Miten voi boikotoida hallitusta, joka tuhlaa kaikki rahat maahanmuuttajiin.

Suomeen tulvii pakolaisia ja turvapaikanhakijoita tänä vuonna jopa 40 000 – 80 000. Yli 90% heistä on elintasopakolaisia. Ensi vuonna yli 100 000. Rahaa riittää, mutta asunnottomille ja leipäjonoissa oleville kantasuomalaisille on luvassa rajuja leikkauksia. Kantasuomalaisia tulee kuolemaan leikkausten takia. Köyhyys ja työttömyys tulee lisääntymään. Ketään eduskuntapuolueista ei kiinnosta kantasuomalaisten ahdinko ja kuoleminen leikkausten takia. Hallituspuolueille on tärkeämpää pakolaiset ja turvapaikanhakijat. Heille lisää rahaa löytyy aina ja heti satoja miljoonia euroja. Hallituspuolueiden tyly viesti kantasuomalaisille onkin kuolkaa rahan puutteeseen. Rahat käytetään pakolaisiin ja turvapaikanhakijoihin. Suomi käyttää vuodessa 8 miljardia euroa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaaliturvalla. 1 miljardin kehitysapuun. 13 miljardia euroa pakkoruotsiin ja kaksikielisyyden. Pelkästään pakkoruotsin ja kaksikielisyyden lopettaminen säästäisi valtiolta 13 miljardia euroa vuodessa. Yleveron poisto. Suomi hukkaa joka vuosi 22 miljardia euroa rahaa, joka ei hyödytä kantasuomalaisia yhtään mitenkään. Tuolla 22 miljardilla eurolla poistettaisiin köyhyys, asunnottomuus ja leipäjonot Suomesta. Lisäksi kansaneläkkeet voitaisiin nostaa nykyisestä 630€ /kk 1200€ /kk. Työttömyyskorvauksista poistaa 20% verot ja nostaa työttömyyskorvauks 700€ /kk. Siihen menisi 2-3 miljardia euroa mutta jäisi noin 20 miljardia euroa käyttettäväksi valtionvelan lyhentämiseen ja budjetti olisi 15 miljardia ylijäämäinen. Millekkään eduskuntapuolueelle kyseinen yksinkertainen ratkaisu ei koskaan kelpaa. Koska todellista halua muuttaa tilannetta ei ole.

Pakolaiskeskustelu käy tällä hetkellä kuumana, koska lakkautetut varuskunnat aiotaan ottaa käyttöön vastaanottokeskuksiksi. Suomi on salaisesti lupautunut vastaanottamaan yli 100 000 afrikkalaista pakolaista vuoteen 2020 mennessä ja tällä kaikella on salattu poliittinen agenda. Maahanmuuton toinen salattu agenda on työttömien reservin kasvattaminen, jota myös suomen EK ajaa. Kansallismielisyys on uhka rikkaille. Lisäämällä jatkuvasti maahanmuttoa kasvaa työttömyys.

nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/09/maahanmuuton-salattu-agenda.html

anttihalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199207-ek-ajaa-maahanmuuton-kautta-tyottomyysreservia

finnsanity.blogspot.fi/2015/07/vaikka-sinun-hyva-tahtosi-olisi-hyva.html

Ainoa keino kansalaisilla onkin boikotoida hallitusta ja varmistaa, ettei osta yhtään mitään mistään suomalaisesta yrityksestä. Sekä ostaa mahdollisimman paljon ulkomailta. Näin jokainen varmistaa sen, etteivät maksetut veroeurot valu maahanmuuttajille ja muihin sellaisiin asioihin, joita ei halua tukea verovaroilla.

Kiinnostaisi tietää mitä kantasuomalaiset nyt meinaavat tehdä, kun tämä karu totuus on paljastunut. Mamut ovat aina saaneet 4.4 kertaa enemmän tukia ja tulevat aina saamaan. Samalla hallitus leikkaa rajusti työttömiltä, lapsiperheiltä, eläkeläisiltä, yksinhuoltajilta ja sairailtä. Köyhyys lisääntyy, leipäjonot kasvavat ja yhä useampi kantasuomalainen tulee kuolemaan, koska rahat eivät riitä enään ruokaan ja lääkkeisiin.
Ehdottaisin, että nuo ryhmät jotka luettelin niitä on noin 2 miljoonaa ihmistä. Pistäisivät boikottiin kaikki suomalaiset yritykset ja ostaisivat mahdollisimman paljon netistä EU:maista. Ne mitkä on pakko ostaa Suomesta ruoka lidlistä, huonekalut yms ikeasta, rautakaupan tavarat byggmaxx ja tavaratalo biltemasta. Rahan säästö on valtava.

www.lidl.fi/fi/index.htm
www.ikea.com/fi/fi/
www.byggmax.fi/
www.biltema.fi/fi/

www.bauhaus.fi/?gclid=CMHzhI_p-scCFSIOwwodUkQDtg                       www.clasohlson.com/fi/

No miten olen ajatellut sitten vähentää velvollisuuteni nollaan Suomessa.

1. Ensinnäkään en tilaa yhtään lehteä. En tilaa yhtään maksullista kanavaa mistään punavihreä mamu media ei saa minun rahojani. En maksa kanavapaketeista.

2. Olen eronnut kirkosta, koska se ei enää edusta minun kristillisyyttäni. .www.eroakirkosta.fi/

– En hyväksy sitä, että Suomen kirkko tahtoo auttaa majoittamaan elintasopakolaisia ja Isis-taistelijoita Suomeen,
– Kirkko ei enää puolusta kristittyjä arvoja, vaan tukee islamin tuloa Suomeen.

3.Yritän välttää kaikkia mahdollisia veroja. suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

4. En osta suomalaisista yrityksistä yhtään mitään. Ruoka lidlistä, muut ikeasta, byggmaxx, biltema, bauhauss, class ohlsosn…..

5. Tilaan kaiken mahdollisen ulkomailta netistä. suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

6. Erosin armeijasta eroa-armeijasta.fi/

7. En lahjoita verta, enkä lahjoita yhtään rahaa millekkään avustusjärjestölle. En myöskään anna mitään tavaroitani millekkään avustusjärjestölle. Erityisesti mamu hyysäri SPR menee täydelliseen boikottiin.

8. En äänestä eduskuntapuolueita vaan äänestän maahanmuuttokriittistä muutospuolue.fi/

9. En katso tai lue mitään YLE:n tuottamaa.

10. Muutto Viroon, Espanjaan tai Portugaliin.

11. Lakkoilen ja tuen muita lakkoilijoita.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.