Karut tosiasiat mamutuksesta ja “pakolais”tilanteesta

Rautalankaa tästä  kaikesta “pakolais”ongelmasta, mamutuksesta ja mokutuksesta. Kiistämättömiä tosiasioita, jotka pitäisi ymmärtää ottaa keskustelun lähtökohdiksi. Ja joita ei tietenkään oteta koskaan keskusteluun edes mukaan, jotka sivuutetaan tai tyrmätään, koska ne ovat niin saatanan ikäviä valtamedian ja mamutusmokuttajien kannalta.
Älä toki usko minua ja minun teorioitani. Kysy vaan itseltäsi, miksi näistä tosiasioista ei suostuta keskustelemaan ja mihin, jos mihinkään, voi keskustelu, joka ei perustu, eikä ota huomioon tosiasioita, voi ikinä johtaa?
 1. Nämä Suomeen nyt tulleet pakolaislaumat eivät ole edes Syyriasta, yli 97% on muualta kuin sieltä. Lähde: Junes Lokkan tutkimukset.
 2. Nämä eivät ole sotaa paossa, vaan tulleet esim. Turkista ja etelä-Euroopasta tänne elintason perässä loisimaan. Lähde: Junes Lokkan tutkimukset.
 3. 3/4 näistä tulijoista ovat aikuisia miehiä, eivät lapsia eivätkä naisia. Raavaita, partasuisia äijiä siis. Lähde: MTV3 tai parempi lähde MV-lehti.
 4. Näillä pakolaislaumoilla ei ole lain ja kansainvälisten sopimusten mukaan EDES OIKEUTTA TULLA TÄNNE, EIKÄ OIKEUTTA HAKEA TURVAPAIKKAA tms. koska heidän tulee hakea sitä ensimmäisestä EU-maasta, johon astuvat ja se ei voi olla Suomi (ks. kartta, jos et tajua miksi). Lähde: Maahanmuuttovirasto.
 5. Huolimatta siitä, että tänne tulijoilla ei ole mitään oikeutta tulla tänne, ei mitään oikeutta edes jättää turvapaikkahakemuksia, ei mitään oikeutta saada ylläpitoa eikä sosiaaliturvaa, Suomen viranomaiset tietoisesti rikkovat lakia eivätkä aio estää näiden rikollisten toimintaa jatkossakaan. Lähde (em. lisäksi): Suomen Rajavartiolaitos.
 6. Muslimeille me olemme alempaa kansaa, meidän kuuluu palvella heitä, alistua heidän tahtoonsa täysin. Muslimit eivät koe mitään syytä totella meitä, integroitua meidän yhteiskuntaamme eikä kunnioittaa meitä tai lakejamme. Me olemme vääräuskoisia koiria heille, emme mitään muuta. Vääräuskoiset naiset saa raiskata, vääräuskoisten omaisuuden saa viedä ja vääräuskoisille saa valehdella mielinmäärin islamin oppien mukaan. Lähde: Koraani.
 7. Hukkunut “syyrialaislapsi” hukkui, koska lapsen isä halusi Turkista Eurooppaan, jotta saisi uudet hampaat. Ei heillä Turkissa mitään hätää olisi ollut, olisivat olleet siellä turvassa sotaa. Lapsi kuoli, koska isä halusi elintasopakolaiseksi Eurooppaan. Kuvia tehtaillaan lisäksi propagandatarkoituksessa kasapäin. Lähde: Video ymsJuttu kuvista jne.
 8. Nämä elintasopakolaiset eivät kelpuuta ruokaa, juomaa, petivaatteita jne. jos ei ole ilmeisesti “riittävän laadukasta”. Ei voi kovin paha hätä olla, kun on varaa ruikuttaa, heittää pois annetut ruoat ja vedet, sekä polttaa vaikkapa vaatteet, joita “kafir ja/tai tyttö on käyttänyt”.
 9. Valtamedia valehtelee ja vääristelee massiivisesti kaikkea mamutusmokutukseen liittyvää. Kun kansalaiset sitten oikaisevat näitä vääriä tietoja, niin seurauksenauutisten kommentointi estetään valtamediassa kokonaan.
 10. Maahanmuuttajat, etenkin muslimit, ovat huomattavan yliedustettuja rikostilastoissa. Esimerkiksi somalit tekevät n. 50x raiskauksia ja 100x katuryöstöjä verrattuna kantaväestöön. Lähde: Rikostilastot.
 11. Islam sallii lapsiavioliitot ja lapsiseksin, Ruotsissa on jo alettu vihkimään alaikäisiä avioliittoihin muslimien painostuksesta. Muhammed oli pedofiili ja Muhammedin kaikki toimet ovat kaikkien muslimien ikuisen jäljittelyn kohteita ikuisesti. Lähde:Mitä islam opettaa pedofiliasta ja Ruotsi hyväksyy muslimien lapsiavioliitot.
 12. Muslimien maahanmuutto ei ole missään Euroopan maassa koskaan onnistunut. Yhdessäkään Euroopan maassa muslimit eivät ole koskaan integroituneet yhteiskuntaan millään muotoa. Kaikkialla on tullut vain ongelmia. Ajatus siitä, että Suomi onnistuisi siinä, missä mikään muu maa ei ole koskaan onnistunut, on lapsellinen. Lähde: Jussi Halla-ahon blogkirjoitus.
 13. Kyse on laajamittaisesta mamutusmokutuksesta, jonka tarkoitus on hävittää länsimainen kulttuuri ja islamisoida länsimaat. Lähde: Kulttuurimarxismi – mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?
Kohdat 1-12 ovat täysin kiistattomia tosiasioita, jotka käyvät ilmi ko. lähteistä tai muista tilastoista, koskien näitä “pakolaisia” ja islamia. Kohta 13. on toki kiiistanalainen, mutta looginen johtopäätös, kun katsoo em. politiikkaa.
Tästä asiasta on täysin tarpeetonta “keskustella” lainkaan kenenkään henkilön, median tai poliitikkojen kanssa, ennen kuin keskustelun molemmat osapuolet MYÖNTÄVÄT ja YMMÄRTÄVÄT em. kiistattomat tosiasiat sellaisiksi. Kaikenlainen järkevä keskustelu mielikuvitusasioista ja epätodellisista, tekaistusta huuhaasta on järjetöntä, mielipuolista, eikä se voi johtaa ikinä mihinkään. Keskustelun on pitäydyttävä ja perustuttava tosiasioihin ja vain ja ainoastaan tosiasioihin. Ja kuten sanoin, niin kauan, kun mamutusmokuttajat eivät suostu hyväksymään tosiasioita keskustelun lähtökohdaksi, mitään keskustelua ei voi, eikä saa edes yrittää, se on tuomittu epäonnistumaan.

Case closed. Jos kannatat em. mamutusmokutusta, olet joko mielipuoli, helvetin tyhmä, helvetin sinisilmäinen tai haluat tuhota länsimaisen kulttuurin ja kansan. EVVK, mutta suosittelisin, että muutat itse helvettiin täältä, jonnekin ihailemaasi muslimivaltioon ja jätät Suomen rauhaan. Mitä sinä täällä sitä paitsi edes teet, jos haluat islamisaatiota, niin muuta muslimivaltioon, siellä on kaikki kuten ilmiselvästi haluat. Vaihtoehtoja on paljon sinulla valittavanasi, esim. Saudi-Arabia, Jemen, Arabiemiraatit, Lebanon, Egypti, Algeria, Iran, Irak, Syyria, jne. Anna mennä vaan. Eikö kelpaa? No miksi haluat tänne moista paskaa sitten?

PS. Kehoitan kuuntelemaan tämän Ruotsidemokraattien puheen hyvin tarkkaan. Osuu ja uppoaa takuuvarmasti.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Sipilä on miljonääri. Meillä on karenssit ja orjatyö. Miksi rahoja ei laiteta vaikka työttömien koulutukseen ja työllistymiseen? Maahanmuutto on kylmää bisnestä ja sieluttomat politiikot, sekä pukumiehet käyttävät sen puolestapuhujina Disney elokuvilla kyllästettyjä hyväsydämisiä hölmöjä.

  Tässä muuten näitä hyväntekijöiden palkkoja:

  Unicef Suomi*, Pääsihteeri Pentti Kotoaro /€ 99 651,-/

  *Syöpäjärjestöt*,Harri Vertio /€ 98 735,-/

  *Suomen Punainen Risti*, Pääsihteeri Kristiina Kumpula /€ 98 228,-/

  *Invalidiliitto*, Toimitusjohtaja Raimo Lindberg /€ 97 282,-/

  *Mannerheimin Lastensuojeluliitto*, Pääsihteeri Mirjam Kalland /€ 84 414,-/

  *Suomen Sotaveteraaniliitto*, Toiminnanjohtaja Markku Seppä/€ 76 698,-/

  *Pelastakaa Lapset*, Pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta /€ 74 625,-/

  *Kirkon Ulkomaanapu*, Toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen /€ 74 326,-/

  *Suomen Lähetysseura*, Johtaja Seppo Rissanen/€ 72 079,-/

  *Plan Suomi Säätiö*, Pääsihteeri Riitta Weiste /€ 61 548,-/

  *Suomen World Vision*, Toiminnanjohtaja Aki Temisevä /€ 57 508,-/

  *Suomen Luonnonsuojeluliitto*, Toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen/€ 56 917,-/

  *Amnesty International*, Toiminnanjohtaja Frank Johansson/€ 50 337,-/

  *Suomen Pakolaisapu*, Toiminnanjohtaja Kim Remitz /€ 45 452,-/

  jne.

  Olisi kyllä joltakin todella munakas veto viedä tuonne Sipilän omakotitalolle parikymmentä kantasuomalaista asunnotonta ja kysyä: “Mihis me mennään?”

Comments are closed.