Maahanmuuton kannattajien tulee itse maksaa kulut ja majoittaa kaikki pakolaiset.

Tiedoksi maahanmuuton kannattajille tulijoista ei tule ikinä olemaan pulaa. Suomeen olisi tulossa noin 50-100 miljoonaa pakolaista. Tärkeintä on se, kuitenkin, että maahanmuuton kannattajat itse maksavat kaikki pakolaisten kustannukset omasta pussistaan ja hoitavat itse pakolaisten majoituksen ja maksavat kustannukset. Ei ole muiden tehtävä maksella kustannuksia, jos kannatat maahanmuuttoa sinä myös maksat ja majoitat pakolaiset omiin kiinteistöihin, omalla kustannuksella! Jos ei jostain syystä pysty majoittamaan pakolaisia pitää sitten maksaa tuloista 20-50% jolla tuetaan pakolaisia. Aika moista kaksinaismoraalia, kun Suomessa on asunnottomia ja köyhiä, niin nämä maahanmuuton kannattajat, eivät majoita, eivätkä auta mitenkään suomalaisia. Mikä tekee pakolaisista tärkeämpiä, kuin toisista suomalaisista huolehtiminen? Vai onko asia niin yksinkertainen, että pakolaiset ovat tärkeämpiä ja tasa-arvo ja ihmisarvo voidaan unohtaa?

Muistakaa käyttää yllä olevaa argumenttia somessa ja huomaatte, että 90-99% maahanmuuton kannattajille se ei kelpaa. Ei kelpaa, koska mieli muuttuu heti, kun joutuu itse maksamaan kustannuksia. Niin kauan kuin ei itse tarvitse maksaa on helppo huudella. Tulee myös muistaa, että kaikki maahanmuuton kannattajien väitteet perustuvat valheisiin ja ovat tunteisiin vetoavia. Ne on helppo kumota kustannuksilla ja faktoilla. Esimerkiksi maahanmuuton kannattajat = suvakit väittävät, että pakolaisille ei voi laskea hintaa. Siis otetaan sitten 10 miljoonaa Suomeen, Suomella ei ole varaa siihen. Tässä liveleakin videossa kumotaan 100% kaikki maahanmuuton kannattajien valheet ja paljastetaan kaikki maahanmuuton kannattajien väitteet valheiksi. Katso ja levitä somessa vain 6 minuuttia  www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900 sama youtubessa  www.youtube.com/watch?v=H-CqJYzDSI8

www.youtube.com/watch?v=cCOLcMqdpls

näin mamut palkitsevat ihmiset joiden maahan he tulevat pakolaisina

www.facebook.com/KfrWAyman6/videos/1118212984859798/?pnref=story

Siinä on suvakkinaisen tulevaisuus. Muut toivottavasti osaavat varoa. K18 kuva

aijaa.com/VGLfbH

Suomen kohtalo s10.postimg.org/nmmbrya7t/image.jpg

Kansainvaellukset tuhoavat tuntemamme Euroopan

Kansainvaellukset tuhoavat tuntemamme Euroopan

Maahanmuuttokeskustelussa erityisesti media ja vihervasemmisto ovat kunnostautuneet vapaan maahantulon esitaistelijoina.  Varsinkin Yle ja Iltapäivälehdet Hesarin tukemana ajavat asiaa.  Sivutuotteena nämä tahot pyrkivät erilaisin konstein saamaan Perussuomalaiset hajalle, jotta vapaan maahantulon pahin este saadaan eliminoitua.  Vapaan maahantulon ja ilmaisen elättämisen puolesta olevat tahot näyttävät olevan ihmisiä, jotka eivät ole koskaan joutuneet tekemisiin sellaisen perusasian kanssa kuin ”mistä ja miten rahaa tulee käyttöön ja miten sitä pitää käyttää ettei se lopu”.  Nämä ihmiset saavat tulonsa kunnilta, valtiolta ja erilaisilta valtion avustamilta järjestöiltä tai sitten EU:lta, YK:lta ja vastaavilta tahoilta.  Rahaa on heille aina tullut ilman katkoksia ja heidän mielestään samaa rahaa voidaan kätevästi antaa myös kaikille maahantulijoille.

Minä suhtaudun asiaan maailman todellisuuden ja Suomen talouden lähtökohdista.  Eri arvioiden mukaan maailmassa on vähintään 500 miljoonaa ihmistä, jotka ovat avun tarpeessa ja valmiita muuttamaan USA:han tai Eurooppaan, mikäli vain suinkin jollain konstilla pääsevät.  Ilman että länsimaiset yhteiskunnat romahtavat, voidaan arvioida että Eurooppa pystyy sijoittamaan maksimissaan 100 miljoonaa ihmistä.  Suomen osuus tästä on suuruusluokkana miljoona pakolaista.  Suomen osuudesta Salolle kuuluu noin 10.000 pakolaista.

Jotta tähän edes teoriassa voitaisiin päästä, on toimintatapoja muutettava.  On otettava käyttöön aivan uudet toimintatavat.  Ensinnäkin valtion budjetista ei asiaa voida hoitaa kuin pieneltä osin.  Maahantulijoiden elättämiseksi on otettava käyttöön seuraavat toimenpiteet.

Maahanmuuton kustannusten hoitamisohjelma

Tosi suvaitsevaiset
Kartoitetaan tosi suvaitsevaisten määrä.  Tosi suvaitsevainen ja Hyvä Ihminen on sellainen, joka sijoittaa yhden pakolaisperheen omaan kotiinsa ja hoitaa siitä aiheutuvat kustannukset.  Somessa on helppo huudella suvaitsevaisuuden puolesta, mutta kun aletaan käydä omalla kukkarolla, niin silloin punnitaan suvaitsevaisuususkonnon todellisuus.  Koteihin sijoittamista voidaan aluksi tarjota vaikka rkp:n, vihreiden ja vasemmistoliiton jäsenille.  Toivottavasti kukaan ei lähde luistelemaan, sillä nämä puolueet ovat Hyvien Ihmisten puolueita.  Myös muista puolueista varmasti löytyy halukkaita pakolaisperheiden sijoittajia, sillä lisäetuna tulee samalla oman perheen kulttuurin monipuolistaminen.

Tämä koteihin sijoittaminen on tietysti vapaaehtoista, mutta kaikille eri medioiden toimittajille pitää ammatin vuoksi säätää velvollisuus sijoittaa omaan kotiinsa yksi pakolaisperhe.

Maahanmuuttomaksu
Jos kuitenkin löytyy sellaisia Hyviä Ihmisiä, jotka eivät jostain erityisen hyvästä syystä halua kotiinsa pakolaisperhettä, niin heille pitää antaa mahdollisuus ottaa osaa Hyvään Asiaan maksamalla vapaaehtoinen maahanmuuttomaksu.  Maksu voisi olla aluksi 10 % tuloista ja jos tarvetta ilmenee niin maksu korotetaan vähän kerrallaan 50 %:iin tuloista.  Itsellekin täytyy jäädä jotain, joten on syytä säätää omien tulojen suojaosuus, joka voisi olla 50 %.

Valtion osuus kustannuksista
Valtion budjetissa lähdetään siitä periaatteesta, että valtio (=koko kansa) osallistuu maahanmuuton kustannuksiin samalla summalla, mitä vapaaehtoisesta maahanmuuttomaksusta kertyy.  Näin summa kaksinkertaistuu.  Mitä enemmän Hyvät Ihmiset maksuja maksavat sitä suuremmaksi valtion osuuskin kasvaa ja maahanmuuttoa voidaan lisätä.

Rahoittamisohjelmani toteutusmahdollisuus
Jos arvioidaan mahdollisuutta toteuttaa ohjelmani, niin median ja somen keskustelujen perusteella on helppo päätellä että ohjelmani voidaan helposti toteuttaa ja Suomeen voidaan ottaa miljoona turvapaikanhakijaa ilman että kansantalous vaarantuu.

Jos arvioidaan sitä mikä käytännössä aina on somessa esitetyn mielipiteen ja todellisen elämän välillä, niin Suomeen ei montaakaan turvapaikanhakijaa voida ottaa.  Maksajat katoavat heti kun oma kukkaro on vaarassa.
Hyvät Ihmiset  katoavat salaperäisesti.

LÄHDE: www.raimohonkanen.net/2015/08/28/ohjelma-miljoonan-pakolaisen-ottamiseksi-suomeen/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.