Juha Sipilä valehtelee, huijaa ja peloittelee kansaa

Sipilä jatkaa Kataisen ja Stubin linjoilla, jossa jatkuva valehtelu, huijaaminen, kiristäminen, uhkailu ja peloittelu on jatkuvaa. Sipilästä kuoriutui Kataista ja Stubbia monta kertaa kovempi valehtelija, huijari ja diktaattori. Sipilä on Suomen huonoin pääministeri ikinä. Sipilä on valehdellut niin paljon, ettei kukaan voi luottaa enään Sipilän puheisiin. Jopa Stubb on jäänyt toiseksi valehtelussa, vaikka myös Stubb valehtelee jatkuvasti, huijaa, uhkailee ja kiristää kuten Sipilä.

Totuus miljonääri Juha Sipilästä valehteleva huijari ja diktaattori.
suomimedia.wordpress.com/2015/07/15/totuus-miljonaari-juha-sipilasta-valehteleva-huijari/

Juha Sipilä valehtelemalla talous nousuun?
suomimedia.wordpress.com/2016/08/23/juha-sipila-valehtelemalla-talous-nousuun/

Näin Sipilän hallitus tuhoaa Suomen
suomimedia.wordpress.com/2016/08/31/nain-sipilan-hallitus-tuhoaa-suomen/

Sipilän mukaan Suomi velkaantuu miljoona euroa tunnissa, todellisuudessa 600 000 euroa. Sipilän mukaan Suomi ei voi sulkea rajoja, totuus kyllä voi. Sipilän 5% tuottavuus tai kustannusleikkaus on myös valhetta. Lue faktat valheista.

www.talouselama.fi/uutiset/itse+asiassa+valtio+velkaantuu+600+000+eurolla+tunnissa+ei+miljoonalla/a2324909

Sipilä – ei ole rohkea johtaja vaan kävelevä katastrofi
kaikontturi.blogspot.fi/2015/10/kaveleva-katastrofi.html

”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen
magneettimedia.com/juudas-sipilan-saarna-rahat-pankeille-pakolaiset-suomeen/

Viimeisen 20 vuoden aika yritykset ovat saaneet hallituksilta vero- ja maksuhelpotuksina miljardin toisensa perään ja aina saatesanoilla; näin turvataan työllisyys ja saadaan uusia työpaikkoja. Toisin on kuitenkin käynyt, työttömyys on lisääntynyt 340 tuhannella.

Siitä huolimatta sama peli jatkuu. Nyt hallitus puhuu 110 tuhannesta uudesta työpaikasta, joka edellyttää 5 %:in tuottavuushyppyä. Hallitus sanoo, että viennin kannalta tuottavuutta pitää nostaa alentamalla yksikkötyökustannuksia. Hallituksen kaavaili, että vähennetään palkkoja ja sotuja julkiselta puolelta 1,4 ja yksityiseltä 3,2 miljardia, yhteensä 4,6 miljardia euroa.

Meille on tyrkytetty kuvaa, että tuottavuus tarkoittaa työn tuottavuutta, mutta hallitus tai ainakin Sipilälle se tarkoittaa yrityksille puhdasta ansiotonta voittoa.

Voiton tavoittelun vuoksi Sipilä ei asettanut työnantajille minkäänlaisia vaatimuksia, vaikka heidän vastuunsa tuottavuudesta on 85,1 %, 105,5 miljardia euroa. Kuitenkin 5 % olisi 5,3 miljardia euroa. Siinä olisi pitänyt yllyttää kapitalistit oikeaan kilpailuun, jossa yritykset voisivat itse päättää alentavatko ne kulujaan viisi vai kymmenen prosenttia.

Mutta maailman markkinat ovat jo täynnä joten vienti ei vedä, kysyntä puuttuu. Siksi Sipilä juonii ja vaatii väärin perustein työkustannuksia alas. Hän haluaa, että hallitus ottaa vastuun kapitalistien voitoista, olkoon tilanne mikä hyvänsä. Sitä Sipilä ei uskalla tunnustaa.

Sipilän hallitus kaavailee rikkaille katujille veronalennusta. Valtionvarainministeriö (VM) kaavailee kokoomushenkisen Martti Hetemäen johdolla noin 2 200 veronkiertäjälle helpotuksia, jos he paljastavat veroparatiiseissa olevat salaiset tilinsä verotuksen piiriin.
verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13788

www.mtv.fi/uutiset/mielipiteet/nettivieraat/artikkeli/li-anderssonin-nettikolumni-viiden-prosentin-virhe/5307558

www.mtv.fi/uutiset/mielipiteet/nettivieraat/artikkeli/antti-rinne-hallituksen-peraannyttava-elakeleikkauksista/5295710

www.taloussanomat.fi/politiikka/2015/09/22/sipilan-uhkapelin-hinta-elakemaksut-voivat-nousta/201512260/12

www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/li-andessonin-nettikolumni-saantelytalkoot-kun-norminpurkajat-kohtasivat-perustuslain/5199798

Sipilä pelottelee turhaan – komissio ei määrää Suomen leikkauksia
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2015/09/21/sipila-pelottelee-turhaan-komissio-ei-maaraa-suomen-leikkauksia/201512218/12

Stubb ja Orpo paljastivat miten Suomeen tulleiden elintasopakolaisten kustannukset maksatetaan veronmaksajille verojen korotuksilla ja leikkauksilla.
mvlehti.net/2015/09/11/stubb-on-vaarassa/

 1. Pistän tämän koosteen kaikille tiedoksi ja samalla pyydän miettimään, että tätäkö me todella vaaleissa äänestimme. Nauttiiko tämä SSS-hallitus teidän mielestänne kansan luottamusta ja vastaavatko heidän tekonsa heidän vaalilupauksiaan? Perussuomalaisena kansanedustajaehdokkaana minä lupasin kansalle aivan muuta. Olisiko nyt hallituksen vaihdoksen paikka, ennen kuin suurempia vahinkoa pääsee syntymään? Mitä mieltä olette?

  Koostetta Sipilän hallituksen ”shokkihoitotoimista”

  Eläkkeensaajien asumistuen pienennys

  HS (7.10.15): 195 000 eläkkeensaajan asumistukea pienennetään enintään 60 euroa. Mutta siirtymäajan jälkeen uusien eläkkeensaajien tuet voivat pienentyä enemmänkin. Esimerkiksi tuhat euroa kuussa saavan eläkeläisen asumistuki pienenee yli sata euroa, jos vuokra on 600 euroa.

  Lääkekustannusten omavastuun nostaminen

  KU (14.7.15): Eläkkeensaajien omavastuu lääkkeistä nousee 45 euroon per lääke. ”Monilla eläkeläisillä on keskimäärin 3–4 eri lääkettä, joten he joutuvat maksamaan 180 euroa pienistä tuloistaan.”

  Vanhustenhoitajien määrää vähennetään

  Sairaanhoitajaliitto (7.10.15) vanhustenhoitajien vähentämisestä: ”Hallituksen kaavailut hoitajamitoituksen laskemisesta vaarantavat potilasturvallisuuden, sillä hoitajien alhainen määrä heikentää hoidon laatua ja nostaa pitkällä tähtäimellä kustannuksia lisääntyneinä komplikaatioina, haittatapahtumina ja pitkittyneinä hoitoaikoina.”

  Sairauslomia leikataan

  Helsingin Sanomien (7.10.15) selvityksen mukaan sairausloman leikkaus osuisi naisvaltaisten alojen pienipalkkaisiin työntekijöihin. Kansanterveystieteen professori Jussi Vahtera toteaa: ”Tämä on erittäin epätasaisesti työvoimaan kohdistuva tapa hankkia säästöä, sillä säästö haetaan kaikkein sairaimmista ihmisistä.”

  Indeksipoistot ja -jäädytykset

  Maria Ohisalo (7.19.15): ”Kun elinkustannukset nousevat, muun muassa asuminen, liikkuminen ja ruoka maksavat jatkuvasti enemmän (…) Nyt hallitus esittää lapsilisien ja opintotuen indeksisidonnaisuuksien poistamista täysin. Lisäksi peruspalvelujen valtionosuusindeksi jäädytetään. Indeksipoistot ja -jäädytykset kasvattavat tuloeroja, lisäävät pienituloisuutta, lapsiköyhyyttä ja vanhusköyhyyttä.”

  Työnantajille 847 miljoonaa

  Demokraatti (30.9.15): Sanna Marin ”arvostelee hallituksen aikeita alentaa yksityisen työnantajan sosiaaliturvamaksua 1,72 prosenttiyksiköllä.(…) – Kyse on merkittävästä tulonsiirrosta yksityisten työnantajien hyväksi ja tämä maksaa valtiolle 847 miljoonaa euroa vuositasolla”.

  Hallintarekisteri

  Iltalehti (4.10.15): ”Ministeriön jo pitkään ajama hallintarekisteri on yksi tapa, jolla suomalaiset sijoittajat voisivat salata kotimaisten pörssiyhtiöiden omistuksensa. Vastustajien, kuten poliisin, mielestä se lisäisi siten mahdollisuuksia veronkiertoon ja sisäpiirikauppoihin. Harmaan talouden asiantuntija Markku Hirvonen on arvioinut, että Suomi menettää hallintarekisterin kautta tehtyjen muodollisten omistusjärjestelyjen kautta vuosittain 300–600 miljoonan euron verotulot.”

  VR:n yksityistäminen

  Demokraatti (1.10.15): ”[…] liikenneministeri Anne Berner (kesk.) on esittämässä VR:n koko henkilöliikenteen yksityistämistä. Tarkoitus on avata rautateiden henkilökuljetukset kilpailulle vielä tämän hallituksen aikana.”

  Yle hallituksesta riippuvaiseksi mediaksi

  Outi Alanko-Kahiluoto (blogi 25.9.15): ”Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset ovat ilmoittaneet (…) että Ylen rahoitusta vähennetään ja että se tehdään sekä jäädyttämällä Yle-indeksi että vähentämällä Ylen verotuloja. (…) Ylestä tulee hallituksen Yleisradio eikä se enää ole koko eduskunnan Yleisradio.”

  Yli kaksi miljoonaa hehtaaria vesialueita liikelaitoskäyttöön

  Suomen luonnonsuojeluliitto (tiedote): ”Suomen luonnonsuojeluliiton saamien tietojen mukaan valtavaa kansallisen vesiomaisuuden siirtoa kansalaisten vapaasta käytöstä valtion liikelaitoskäyttöön. Kyse on yli 2 miljoonasta hehtaarista meri- ja järvialueita. Metsähallituslain uudistusta on valmisteltu poikkeuksellisen salassa.”

  Talousrikollisuustutkinnan vähentäminen

  YLE (22.9.15): ”Hallitus esitti viime viikolla, että harmaan talouden torjunnan määrärahat putoavat 20 miljoonasta 13,5 miljoonaa euroon. Poliisi menettäisi rytäkässä 6,4 miljoonaa. Näin se joutuisi vähentämään talousrikostutkinnasta 94 henkilötyövuotta. (…) Talousrikostutkijat palauttivat valtion kassaan rikos- ja verohyötynä viime vuonna 47 miljoonaa euroa. Se on aika monta kertaa enemmän kuin harmaan talouden torjuntaan satsatut valtion varat.”

  Veronkiertäjien armahtaminen

  Finnwatch (30.9.15): ”Esitystä perustellaan hallinnollisesti kevyellä menettelyllä saatavilla verotuloilla, mutta verotulojen kokonaismäärä arvioidaan suhteellisen pieneksi, vain noin 1–10 miljoonaksi euroksi. Tällaisella määrällä ei voi olla sellaista huomattavaa valtiontaloudellista merkitystä, joka perustelisi näin poikkeuksellisen määräaikaislain säätämisen.”

  Timo Harakan varoitus järjestelmän muutoksesta

  Kansanedustaja Timo Harakka (5.10.15) varoittaa kokonaisesta järjestelmänmuutoksesta, jossa julkisten palveluiden rahoitus ajetaan alas määrätietoisesti ja pysyvästi: ”Hallitus supistaa pysyvästi julkisten palveluiden rahoitusta.”

  Tykkää

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo faktat saavat Keskustan ja Sipilän näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen.

  -Sanna Keskusta

Comments are closed.