Hallitus valehtelee työntekijöiden leikkauksien hyödyistä.

Stubb valehteli kaiken 16.09.2015 huomenta Suomen haastattelussa. Muutama mielenkiintoinen Stubin kommentti: “Suomella ei ole varaa lähteä pitkiin neuvotteluihin.” Pakolaisille ei voi laittaa hintalappua.” “Työ luo työtä”, “Mitään muita vaihtoehtoja ei ole”. Suurin osa suomalaisista kannattaa leikkauksia”. Ja paljon muuta kaikki valheita. Kuten on aikaisemmin paljastettu Stubb on valehteleva huijari, eikä eroa Sipilästä yhtään. Myös Sipilä tulee esintymään mediassa diktaattorin ottein ja valehtelemaan kansalle niin paljon, kuin pystyy. Esimerkkinä Sipilän valheista Yle 16.09.2015 “Suomen tilanne on paha”, “heikko kilpailukyky”, “meillä ei ole varaa odottaa”, “Suomi velkaantuu ja suurin osa suomalaisista ei halua velkaantumista”. ” Luomme työpaikkoja, turvaamme hyvivointivaltion” “Säästämme, koska rahat ovat loppu”, mutta pakolaisiin ja turvapaikanhajoihin riittää aina rahaa ja kaikkiin kriisimaiden tukipaketteihin, pakkoruotsiin, kaksikielisyyteen. “Jos emme tee kipeitä päätöksiä Suomella on edessä pahemmat päätökset”. Sipilä esittää mielellään, että Suomen “ongelmat” ovat kansalaisten ongelmia. Suomen valtionvelka on kansalaisten ongelma. Vaikka Suomen kaikki ongelmat johtuvat hallitusten tekemistä täysin vääristä päätöksistä, joiden takia Suomi uppoaa. Sipilän on pakko saada suomalaiset ja työntekijät ja liitot valheillaan uskomaan, että on pakko leikata työntekijöiden palkkoja ja pidentää työaikaa. Mitään pakkoa ei ole ja on monia vaihtoehtoja, mutta nyt Sipilä sanelee kaiken. Työntekijäiden palkanleikkaukset siirtyvät suoraan työnantajien jatkuvasti kasvaviin voittoihin. Eli kysessä on vain tulonsiirto ja joka ei auta mitään. Nyt työntekijöiltä ollaan siirtämässä 3,6 miljardia euroa työnantajille, mitä se auttaa kun ne siirtyvät osinkoihin, eli yritysten voittoihin.

Psykologit varoittavat Stubin ja Sipilän valheista. He aina korostavat valehdellessaan, että “ei ole muita keinoja”, “on ainoa keino”, “suurin osa suomalaisista kannattaa”,” on kiire”. He yrittivät kaikin tavoin valehdella, että on työntekijöiden etu suostua kaikkiin työntekijöiden asemaa heikentäviin toimiin ja lakeihin. He yleensä esiintyvät muka koko Suomen edustajina ja koko Suomen etua ajattelevina. On Suomen etu jne. He saavat valheillaan asiat tuntumaan siltä, että on pakko ja tärkeää. On tärkeä muistaa, että juuri samoja valheita käytettiin perustelemaan työnantajien kela maksun poisto, yhteisöveronlasku ja työntekijöiden eläkeiän nosto. Noista kolmesta tuli 2 miljardia euroa lisää maksettavaa veronmaksajille, eikä se auttanut Suomea yhtään, ainoastaa yritysten voitot kasvoivat. Samoilla valheilla perustellaan uusia heikennyksiä työntekijöille ja leikkauksia suomalaiseen sosiaaliturvaan. Keskusta lupasi ennen vaaleja 100 000 uutta työpaikkaa, yhtään ei ole tullut. On varmaan, että yli 100 000 työtöntä tulee. Ei ole rahaa, mutta pakolaisiin aina löytyy hetkessä vaikka 1000 miljoonaa euroa. Tärkeää huomata valtamedian on koko ajan ollut EK:n ja hallituksen puolella. Levittäen propagandaa ja valheita, jotta työntekijät saadaan suostumaan kaikkiin toimiin joilla heikennetään työntekijöiden asemaa. Lue totuus alta ja älä usko EK:n, Sipilän, Stubin ja muiden valheita. Ne jotka haluavat suostua palkanalennukseen voivat sopia asiasta työnantajansa kanssa, lomat pois ja palkattomiksi ja pidennetty työaika pienemmällä palkalla. Kaikki edut pois työntekijöiltä tätä hallitus ja EK ajaa pakolla kaikin keinoin ja kaikin tavoin.

HS: Ansiosidonnaisesta lähdössä sata päivää – tai jopa puolet
www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2015/09/20/hs-ansiosidonnaisesta-lahdossa-sata-paivaa-tai-jopa-puolet/201512165/12

Professori “tuottavuusloikasta”: “Hallituksen toimet ovat turhat”
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2015/09/15/professori-tuottavuusloikasta-hallituksen-toimet-ovat-turhat/201511959/12

Tässä on ekonomistin vaihtoehto hallituksen “tylylle” listalle
www.taloussanomat.fi/kotimaa/2015/09/15/tassa-on-ekonomistin-vaihtoehto-hallituksen-tylylle-listalle/201511910/12

Sipilän hallituksen yhteiskuntasopimuksen tyrmäyksestä katkeroitunut SSS-kolmikko on jälleen jyräyttänyt täysilaidallisen leikkauksia. Hallitus on jyräämässä kolmikannan. Samalla kuitenkin rahaa riittää pakolaistulvan ylläpitämiseksi ja muihin ulkomaisiin uskomattomiin kohteisiin.
magneettimedia.com/sipilan-hallitus-jyraamassa-kolmikantaa/

Hallituksen päätös leikkaa työntekijöiltä keskimäärin -10-37% kuukauden palkasta.
suomimedia.wordpress.com/2015/09/10/hallituksen-paatos-leikkaa-tyontekijoilta-keskimaarin-10-37-kuukauden-palkasta/

EK ja muut valehtelevat yksikkötyökustannukset ovat todellisuudessa Suomessa kilpailukykyisiä.
suomimedia.wordpress.com/2015/08/21/ek-ja-muut-valehtelevat-yksikkotyokustannukset-ovat-todellisuudessa-suomessa-kilpailukykyisia/

Täytyy olla todella tyhmä palkansaaja, jos suostuu vapaaehtoisesti alentamaan omaa palkkaansa. Kuten on jo aikaisemmin todettu työnantajien kela maksun poisto ei luonyt yhtään uutta työpaikkaa. Kasvatti yritysten voittoja vain ja ainoastaan ja se oli tarkoituskin. Eläkeiän nosto, yhteisöveron lasku. Kaikkien noiden kolmea valhetta perusteltiin täysin samoin, kuin nyt perustellaan työntekijöiden palkkojen leikkauksella. Nämä vaatimukset tulevat vain jatkumaan. Työnantajien tavoite on pidentää työaikaa ja alentaa työntekijöiden palkkoja jatkuvasti. EK ajaa juuri tätä jatkuvasti. Kysymys on tulonsiirroista työntekijöiltä työnantajien jatkuvasti kasvaviin voittoihin. Ainoastaan mielenilmaus tai yleislakko, joka kestää niin kauan kunnes Sipilä, Stubb eroavat ja keskusta ja kokoomus lähtevät hallituksesta pelastaa tilantee. EK:lle, eikä hallitukselle tule antaa yhtään periksi. Ne tyhmät, jotka suostuvat palkanalennukseen. Tulevat huomaamaan, että palkkojen alennuksia ja työajan pidennyksiä tullaan aina vaatimaan lisää. Se ei tule koskaan loppumaan. Hallituksen toimet vaikka ne menisivätkin läpi eivät tule tuottamaan yhtään työpaikkaa lisää. Sen sijaan työttömyys ja konkurssit lisääntyvät ja irtisanomiset. Hallitus tulee leikkaamaan paljon lisää vielä ja korottamaan paljon lisää veroja, koska mitkään hallituksen esittämät keinot eivät ratkaise yhtään mitään ongelmia.

Ay-liike toimii demokraattisesti. Niin paikalliset luottamusmiehet kuin liittojen johtohenkilöt valitaan äänestämällä. Ei yleissitovuus estä sopimisen vapautta. Ne määrittelevät vain minimitason aivan kuten työelämää säätelevät nykyiset laitkin. Jokainen työntekijä ja yritys voi vapaasti sopia niitä paremmista ehdoista.

Työnantajat haluavat eroon ay-liikkeen vallasta ja työehtosopimusten yleissitovuudesta, jotta työntekijöiden riistäminen olisi helpompaa. Puolet pidempi työaika puolet pienemmällä palkalla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.