Miljonääri Sipilä antaa asuntonsa pakolaisille mutta ei asunnottomille suomalaisille.

Miljonääri Sipilä lähetti myös kaikille pakolaisille ja turvapaikanhakijoille selkeän viestin, jonka takia Suomeen on tulossa jopa 2 miljoonaa pakolaista lisää. Sipilän teko lisää Suomeen tulevien pakolaisten määrää merkittävästi onko määrä vuodessa 100 000 vai 200 000 sillä ei ole merkitystä, koska paljon enemmän tulee. Tänä vuonna 40 000 ja ensi vuonna 100 000. Pakolaisia tulee joka vuosi lisää.  Sipilän viesti kaikille elintasopakolaisille oli tulkaa Suomeen ja saatte kaiken ilmaiseksi ja suomalaiset veronmaksajat maksavat. Sipilä näytti kaikille nyt, että ulkomaalaiset ovat paljon tärkeämpiä, kuin kantasuomalaiset. Sipilän hallitus antaa lisää rahaa maahaanmuuton kustannuksiin noin 100 miljoonaa euroa. Asiantuntijat arvoivat summan nousevan 500-700 miljoonaan euroon. Sipilän hallitus leikkaa opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä, eläkeläisiltä ja sairailta ihmisiltä. Antaa useita satoja miljoonia euroja lisää maahanmuuttajille. Rahaa löytyy, mutta ei kantasuomalaisille köyhille. Sipilän hallituksen kylmät terveiset kaikille köyhille ja pienituloisille kuolkaa rahan puutteeseen. Sipilän ja hallituksen kaksinaismoraali on järkyttävä. Tapetaan eläkeläiset ja sairaat leikkauksilla ja annettaan satoja miljoonia lisää rahaa pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Miljoonääri Sipilä on Suomen huonoin pääministeri ja erottava. Keskusta pettää aina ja sen saa nyt jokainen suomalainen tuntea. Kokoomus valehtelee ja huijaa aina, senkin kansa saa kestää.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441428597384.html

Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta
www.adressit.com/adressi_maahanmuuton_hillitsemisen_puolesta

Pakolaisten kustannuksiin  2900 euroa/kk/hlö ja suomalaiset siltojen alle. Keuruu teki päätöksen ettei ota pakolaisia. Lehdessä oli, että kunta/kaupunki saa 2900 euroa per pakolainen valtiolta. Jokainen voi laskea mitä pakaloiset maksavat valtiolle=meille suomalaisille veronmaksajille

Pääministeri Sipilä ei ole antanut Kempeleen asuntoaan asunnottomille suomalaisperheille, joita niitäkin on. Suomessa on asunnottomien järjestön mukaan 7000 asunnotonta. Heidän tilanteensa ei huoleta ketään, ei edes Suomen Punaista Ristiä. “Pienituloisten” keskimääräinen elinikä on kymmenen vuotta alhaisempi kuin vauraalla väestöllä. Se ei huoleta ketään. Suomessa on yli 400 000 työtöntä, mutta se ei aiheuta mitään erityisiä toimenpiteita hallitukselta. Suomessa on 700 000 köyhää, mutta heitä ei ole yksikään poliitikko auttelemassa, päinvastoin.

Suomessa härskiä kansalaisten kurjuuttamista

Ei ole valtiovallalta tullut apua ruokajonoissa jonottaville nälkäisille ja asunnottomille. Asunnottomien yössä kerran vuodessa pidetään lämpimiä puheita mutta todellisia tekoja ei ole. Edelle on laitettu Kreikan, Kyproksen ja niin monen muun valtion velkojen maksut puhumattakaan nyt muodissa olevista maahanmuuttajista. Terveet nuoret miehet virtaavat esteettä Suomeen ja kas kummaa kun kaikille löytyy asunnot, ruoka ja päivärahat veronmaksajien piikkiin. Missä ovat oman maan kansalaisten edut? Koska hoitolaitoksien mummot pääsevät edes sen yhden kerran kesässä ulkoilemaan avustajan avustamana? Koska suomalaisen asunnottoman ei tarvitse palella ulkona pakkasessa ja pahimmillaan kuolla kadulle? Koska vanhuuden vaivoihin saa apua viimeisimmät sotaveteraanimme?

Onko tosiaan noin, että poliitikkomme irtopisteitä kerätäkseen ja maailmanparantajaa esittääkseen kohdistaa Suomen lasten ja lastenlasten piikkiin otettuja lainavaroja mieluummin ulkomaiden nuorten miesten elintason nostoon kuin auttamaan oman maan hädänalaisia kansalaisia?

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Juha Sipilä avaa asuntonsa pakolaisille, sinä lompakkosi!
mvlehti.net/2015/09/06/juha-sipila-avaa-sydamensa-sina-lompakkosi/

Eikö ketään häiritse, että nyt OECD todistaa virallisesti sen, että mamut saavat 4.4 kertaa per hlö enemmän sosiaalitukia, kuin kantasuomalainen. Eli kantis 485€/kk ja mamu noin 2000€ /kk. Lisäksi mamut saavat 2.4 kertaa per hlö asumistukia. Eli mamut ovat saaneet aina moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset ja se on nyt virallisesti todistettu. Mikään ei kuitenkaan muutu miksi?

www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

Totuus miljonääri Juha Sipilästä valehteleva huijari.
suomimedia.wordpress.com/2015/07/15/totuus-miljonaari-juha-sipilasta-valehteleva-huijari/

Sipilän surkea silmänkääntötemppu
keskustelu.suomi24.fi/t/13789527/sipilan-surkea-silmankaantotemppu

Sipilän viest kehitysmaa muslimeille!
keskustelu.suomi24.fi/t/13791350/sipilan-viest-kehitysmaa-muslimeille!

Sipilä munasi itsensä
keskustelu.suomi24.fi/t/13790690/sipila-munasi-itsensa

View post on imgur.com

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.