolmesta keinoista ei luonut yhtään työpaikkaa lisää Suomeen vaan lisäsi työttömyyttä. Samoilla valheilla EK ajaa jatkuvasti työntekijöiden oikeuksien heikentämistä. Työajan pidentäminen, palkkojen leikkaaminen, lomien lyhentäminen, lomarahojen poistaminen ja eläkeiän nosto. Näitä edellä mainittuja asioita EK ajaa jatkuvasti ja EK:n nukkehallitus ajaa niitä pakkolakien avulla.

Sipilä toimii kuten diktaattori. Demokratiaan eivät kuulu pakkolait, eikä diktaattorin oleminen. Kepu pettää aina ja kokoomus valehtelee aina. Sen on kansa saanut huomata usein. Sipilä on varmistanut omilla toimillaan sen, ettei hänestä tule enään koskaan pääministeriä, eikä keskustasta tule enään suurinta puoluetta. Valitettavasti Suomessa valtaan pääsevät eniten valehtelevat puolueet ja jatkuvasti valehtelevat psykopaatit. EK lobbaa kaikin tavoin ja valehtelee ja huijaa aina. Lue faktat alta ja katso alla oleva kuva se selittää kaiken. EK yrittää aina lobata ja kasvattaa yritysten voittoja ja heikentää aina työntekijöiden asemaa. Sipilän pakkolait lomakorvausten alentaminen 30%, esimmäinen sairaspaivä palkaton ja seuraavat päivät 80% palkalla, ansiosidonnaiset työttömyysturvan lyhentäminen. Nämä aiheuttavat valtiolle yli 2 miljardin vuosittaiset veronmenetykset. Nuo yli 2 miljardin menetykset otetaan takaisin veronkorotuksilla ja leikkauksilla. Miten Sipilä parantaisi yrityksen 15% kilpailykykyvajetta, irtisanomalla 15% työntekijöistä. Sipilä on valehteleva huijari, kuten kokoomus, keskusta ja kaikki puolueet. Sipilän hallitus tulee ensi vuoden aikan leikkamaan ja korottamaan veroja paljon lisää. Kaiken lisäksi Sipilä on Suomen historian ylivoimaisesti huonoin pääministeri ja Sipilän hallitus on Suomen historian ylivoimaisesti huonoin. Kansa saa kärsiä seuraavat 4 vuotta Sipilän hallituksen hirmuvaltaa.

Sipilä – ei ole rohkea johtaja vaan kävelevä katastrofi
verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13744

Hallitus vie 2 vuoden työeläkkeen kaikilta laittomasti
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444093436738.html

Sipilän hallitus kaavailee rikkaille katujille veronalennusta. Valtionvarainministeriö (VM) kaavailee kokoomushenkisen Martti Hetemäen johdolla noin 2 200 veronkiertäjälle helpotuksia, jos he paljastavat veroparatiiseissa olevat salaiset tilinsä verotuksen piiriin.
verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13788

Sipilän hallitus jyräämässä kolmikantaa
magneettimedia.com/sipilan-hallitus-jyraamassa-kolmikantaa

Mihin menet hyvinvointi Suomi?
verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=13727

Valtionvarainministeriö väärentää, hallitus markkinoi ja – kansa maksaa!
verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13723

Pääministerille valtion rahojen loppumisesta
verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13713

Itsenäistyminen on yksinkertaista mutta vaikeaa
verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13732

Työllisyysaste on Suomessa 68.8% mikä paljastaa, että työttöminä on 31,8% työkykyisistä ja ikäisistä. Työttömien todellinen määrä on siis 31,8% mikä tarkoittaa yli miljoonaa ihmistä vailla työtä.
www.findikaattori.fi/fi/41

Elokuun lopussa työ­ ja elinkeinotoimistoissa oli kaikkiaan 622 000
työtöntä työnhakijaa, mikä on 54 000 enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Avoimien työpaikkojen määrä vähenee kuukausittain noi 1500 ja nyt elokuussa avoimia työpaikkoja oli vain 28 739.
www.tem.fi/files/43735/TKAT_Elo_2015.pdf

EK:n ja hallituspuolueiden todelliset tavoitteet

 • Terveydenhuolto. Kontrolloi terveydenhuoltoa ja kontrolloit ihmisiä
 • Köyhyys. Kasvata köyhyyttä mahdollisimman suureksi. Köyhät ovat helpompia ohjattavia, ja he eivät taistele jos annat heille mitä he tarvitsevat.
 • Velka. Kasvata velkaa. Kasvattamalla velkaa saat nostettua veroja ja tämä luo lisää köyhyyttä.
 • Aseiden kontrollointi. Poista ihmisten mahdollisuus puolustaa itseään hallitukselta. Näin saat luotua poliisivaltion.
 • Hyvinvointi. Kontrolloi kaikkea siihen liittyvää kuten ravinto, tulotaso, asuminen jne..
 • Koulutus. Kontrolloi sitä mitä lapset lukevat ja kuuntelevat. Ohjaa lasten koulunkäyntiä.
 • Uskonto. Poista usko jumalaan valtarakenteista.
 • Luokkajaot. Jaa ihmiset köyhiin ja rikkaisiin. Tämä helpottaa sinua veroasioissa riistämällä köyhiltä lisää ja enemmän. Lisää jatkuvasti köyhien määrää ja vähennä rikkaiden määrää.
 • Leikkaa säännöllisesti ja jatkuvasti köyhiltä, jotta mahdollisimman moni köyhä kuolee rahanpuutteen takia. Mitä useampi köyhä kuolee sen parempi. Tavoite on tappaa mahdollisimman monta köyhää.

Suomen alhaisemmat olennot nykyhallituksen mielestä.

-Eläkeläiset
-Sairaat ja vanhukset
-Työttömät
-Opiskelijat
-Pienipalkkaiset työläiset
-Tutkijat
-Sekä kaikki köyhät
-Lapset ja nuoret
Ja näitä voi kohdella niin kun kukin haluaa.
Laillista rasismia Suomessa.

Pistän tämän koosteen kaikille tiedoksi ja samalla pyydän miettimään, että tätäkö me todella vaaleissa äänestimme. Nauttiiko tämä SSS-hallitus teidän mielestänne kansan luottamusta ja vastaavatko heidän tekonsa heidän vaalilupauksiaan? Perussuomalaisena kansanedustajaehdokkaana minä lupasin kansalle aivan muuta. Olisiko nyt hallituksen vaihdoksen paikka, ennen kuin suurempia vahinkoa pääsee syntymään? Mitä mieltä olette?

Koostetta Sipilän hallituksen ”shokkihoitotoimista”

Eläkkeensaajien asumistuen pienennys

HS (7.10.15): 195 000 eläkkeensaajan asumistukea pienennetään enintään 60 euroa. Mutta siirtymäajan jälkeen uusien eläkkeensaajien tuet voivat pienentyä enemmänkin. Esimerkiksi tuhat euroa kuussa saavan eläkeläisen asumistuki pienenee yli sata euroa, jos vuokra on 600 euroa.

Lääkekustannusten omavastuun nostaminen

KU (14.7.15): Eläkkeensaajien omavastuu lääkkeistä nousee 45 euroon per lääke. ”Monilla eläkeläisillä on keskimäärin 3–4 eri lääkettä, joten he joutuvat maksamaan 180 euroa pienistä tuloistaan.”

Vanhustenhoitajien määrää vähennetään

Sairaanhoitajaliitto (7.10.15) vanhustenhoitajien vähentämisestä: ”Hallituksen kaavailut hoitajamitoituksen laskemisesta vaarantavat potilasturvallisuuden, sillä hoitajien alhainen määrä heikentää hoidon laatua ja nostaa pitkällä tähtäimellä kustannuksia lisääntyneinä komplikaatioina, haittatapahtumina ja pitkittyneinä hoitoaikoina.”

Sairauslomia leikataan

Helsingin Sanomien (7.10.15) selvityksen mukaan sairausloman leikkaus osuisi naisvaltaisten alojen pienipalkkaisiin työntekijöihin. Kansanterveystieteen professori Jussi Vahtera toteaa: ”Tämä on erittäin epätasaisesti työvoimaan kohdistuva tapa hankkia säästöä, sillä säästö haetaan kaikkein sairaimmista ihmisistä.”

Indeksipoistot ja -jäädytykset

Maria Ohisalo (7.19.15): ”Kun elinkustannukset nousevat, muun muassa asuminen, liikkuminen ja ruoka maksavat jatkuvasti enemmän (…) Nyt hallitus esittää lapsilisien ja opintotuen indeksisidonnaisuuksien poistamista täysin. Lisäksi peruspalvelujen valtionosuusindeksi jäädytetään. Indeksipoistot ja -jäädytykset kasvattavat tuloeroja, lisäävät pienituloisuutta, lapsiköyhyyttä ja vanhusköyhyyttä.”

Työnantajille 847 miljoonaa

Demokraatti (30.9.15): Sanna Marin ”arvostelee hallituksen aikeita alentaa yksityisen työnantajan sosiaaliturvamaksua 1,72 prosenttiyksiköllä.(…) – Kyse on merkittävästä tulonsiirrosta yksityisten työnantajien hyväksi ja tämä maksaa valtiolle 847 miljoonaa euroa vuositasolla”.

Hallintarekisteri

Iltalehti (4.10.15): ”Ministeriön jo pitkään ajama hallintarekisteri on yksi tapa, jolla suomalaiset sijoittajat voisivat salata kotimaisten pörssiyhtiöiden omistuksensa. Vastustajien, kuten poliisin, mielestä se lisäisi siten mahdollisuuksia veronkiertoon ja sisäpiirikauppoihin. Harmaan talouden asiantuntija Markku Hirvonen on arvioinut, että Suomi menettää hallintarekisterin kautta tehtyjen muodollisten omistusjärjestelyjen kautta vuosittain 300–600 miljoonan euron verotulot.”

VR:n yksityistäminen

Demokraatti (1.10.15): ”[…] liikenneministeri Anne Berner (kesk.) on esittämässä VR:n koko henkilöliikenteen yksityistämistä. Tarkoitus on avata rautateiden henkilökuljetukset kilpailulle vielä tämän hallituksen aikana.”

Yle hallituksesta riippuvaiseksi mediaksi

Outi Alanko-Kahiluoto (blogi 25.9.15): ”Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset ovat ilmoittaneet (…) että Ylen rahoitusta vähennetään ja että se tehdään sekä jäädyttämällä Yle-indeksi että vähentämällä Ylen verotuloja. (…) Ylestä tulee hallituksen Yleisradio eikä se enää ole koko eduskunnan Yleisradio.”

Yli kaksi miljoonaa hehtaaria vesialueita liikelaitoskäyttöön

Suomen luonnonsuojeluliitto (tiedote): ”Suomen luonnonsuojeluliiton saamien tietojen mukaan valtavaa kansallisen vesiomaisuuden siirtoa kansalaisten vapaasta käytöstä valtion liikelaitoskäyttöön. Kyse on yli 2 miljoonasta hehtaarista meri- ja järvialueita. Metsähallituslain uudistusta on valmisteltu poikkeuksellisen salassa.”

Talousrikollisuustutkinnan vähentäminen

YLE (22.9.15): ”Hallitus esitti viime viikolla, että harmaan talouden torjunnan määrärahat putoavat 20 miljoonasta 13,5 miljoonaa euroon. Poliisi menettäisi rytäkässä 6,4 miljoonaa. Näin se joutuisi vähentämään talousrikostutkinnasta 94 henkilötyövuotta. (…) Talousrikostutkijat palauttivat valtion kassaan rikos- ja verohyötynä viime vuonna 47 miljoonaa euroa. Se on aika monta kertaa enemmän kuin harmaan talouden torjuntaan satsatut valtion varat.”

Veronkiertäjien armahtaminen

Finnwatch (30.9.15): ”Esitystä perustellaan hallinnollisesti kevyellä menettelyllä saatavilla verotuloilla, mutta verotulojen kokonaismäärä arvioidaan suhteellisen pieneksi, vain noin 1–10 miljoonaksi euroksi. Tällaisella määrällä ei voi olla sellaista huomattavaa valtiontaloudellista merkitystä, joka perustelisi näin poikkeuksellisen määräaikaislain säätämisen.”

Timo Harakan varoitus järjestelmän muutoksesta

Kansanedustaja Timo Harakka (5.10.15) varoittaa kokonaisesta järjestelmänmuutoksesta, jossa julkisten palveluiden rahoitus ajetaan alas määrätietoisesti ja pysyvästi: ”Hallitus supistaa pysyvästi julkisten palveluiden rahoitusta.”

Suomen veropohja on pahasti kuralla kiitos näiden “veropakolaisten” jotka pumppaavat miljarditolkulla fyrkkaa veroparatiiseihin!

Tämä kuvaaja kertoo myös karua kieltä yritysten veroista ja jakamista osingoista:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Pistän tämän koosteen kaikille tiedoksi ja samalla pyydän miettimään, että tätäkö me todella vaaleissa äänestimme. Nauttiiko tämä SSS-hallitus teidän mielestänne kansan luottamusta ja vastaavatko heidän tekonsa heidän vaalilupauksiaan? Perussuomalaisena kansanedustajaehdokkaana minä lupasin kansalle aivan muuta. Olisiko nyt hallituksen vaihdoksen paikka, ennen kuin suurempia vahinkoa pääsee syntymään? Mitä mieltä olette?

  Koostetta Sipilän hallituksen ”shokkihoitotoimista”

  Eläkkeensaajien asumistuen pienennys

  HS (7.10.15): 195 000 eläkkeensaajan asumistukea pienennetään enintään 60 euroa. Mutta siirtymäajan jälkeen uusien eläkkeensaajien tuet voivat pienentyä enemmänkin. Esimerkiksi tuhat euroa kuussa saavan eläkeläisen asumistuki pienenee yli sata euroa, jos vuokra on 600 euroa.

  Lääkekustannusten omavastuun nostaminen

  KU (14.7.15): Eläkkeensaajien omavastuu lääkkeistä nousee 45 euroon per lääke. ”Monilla eläkeläisillä on keskimäärin 3–4 eri lääkettä, joten he joutuvat maksamaan 180 euroa pienistä tuloistaan.”

  Vanhustenhoitajien määrää vähennetään

  Sairaanhoitajaliitto (7.10.15) vanhustenhoitajien vähentämisestä: ”Hallituksen kaavailut hoitajamitoituksen laskemisesta vaarantavat potilasturvallisuuden, sillä hoitajien alhainen määrä heikentää hoidon laatua ja nostaa pitkällä tähtäimellä kustannuksia lisääntyneinä komplikaatioina, haittatapahtumina ja pitkittyneinä hoitoaikoina.”

  Sairauslomia leikataan

  Helsingin Sanomien (7.10.15) selvityksen mukaan sairausloman leikkaus osuisi naisvaltaisten alojen pienipalkkaisiin työntekijöihin. Kansanterveystieteen professori Jussi Vahtera toteaa: ”Tämä on erittäin epätasaisesti työvoimaan kohdistuva tapa hankkia säästöä, sillä säästö haetaan kaikkein sairaimmista ihmisistä.”

  Indeksipoistot ja -jäädytykset

  Maria Ohisalo (7.19.15): ”Kun elinkustannukset nousevat, muun muassa asuminen, liikkuminen ja ruoka maksavat jatkuvasti enemmän (…) Nyt hallitus esittää lapsilisien ja opintotuen indeksisidonnaisuuksien poistamista täysin. Lisäksi peruspalvelujen valtionosuusindeksi jäädytetään. Indeksipoistot ja -jäädytykset kasvattavat tuloeroja, lisäävät pienituloisuutta, lapsiköyhyyttä ja vanhusköyhyyttä.”

  Työnantajille 847 miljoonaa

  Demokraatti (30.9.15): Sanna Marin ”arvostelee hallituksen aikeita alentaa yksityisen työnantajan sosiaaliturvamaksua 1,72 prosenttiyksiköllä.(…) – Kyse on merkittävästä tulonsiirrosta yksityisten työnantajien hyväksi ja tämä maksaa valtiolle 847 miljoonaa euroa vuositasolla”.

  Hallintarekisteri

  Iltalehti (4.10.15): ”Ministeriön jo pitkään ajama hallintarekisteri on yksi tapa, jolla suomalaiset sijoittajat voisivat salata kotimaisten pörssiyhtiöiden omistuksensa. Vastustajien, kuten poliisin, mielestä se lisäisi siten mahdollisuuksia veronkiertoon ja sisäpiirikauppoihin. Harmaan talouden asiantuntija Markku Hirvonen on arvioinut, että Suomi menettää hallintarekisterin kautta tehtyjen muodollisten omistusjärjestelyjen kautta vuosittain 300–600 miljoonan euron verotulot.”

  VR:n yksityistäminen

  Demokraatti (1.10.15): ”[…] liikenneministeri Anne Berner (kesk.) on esittämässä VR:n koko henkilöliikenteen yksityistämistä. Tarkoitus on avata rautateiden henkilökuljetukset kilpailulle vielä tämän hallituksen aikana.”

  Yle hallituksesta riippuvaiseksi mediaksi

  Outi Alanko-Kahiluoto (blogi 25.9.15): ”Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset ovat ilmoittaneet (…) että Ylen rahoitusta vähennetään ja että se tehdään sekä jäädyttämällä Yle-indeksi että vähentämällä Ylen verotuloja. (…) Ylestä tulee hallituksen Yleisradio eikä se enää ole koko eduskunnan Yleisradio.”

  Yli kaksi miljoonaa hehtaaria vesialueita liikelaitoskäyttöön

  Suomen luonnonsuojeluliitto (tiedote): ”Suomen luonnonsuojeluliiton saamien tietojen mukaan valtavaa kansallisen vesiomaisuuden siirtoa kansalaisten vapaasta käytöstä valtion liikelaitoskäyttöön. Kyse on yli 2 miljoonasta hehtaarista meri- ja järvialueita. Metsähallituslain uudistusta on valmisteltu poikkeuksellisen salassa.”

  Talousrikollisuustutkinnan vähentäminen

  YLE (22.9.15): ”Hallitus esitti viime viikolla, että harmaan talouden torjunnan määrärahat putoavat 20 miljoonasta 13,5 miljoonaa euroon. Poliisi menettäisi rytäkässä 6,4 miljoonaa. Näin se joutuisi vähentämään talousrikostutkinnasta 94 henkilötyövuotta. (…) Talousrikostutkijat palauttivat valtion kassaan rikos- ja verohyötynä viime vuonna 47 miljoonaa euroa. Se on aika monta kertaa enemmän kuin harmaan talouden torjuntaan satsatut valtion varat.”

  Veronkiertäjien armahtaminen

  Finnwatch (30.9.15): ”Esitystä perustellaan hallinnollisesti kevyellä menettelyllä saatavilla verotuloilla, mutta verotulojen kokonaismäärä arvioidaan suhteellisen pieneksi, vain noin 1–10 miljoonaksi euroksi. Tällaisella määrällä ei voi olla sellaista huomattavaa valtiontaloudellista merkitystä, joka perustelisi näin poikkeuksellisen määräaikaislain säätämisen.”

  Timo Harakan varoitus järjestelmän muutoksesta

  Kansanedustaja Timo Harakka (5.10.15) varoittaa kokonaisesta järjestelmänmuutoksesta, jossa julkisten palveluiden rahoitus ajetaan alas määrätietoisesti ja pysyvästi: ”Hallitus supistaa pysyvästi julkisten palveluiden rahoitusta.”

Comments are closed.