Maahanmuutosta valehtelevat tahot kannattavat maahanmuuttoa.

Maahanmuuton kannattajien kaikki väitteet perustuvat valheille ja tunteisiin vetoavat valheet. Maahanmuuton kannattajiin kuluu kaksi ryhmää. 1. Tietoisesti maahanmuutosta valehtelevat. 2. Valtamedian aivopesemät ihmiset, jotka toistelevat kuulemiaan valheita ja uskovat niihin. Kaikki maahanmuuttoa kannattavat, kuitenkin valehtelevat tietoisesti tai aivopesun takia. Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa kannattavat valehtelijoiksi. Kukaan ei videon katsottuaan voi valehtelematta väittää, että maahanmuutto on hyödyllistä tai se auttaa yhtään mitään. www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

SPR:lle lahjoitetut rahat menee suurimmaksi osaa puljun pystyssä pitämiseen, pieni osa lahjoituksista menee sinne mihin rahaa muka kerätään, ikinä en rahaa noille lahjoita.
mvlehti.net/2015/09/17/tue-spraa-tuet-samalla-rikollisuutta/

Kokoomus ja keskusta Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa
www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

Sipilä vihaa suomalaista köyhää “Mieshän on ihan Stubb. Hyi helvetti.”
mvlehti.net/2015/09/05/kaukinen-sipila-vihaa-suomalaista-koyhaa-blogi/

Hallituspuolueet arvioivat 100 miljoonaa euroa lisää menevän maahanmuttoon. Asiantuntijoiden mukaan todellinen summa on noin miljardia euroa tänä vuonna . Suomeen tulee tänä vuonna 60 000 – 80 000 turvapaikanhakijaa ja määrä kasvaa joka vuosi suuremmaksi ensi vuonna yli 200 000. 2017 yli 300 000. Samalla kuitenkin työttömiltä, eläkeläisiltä, sairailta leikataan. Hallitus antaa selvän viestin kaikille, maahanmuuttajat ovat tärkeämpiä, kuin kantasuomalaiset. Hallitus ei välitä vaikka leikkausten seurauksena vanhuksia ja sairaita tulee kuolemaan, koska rahat eivät riitä enään ruokaan ja lääkkeisiin. Hallituspuolueille tärkeintä on tappaa kantasuomalaisia leikkaamalla ja antaa lisää rahaa maahanmuuttoon. Kantasuomalaisten leipäjonot kasvavat jatkuvasti ja asunnottomien määrä. Samaan aikaan kuitenkin maahanmuuttajilla ei ole pulaa ruuasta, lääkkeistä, eikä asunnoista, koska veronmaksajat maksavat kaikki kulut. Maahanmuuttoa kannattavat ovat pieni, mutta äänekäs valehteleva vähemmistö.

Seuraavaksi tulee musta lista tahoista, jotka valehtelevat ja haluavat kasvattaa maahanmuuton määrää jatkuvasti. Jotta tämä valehtelu maahanmuutosta saadaan loppumaan. On tärkeää boikotoida ja olla äänestämättä niitä, jotka valehtelevat ja kannattavat maahanmuuttoa. Sauli Niinistö, Juha Sipilä ja Alexander Stubb. Jopa poliisi koittaa estää kaikin tavoin maahanmuuttokriittistä keskustelua tekosyinä ovat aina vihapuhe, kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja rasismi. Puolueista kokoomus, keskusta, SDP, vihreät, kristilliset, RKP ja vasemmistoliitto. Valtamediasta kaikki, jotka kannattavat maahanmuuttoa. Esimerkkinä YLE, Iltasanomat, Iltalehti, mtv3, Helsingin Sanomat, Nyt, Uusi Suomi. Aina kun annat rahaa SPR:lle eli  punaiselle ristille kannatat maahanmuuton lisäämistä. Ei enään yhtään rahaa ja SPR punainen risti boikottiin. Ei verta luovutettavaksi enään. Ei mitään SPR:lle. Valtamedia sensuroi, valehtelee aina maahanmuutosta ja yrittää estää keskustelun. Suurin osa suomalaisista ei halua 2 miljoonaa afrikkalaista maahanmuuttajaa Suomeen.

Tämä Sipilän hallituksen temppu oli se piste, jolloin minun velvollisuuteni osallistua tämän yhteiskunnan tukemiseen loppui. En voi hyväksyä sitä, että vanhukset ja sairaat tapetaan leikkauksilla ja samalla mamuille annetaan satoja miljoonia lisää rahaa ja kaikki. Päätin myös, että en seuraa enää Ylen, MTV3:sen ja muunkaan valtamedia lähetyksiä. Niistä olen tullut vain huonolle tuulelle, koska nykyisin vain yksi totuus on esillä. Nyt se on monikulttuurisuus ja sen ihanuus. Toinen vanha kaveri on EU. 

No miten olen ajatellut sitten vähentää velvollisuuteni nollaan Suomessa.

1. Ensinnäkään en tilaa yhtään lehteä. Ilokseni olen huomannut, että moni muukin on tehnyt samoin. Nyt oikeasti punavihreät toimittajat maksavat hinnan kirjoituksistaan. En tilaa yhtään maksullista kanavaa mistään punavihreä mamumedia ei saa minun rahojani. En lue, en katso enkä maksa mistään valtamedian tuottamasta materiaalista.

2. Olen eronnut kirkosta, koska se ei enää edusta minun kristillisyyttäni. www.eroakirkosta.fi/

3.Yritän välttää kaikkia mahdollisia veroja.  suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

4. Tilaan kaiken mahdollisen ulkomailta netistä.  suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

5. Erosin armeijasta eroa-armeijasta.fi/

6. En lahjoita verta, enkä lahjoita yhtään rahaa millekkään avustusjärjestölle. En myöskään anna mitään tavaroitani millekkään avustusjärjestölle. Erityisesti mamu hyysäri SPR menee täydelliseen boikottiin.

7. En äänestä eduskuntapuolueita vaan äänestän maahanmuuttokriittistä  muutospuolue.fi/

8. En katso tai lue mitään YLE:n tuottamaa.

9. Kaikki suomalaiset yritykset boikottiin. Ruuat lidlistä, muut tavarat ikea, biltema, class ohlson, gigantti, byggmax, bauhaus….

10. Muutto Viroon, Espanjaan tai Portugaliin.

Voitte jatkaa..

Mamuja tulee Tornion kautta 300 per päivä. Se on 2100/viikko ja 100.800 per vuosi.

Maksoi Isisille 1000 $/hlö ­– Nyt tarjoaa suklaata Stubbille
www.uusisuomi.fi/kotimaa/107176-maksoi-isisille-1000hlo-nyt-tarjoaa-suklaata-stubbille?ref=suosituimmat

Tämä turvapaikkasirkus on, kuten monesti todettu, pelkkää huijausta ja rahastusta. Meidän täytyy ehdottomasti palauttaa rajavalvonta.
fi-fi.facebook.com/groups/rajat.kiinni.kansanliike/

Avoin kirje suvaitsevaisuuden hekumassa kieriskeleville
Ei voi kuin ihailla vierestä tuota median jne. hurmosta tuossa pakolais asiassa. Tuossahan on jo sama taivaallinen kiihko, kuin taistolaisten aikana konsanaan.
mvlehti.net/2015/09/05/lukija-avoin-kirje-suvaitsevaisuuden-hekumassa-kieriskeleville/

Sipilän johtaman hallituksen ja suomalaisen valtamedian tekopyhyys on järkyttävää. Maailmassa on aina ollut sotia ja nyt yhtäkkiä tämä Syyrian ns. kriisi on niin tärkeää meille suomalaisille, että asetamme heidän etunsa oman kansallisen etumme edelle.
mvlehti.net/2015/09/05/lukija-haluaako-hallitus-sisallissodan-syttyvan/

Miltä näyttää koko Suomi 70 vuoden päästä, kun valtio on islamilainen ja muslimien hallinnassa? Katso ympärillesi ja kuvittele, että kaikki se, mitä näet, kaikki se, minkä suomalaiset ovat rakentaneet, on rappeutettu, raunioitettu ja tuhottu barbaarisen diktatuurin toimesta.
mvlehti.net/2015/09/05/suomesta-tuhottu-maa/

Avuton Eurooppa?
Hyvät suomalaiset, meitä kusetetaan. Kusettajat tiedetään, nyt on aika miettiä mitä me aiomme tehdä asialle.
mvlehti.net/2015/09/05/lukija-avuton-eurooppa/
Karut tosiasiat mamutuksesta ja “pakolais”tilanteesta
Rautalankaa tästä kaikesta “pakolais”ongelmasta, mamutuksesta ja mokutuksesta. Kiistämättömiä tosiasioita, jotka pitäisi ymmärtää ottaa keskustelun lähtökohdiksi. Ja joita ei tietenkään oteta koskaan keskusteluun edes mukaan, jotka sivuutetaan tai tyrmätään, koska ne ovat niin saatanan ikäviä valtamedian ja mamutusmokuttajien kannalta
mvlehti.net/2015/09/05/karut-tosiasiat-mamutuksesta-ja-pakolaistilanteesta/

Miksi propagandamedia joka haluaa hävittää suomalaiset maan päältä on hiljaa?
Päättäjät ovat niin pehmopäisiä pelkureita ja oman edun tavoittelijoita, että tuhoavat Euroopan lyhyessä ajassa. Nämä päättäjät eivät kykene puolustamaan kansalaisia, vaan hyppivät mätätoimittajien pillin mukaan.
mvlehti.net/2015/09/05/miksi-propagandamedia-joka-haluaa-havittaa-suomalaiset-maan-paalta-on-hiljaa/

Häpeä Suomi
Tänä päivänä Suomen kansalaisten huulille on istutettu sanat monikulttuurisuus ja pakolaiset. Meille kerrotaan kuvin ja lausein hädässä olevista ihmisistä. Pakolaistulvista, kuolleista lapsista veden rajassa ja tuskasta mitä ihmiskuntamme kokee tällä hetkellä.
mvlehti.net/2015/09/04/lukija-hapea-suomi/

Pelkuruuden aika on ohi
Meidän on riisuttava valtaapitävät aseista irtaantumalla pelosta.
Joukkotiedotusvälineiden ja koko valtiovallan ollessa suomalaisia ja suomalaisuutta vastaan on alettava konkreettisesti irtaantumaan niistä vallankäytön välineistä, jotka ovat keskeisessä roolissa historiamme ehkä suurimmassa kansanpetoksessa koskaan.Ensimmäinen asia, jonka pitäisi olla kaikkien lukijoiden tehtävälistalla on valtamedian valheista irrottautuminen. Lopettakaa kaikki lehtitilaukset ja valtavirtatuuban seuraaminen.
mvlehti.net/2015/09/04/lukija-pelkuruuden-aika-on-ohi/

Kun ottaa kaiken valheena mitä valtamedia julkaisee maahanmuutosta niin pärjää vallan mainiosti.

Nyt olis aika nostaa julkisuuteen myös nämä Suomalaiset uhrit, naiset jotka raiskattiin ja murhattiin hallituksen maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

Iltalehti kertoo miten maailma suree pakolaisten kohtaloa, mutta siitä kun Suomessa maahanmuuttajat raiskaavat tai tappavat kantasuomalaisia, niin kansalle ei kerrota mitään ja kukaan ei sure maahanmuuttajien tappamia tai raiskaamia uhreja.

Faktat 1. Maahanmututo tuhoaa Suomen talouden 2. Maahanmuutto ei poista ongelmia, eikä hyödytä Suomea millään lailla, eikä pelasta mitään. 3. Valtamedian ja maahanmuuton kannattajien kaksinaismoraali uutissa on kuvia pakolaisista ja turvapaikanhakijoista, mutta kukaan ei muista koskaan maahanmuuttajien raiskaamia  tai tappamia kantasuomalaisia. 4. Maahanmuuton kannattajat eivät koskaan kerro totuutta kustannuksista. Maahanmuuton kustannukset ovat 8 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. 5. Maahanmuuttajat saavat keskimäärin 4.4 kertaa enemmän sosiaalitukia, kuin kantasuomalaiset. 6. 10-15% jokaisesta maksetusta veroeurosta menee maahanmuuton tukemiseen. Siksi taistelu isänmaan ja totuuden puolesta tulee jatkumaan. Suomi ei tarvitse yhtään maahanmuuttajaa, mutta maahanmuuttajat tarvitsevat Suomea elättämään heidät. Kirjoita asiasta somessa ja levitä tietoutta mitä useampi oppii tietämään maahanmuuton kannattajien kaikki väitteet perustuvat valheille. Selkeyden vuoksi tässä kirjoituksessani mainitut maahanmuuttajat= turvapaikanhakijat, pakolaiset tulevat Suomeen elämään tai elävät sosiaaliturvalla syystä tai toisesta. Suosittelen katsomaan videot ja lukemaan faktat maahanmuutosta alla olevista linkeistä.

Valtamedian valheet ja maahanmuuton kaikki ongelmat paljastetaan mvlehti.net/

Keskustele maahanmuutosta ilman pelkoa poliisin puuttumisesta asiaan keskustelu.mvlehti.net/

suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

suomimedia.wordpress.com/category/maahanmuutto/

www.youtube.com/watch?v=zGiLk2-fqfk&feature=youtu.be

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

15 Comments

 1. Nyt kun katastrofi ja suomen tuhoutuminen on varmaa, ei tarvi enää miettiä mitään velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan. Nyt tarvii enää ajatella kuinka järjestän oman elämäni ja lasteni elämän. Mitä turvallisia maita (australia, uusi.seelanti tms) on mihin on vielä mahdollista muuttaa. Esim toinen lapsistani valmistunee alalle joka voi mahdollistaa työnteon ja kansallisuuden saamisenkin noista maista.

  Omalta kohdalta lähtö tuntuu mahdolliselta n 5v kuluttua ja tuossa vaiheessa alkaa todennäköisesti jo olla kiire, mikäli haluaa hengissä pois päästä.

 2. Tämä Sipilän temppu oli se piste, jolloin minun velvollisuuteni osallistua tämän yhteiskunnan tukemiseen loppui. Päätin myös, että en seuraa enää Ylen, MTV3:sen ja muunkaan valtamedia lähetyksiä. Niistä olen tullut vain huonolle tuulelle, koska nykyisin vain yksi totuus on esillä. Nyt se on monikulttuurisuus ja sen ihanuus. Toinen vanha kaveri on EU. yllä tavallisten suomalaisten peli on nyt hävitty, kuten kävi aikoinaan median ja elinkeinoelämän yhteisesti masinoimassa EU agendassa. Tätä pidetään suomalaisen median mustana aikana. Omasta mielestäni tämä aika on sitten sysimusta.

  No miten olen ajatellut sitten vähentää velvollisuuteni nollaan Suomessa.

  1. Ensinnäkään en tilaa yhtään lehteä. Ilokseni olen huomannut, että moni muukin on tehnyt samoin. Nyt oikeasti punavihreät toimittajat maksavat hinnan kirjoituksistaan.

  2. Olen eronnut kirkosta, koska se ei enää edusta minun kristillisyyttäni. Mitä se edustaa, siitä en ole päässyt perille.

  3.Yritän välttää kaikkia mahdollisia veroja.

  4. Tilaan kaiken mahdollisen ulkomailta netistä.

  Voitte jatkaa..

 3. No miten olen ajatellut sitten vähentää velvollisuuteni nollaan Suomessa.

  1. Ensinnäkään en tilaa yhtään lehteä. En tilaa yhtään maksullista kanavaa mistään punavihreä mamu media ei saa minun rahojani.

  2. Olen eronnut kirkosta, koska se ei enää edusta minun kristillisyyttäni. . www.eroakirkosta.fi/

  3.Yritän välttää kaikkia mahdollisia veroja. suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

  4. Tilaan kaiken mahdollisen ulkomailta netistä. suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

  5. Erosin armeijasta eroa-armeijasta.fi/

  6. En lahjoita verta, enkä lahjoita yhtään rahaa millekkään avustusjärjestölle. En myöskään anna mitään tavaroitani millekkään avustusjärjestölle. Erityisesti mamu hyysäri SPR menee täydelliseen boikottiin.

  7. En äänestä eduskuntapuolueita vaan äänestän maahanmuuttokriittistä muutospuolue.fi/

  8. En katso tai lue mitään YLE:n tuottamaa.

  Voitte jatkaa..

 4. Lasketaan hieman kustannuksia kaikki kustannukset mitä aiheuttuu yhdestä turvapaikanhakijasta.
  Yhtä turvapaikanhakijaa kohden kuluu päivässä n.400€ yhteiskunnan rahaa, vesi, sähkö, ruoka, asuminen, elämisen kulut, tulkit, vartijat, terveydenhoito, terveydenhuolto…..
  Vuodessa on 365 päivää, joten vuoden kulut yhtä hakijaa kohti on:
  365*400€=146 000€
  Tämän vuoden aikana on arvioitu tulevan 30000 turvapaikanhakijaa.
  30 000 * 146000€ = 4380 miljoonaa euroa vuodessa. Eli 4.4 miljardia euroa.
  Turvapaikanhakijoiden määräkin saattaa vielä nousta tästä, joten kokonaissumma nousee helposti miljardeihin euroihin.
  Ei lähdetä tässä kiistelemään pitääkö heitä auttaa vai ei, vaan haluaisin kuulla ehdotuksia miten tuosta laskusta selvitään?

 5. Nyt kaikki pimeisiin töihin

  Nyt kaikkien Suomesta huolta kantavien kannattaisi ryhtyä elämään yhteiskunnan tuilla ja tekemään ainoastaan pimeää työtä. Ehkä sitten jossain vaiheessa tulisi seinä vastaa tässä sosiaaliturvapaikanhakijoiden hyysäämisessäkin?

 6. Myös kaikkinainen verojen kiertäminen ja keplottelu on nykytilanteessa enemmän kuin suotavaa.
  Nostan hattua Portugaliin paenneille veropakolaisille.

 7. Nyt alkoi veronkierto ja kelatukien kusetus meidän perheessä

  Kiitos Sipilän ja muiden laiskojen haalijoiden, ei enää ole motivaatiota veroja maksaa. Ensimmäiseksi otamme miehen kanssa avioeron paperilla, ja pummin kaikki mahdolliset tuet. Onneksi miehellä on työ, jota voi tehdä pimeästi, tekee remonttihommia. Suosittelen muillekin suomalaisille, kupataan valtio kuiviin ennenkuin ulkomaalaiset vievät kaiken.

 8. Kelpaa, niin kauan kuin niitä on tarjolla. Ja kelpaa myös somaleille, irakilaisile ja muille paskoille. Mutta erona se, että minä olen maksanut satanasti veroja 30 vuotta, ja nämä vitun laiskat eivät päivääkään.

 9. Olette todellakin oikeassa, meillä kantasuomalaisilla ei ole enää mitään velvollisuuksia eikä vastuuta tätä idioottien hallitsemaa maata kohtaan. Kehoitankin kaikkia järkeviä ihmisiä boikotoimaan tätä maata ja varsinkin sen hallintoa kaikin mahdollisin keinoin: kiertämään verotusta, muuttamaan pois maasta jne…

  Tämä maa on todellakin pilalla!

 10. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
  -Virpi maahanmuuttovirasto

 11. Sipilä taisikin olla pahin troijan hevonen pääministeritasolla ikinä. Aina kun kuvittelee, ettei edellistä hallitusta huonompaa kyhäelmää vain mitenkään voi saada aikaan, tulee joku Juha Sipilä ja polkee Suomen ja suomalaiset alimpaan helvettiin julistaen kulttuurisen rikkauden ilosanomaa.

  Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Suomen peli on lopullisesti menetetty. Tätä menoa yhteiskuntamme on romahtanut seuraavan 5 vuoden kuluessa. Viimeiselle suomalaiselle ei taida jäädä edes niitä valoja sammutettavaksi.

 12. Rikkaat arabimaat eivät halua pakolaisia – ”Turvallisuusuhka”

  Moni arabivaltio haluaa siirtolaisista eroon, sanoo professori Hannu Juusola.
  Kukka Mäenpää

  Samaan aikaan kun Eurooppa tuskailee pakolaiskriisin keskellä, Syyrian ja Irakin pakolaisia ei huolita rikkaisiin Qatariin, Arabiemiraatteihin, Saudi-Arabiaan tai Omaniin.
  ”Mailla ei ole minkäännäköistä halua ottaa pakolaisia vastaan. Muita arabeja pidetään turvallisuusuhkana, ja heihin suhtaudutaan negatiivisesti”, sanoo professori Hannu Juusola Helsingin yliopistosta.
  Maissa pelätään erityisesti sitä, että pakolaisten mukana tulee voimia, jotka yhdistyvät vastaanottajamaiden omaan oppositioon.
  ”Ennen kaikkea pelätään Muslimiveljeskuntaa ja šiioja. Koska pakolaiset ovat arabiankielisiä, heidän mahdollisuutensa muodostaa yhteinen rintama opposition kanssa on paljon parempi kuin muilla siirtolaisilla”, Juusola sanoo.
  Maissa on hallitusta vastustavia oppositiovoimia, jotka ovat useimmissa tapauksissa yhteydessä islamismiin. Koska arabimaista tulleilla siirtolaisilla on aikaisemminkin ollut yhteyksiä islamistisiin liikkeisiin, heitä pelätään.
  Sen sijaan köyhemmät naapurimat Libanon, Jordania ja Irak sekä Turkki ovat ottaneet vastaan yli 3,5 miljoonaa Syyrian pakolaista. Pakolaisia on myös Egyptissä.

  Rikkailla arabimailla ei ole myöskään sisäistä painetta ottaa vastaan siirtolaisia. Päinvastoin siirtolaisista halutaan eroon varsinkin nyt, kun öljyn hinta on alhaalla.
  ”Maissa ei ole ollut sellaista kansalaisyhteiskuntaa, joka sanoisi, että otetaan pakolaisia. Usein näissä maissa siirtolaiset ovat jopa enemmistönä ja heistä haluaan eroon.”
  Ulkoisista paineista ei voida puhua missään määrin. Yhdysvallat tai EU eivät painosta merkittävässä määrin esimerkiksi Saudi-Arabiaa ottamaan pakolaisia.
  Qatar ja Kuwait ovat myös varallisuutensa takia hyvin hankalasti painostettavia maita, varsinkin, koska ne ovat osa länsimaiden turvallisuutta tällä alueella.
  Pakolaisten on myös hyvin vaikea päästä naapurimaihin, vaikka haluaisivat.
  ”Syyrian konfliktin aikana jonkin verran syyrialaisia on päässyt näihin maihin, mutta viisumin saaminen on tavattoman vaikeaa”, Juusola sanoo.
  ”Myöskään maantieteellisesti maihin ei ole helppo päästä. Se edellyttäisi menemistä Jordanian tai Kuwaitin läpi.”
  Jordaniassa pelätään pakolaisia, ja se pyrkii tukkimaan Syyrian vastaisen rajansa.
  ”Jordania elää muiden almuista ja on altis Saudi-Arabian painostukselle. Se on köyhä maa, jolla on jo valtavasti pakolaisia”, Juusola sanoo.
  Siirtotyöläisiä on myös karkotettu. Esimerkiksi Saudi-Arabia on karkottanut suuren määrän somaleja viime vuosina.
  Myöskään Venäjä ei ole ottanut vastaan pakolaisia. Sillä syynä on terrorismin pelko.

  ”Venäjällä on valtavan paljon pakolaisia muutenkin Keski-Aasian maista”, Juusola toteaa. ”Venäjällä ei myöskään ole sisäistä painetta.”
  suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/rikkaat-arabimaat-eivat-auta-pakolaiskriisissa/?shared=291473-edc5c80a-500

 13. Sipilällä on hyvä ’pisnes’-vainu hän kuppasi edellisten hallitusten aikana mummoilta 10 000 e paskalaitos yksittäistalouksiin leskelle vaikka ne vaativat kunnolla toimiakseen vähintäin 10 hengen talouden. Voi olla että Juha näki raamatullisen näyn jo silloin ulkomaalainen täyttää maan ja paskakaivot jo on valmiina paitsi Kirkkonummen keskuksessa jossa syksyllä pitää alkaa kesantopelto kyntää jotta voidaan lannoittaa ylimääräisten 150 henkilön tuotoksella. Nyt kun hänen adjutantinsa Lehtimäen paskalaki sekä hevosen lannan polttamisen kieltävä laki on keksittävä uusia liikesuunnitelmia että verorahoja tulisi omiin taskuihin mahdollisimman paljon. Eikö hänen oppikirjansa kerrokkin että ulkokultaisuus on pahasta, mutta tämä ulostulo on hyvä markkina- ja mediatemppu minkä bisnesmies taitaa. Sanotaan moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa (tarkoittaneen esim. paskalakia jne.) sisältä.

Comments are closed.