Helsingin Sanomat jäi erittäin törkeästä valehtelusta kiinni.

HS valehtelee Fahid Firiksesta. Kyseinen henkilö on elintasopakolainen valehdellut ikänsä ja kaikki kertomansa “jutut” ovat hänen itse keksimiään. Nyt on tärkeää, että jokainen lopettaa HS tilaamisen ja ei maksa HS netissä yhtään mitään. Hesari menee pysyvästi boikottiin ja levitä sanaa mitä useampi boikotoi hesaria sen parempi. Aivopesevä ja valehteleva paskamedia =hesari. Valtamedia yrittää kovasti valehdella vaikka totuus on ajat sitten paljastettu. Koko valtamedia rummuttaa jatkuvasti mamupropagandaa YLE, hesari, iltalehti, iltasanomat ja kaikki muut.

Verorahoilla ylläpidetty YLE on valjastettu monikulttuurillisuuden aivopesuun. Samoin on laita muutamissa valtamedioissa. Mamuttamisesta ollaan väkisin tekemässä yhteiskunnallista normitoimintoa, vaikka kukaan ei halua mamuttamoa kotinsa lähelle. Äärimmäisen harva työssäkäyvä veronmaksaja on valmis sijoittamaan verorahoja alkuasukkaisiin, joiden kotouttaminen kestää satoja vuosia. Mamuttamishypessä järkiperusteet eivät paina, vaan mediamyllytys, jota vasemmiston kellokkaat käyttävät taiten hyväkseen. Vasemmistolaisilla riittää loputtomasti ideoita verorahojen haaskaamiseksi, mutta ei koskaan toimivia ajatuksia verotulojen kasvattamiseksi. Mamutus on suomalaista lume-demokratiaa joka on suunnattu maan omia kansalaisia vastaan.

Mamuttamisesta ei liene löydettävissä yhtäkään esimerkkiä maasta jossa monikulttuurillisuus olisi tuonut yhteiskuntaan jotain kestävää enemmän kuin on vienyt. Mamutus maksaa järjettömiä summia, joiden vastineeksi yhteiskunta saa kulttuurillista sopeutumattomuutta, uskontoihin liittyviä lieveilmiöitä, sekä yhteiskunnallista pahoinvointia ja rikoksia. Suomen vankilat pullistelevat maahanmuuttajista.

Mikä on käytännössä se hyvä jota mamuttamiseen halutaan tuovan muassaan? Kouluissa opettajat sijoittavat kyvykkäimmät oppilasaineksen Suomi-luokille, koska maahanmuutajaluokilla on niin paljon häiriöitä ettei opetuksesta tahdo tulla mitään. Mamuttamisen äänitorvet eivät elä kuten opettavat. Ahtisaaret, Tuomiojat asuvat kivilinnoissansa niin kaukana monikulttuurillisuudesta kuin van suinkin voivat. Miksi asuipaikasi ei kelpaa Meri-Rastila, Jakomäki, Oulunkylä, Kallahti, Kurkimäki? Näissä kulttuurien sulatusuuneissa tyyssijoissa monikulttuurillisuus on toteutunut.

Turvapaikanhakija Fahad Firas – mies joka kusetti Sipilää

Turvapaikanhakija Fahad Firas – mies joka kusetti Sipilää

mvlehti.net/2015/09/10/uskomattoman-harskia-hesari-teki-sitten-puolustelujutun-17-vuotiaasta/

suomimedia.wordpress.com/2015/09/07/fahad-firis-henkilo-joka-tapasi-sipilan-onkin-isis-taistelija/

suomimedia.wordpress.com/2015/09/06/suomeen-tullut-rikollinen-esiintyy-pakolaisena-sipilan-kanssa-skandaali/

Alla Fahid Firaksen videoita

www.youtube.com/channel/UCvYYlbevaisvRy6HcZQGaIQ/videos

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.