Suomeen tullut rikollinen esiintyy pakolaisena Sipilän kanssa skandaali

Valtamedian, maahanmuuton kannattajien, keskustapuolue ja Sipilän skandaali. Fahad Firas esiintui pakolaisena, valehteli ikänsä ja valehteli kaikesta. Kuinka moni kantasuomalainen uskoi kaikkia Fahadin valheita. Todellisuudessa hän on elintasopakolainen, rikollinen, istunut vankilassa, uhannut tappaa useita ihmisiä. Fahad ei ole ainoa yli 90% pakolaisista ja turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia, jotka valehtelevat kaikesta ja ovat hukanneet paperinsa tai tulevat väärennetyillä papereilla. Kaikki nauravat tyhmille maahanmuuton kannattajille, joita on niin helppo kusettaa pakolaisten toimesta. Kuinka helvetin tyhmiä ovatkaan valtamedian edustajat, maahanmuuton kannattajat, keskustapuolue ja Sipilä? Fahad näytti miten helppoa on valehdella ja kusettaa suomalaisia idiootteja. Fahad ei ole ensimmäinen, eikä viimeinen kusettaja valehtelija pakolainen, niitä on kymmeniätuhansia. Valtamedia koittaa nyt paniikissa sensuroida kaiken. Sitten valtamedia koittaa vedota tunteisiin väärennetyillä kuvilla ja keksityillä tarinoilla pakolaisten kurjuudesta. Jotta saadaan lisää pakolaisia Suomeen. Näin tämä valtamedia =paskamedia kusettaa kansalaisia jatkuvasti. Kaikki valtamedian maksulliset lehdet ja julkaisut boikottiin. Emme tue valtamedian aivopesua, valehtelua ja kusetusta enään yhtään! Kiitos Sipilä keskustan kannatus romahti ja emme tule näkemään Sipilää enään 4 vuoden päästä pääministerinä, keskusta varmisti paikkansa oppositiossa! Tärkein kysymys kuuluukin mitä tapahtuu Fahad Firas, koska hän on rikollinen elintasopakolainen. Vastaus ei mitään, koska hallituksen linja on, että kaikki rikolliset, valehtelijat ja huijari elintasopakolaiset ovat tervetulleita jäämään pysyvästi Suomeen. Suomen maine meni Sipilän ansiosta. Eurooppalainen media ja päättäjät ihmettelevät Sipilän ja Suomen tyhmyyttä. Ovatko suomalaiset maailman tyhmimpiä ihmisiä. Näin puhutaan euroopassa julkisesti.

View post on imgur.com

mvlehti.net/2015/09/06/tajukangas-kehitysmaalainen-allyytti-koko-suomea/

mvlehti.net/2015/09/06/nuorukainen-irakista-antoi-kasvot-suomen-pakolaistulvalle/

mvlehti.net/2015/09/06/mtv-poisti-sipilan-ja-fahad-firasin-keskusteluvideon-katso-se-tasta/

mvlehti.net/2015/09/06/paaministeri-ja-inhimillinen-hata/

mvlehti.net/2015/09/06/oulun-vastaanottokeskuksen-turvapaikanhakija-fahad-firas-juha-sipilalle-olen-17-vuotias/

mvlehti.net/2015/09/06/kun-juha-sipilaa-uunotettiin-my-press-conference-with-the-finnish-prime-minister/

vilhelmjunnila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201817-paaministeri-ja-inhimillinen-hata

Kuvassa näkyvä nuorukainen on Fahad Firas Aday, joka on muun muassa pahoinpidellyt uhrin viideksi kuukaudeksi sairaalahoitoon. Hän on istunut vankilassa ja uhannut tappaa lukuisia ihmisiä

 

 

Elintasopakolaisille, jotka tulevat myös Suomeen ei kelpaa ruoka, eikä vesi

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

 1. Valpon perillinen ja aivan yhtä punainen poliisi ei välitä ISIS terroristien toiminnasta Suomesta tai yksinkertaisesti sinne värvätyt sosialistit ovat niin idootteja, että eivät osaa tehdä töitänsä kunnolla. Toisaalta miten työt voisi edes tehdä kunnolla, kun ainakin 80% suomimuslimeista kannattaa ISIS:tä.

  Joka tapauksessa on vain ajan kysymys, koska ISIS tekee ensimmäisen iskun Suomessa.

  Lainaus

  The Finnish Security Intelligence Service (Supo) is not aware of aggressive or violent recruitment for the ranks of the terrorist organization ISIS.

  Recruitment in Finland is not systematic, as it might be in other large European cities, says Chief Inspector Tuomas Portaankorva.

  He said, “It’s more a case of prompting or encouragement. There can also be a difference in degree of how people are pressured to join.”

  The Länsiväylä magazine reported on Saturday on a resident of Espoo with an Iraqi background whom ISIS has tried to recruit into its ranks with threats and ill-treatment.

  The police are not quite powerless against recruiters for the terrorist organization. According to Portaankorva, the crime rate depends on what activities a person is being recruited for.

  “Recruiting for acts of terrorism and incitement to crime are criminal offenses. But if you are encouraged to participate in a conflict taking place abroad, it is not in itself a crime,” pointed out Portaankorva.

  Supo knows of about 60 people who have left for Syria to take part in the fighting.

  www.finlandtimes.fi/national/2015/03/22/15330/Supo-not-aware-of-aggressive-ISIS-recruitment-in-Finland

 2. Kaikki tämä tapahtuu persujen ollessa hallituksessa. Tämä jää ainakin historiaan. Valta kai sokaisi. Kohta maa on kerjäläisiä täynnä, kun lakot alkavat.

Comments are closed.