Maahanmuuttajien ottaminen Suomeen on täysin järjetöntä.

Maailmasta eivät lopu pakolaiset, turvapaikanhakijat ja ulkomaalaiset maahanmuuttajat ikinä. Suomeen otetaan jatkuvasti ja määriä kasvatetaan mamuista, mutta se ei auta, eikä poista ongelman syytä. Suomeen olisi tulossa afrikasta yli 100 miljoonaa mamua ilman rajoituksia. Nyt hallitus on ottamassa noin 80 000 vuodessa. Se ei vähennä Suomeen haluavien mamujen määrää yhtään, eikä poista ongelmia. Vaikka Suomi ottaisi miljoona mamua vuodessa ei sekään auttaisi, eikä vähentäisi tulijoiden määrää.  Vaikka Suomi ottaisi 10 miljoonaa mamua vuodessa, ei sekään auttaisi mitään. Vasta yli 100 miljoonan ottaminen vuodessa vaikuttaisi hieman. Katso videot alla, jotka selittävät perusteellisesti miksi pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien ottaminen Suomeen. On täysin järjetöntä. On kestämätöntä Suomen taloudelle ja veronmaksajille. Siitä ei ole mitään hyötyä vaan ainoastaan haittaa. Tee palvelus isänmaalle ja levitä linkkiä tai videoita somessa. Videoiden katsomisen jälkeen kukaan ei voi valehtelematta väittää maahanmuuton olevan hyödyllistä tai auttavan mitään. Taistelu maahanmuuton valheita vastaan ja totuuden paljastamiseksi on alkanut. Jos et osaa kirjoittaa levitä tietoa somessa, jos osaat kirjoittaa kirjoita. Samaan aikaan kun Sipilän hallitus leikkaa kantasuomalaisilta ja kantasuomalaisia tulee kuolemaan, koska raha ei riitä ruokaan ja lääkkeisiin. Sipilän hallitus on antamassa ensi vuonna maahanmuuttoon noin 700- 1200miljoonaa euroa lisää. Rahaa siis on, mutta kantasuomalaisten on kuoltava, jotta saadaan lisää rahaa maahanmuuttajille. Nyt käydään suurin taistelu isänmaan ystävien ja isänmaata vihaavia ihmisiä vastaan. Suurin osa suomalaisista vastustaa 2 miljoonan afrikkalaisten maahanmuuttajien ottamista Suomeen. Maahanmuuton kannattajat ovat pieni mutta äänekäs vähemmistö. Kokoomus ja kaikki eduskuntapuolueet kannattavat/vaativat 2 miljoonan afrikkalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen se perustuu alla olevaan salaiseen hankkeeseen. Muutos saadaan äänestämällä sellaista puoluetta, joka vastustaa perussuomalaisia enemmän maahanmuuttoa. muutospuolue.fi/

EU:lla on salainen hanke yli 50 miljoonan afrikkalaisen siirtämiseksi Euroopan Unioniin!!
Englantilainen Daily Express lehti vahvistaa tiedon. Suomen osuus 2 miljoonaa maahanmuuttajaa.
Eri puolille Afrikkaa on tarkoitus avata keskuksia joiden kautta afrikkalaiset kehitysmaalaiset ohjataan EU:n alueelle vuoteen 2050 mennessä…”,
mvlehti.net/2015/07/27/eulla-on-salainen-hanke-yli-50-miljoonan-afrikkalaisen-siirtamiseksi-euroopan-unioniin/

EU:n suunnitelma 62 miljoonaa maahanmuuttajaa Suomeen. Suomessa on siis tilaa 62,323,045 ihmiselle. Tämä käy ilmi EU:n raportista. Suomesta tehdään pakolaisten säilöntäallas!
mvlehti.net/2015/08/22/foliohattu-paahan-ja-akkia-katsokaa-tata/

Turvapaikanhakijoista jopa 500 % tulee Suomeen
Monella saattaa olla sellainen käsitys, että turvapaikanhakijoista jää Suomeen paljon harvempi kuin turvapaikkaa hakee. Todellisuus on päinvastainen: jokaista turvapaikanhakijaa kohti Suomeen tulee noin viisinkertainen määrä ihmisiä, näin kirjoittaa Jaakko Häkkinen blogissaan.
mvlehti.net/2015/08/29/turvapaikanhakijoista-jopa-500-tulee-suomeen/

Islamin Aikapommi
aikapommi.wordpress.com/

Laskelmien mukaan jokainen sosiaalituilla elävä ulkomaalainen maahanmuuttaja, pakolainen tai turvapaikanhakija maksaa yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa vuodessa. Opetusministeriön laskelmien mukaan jokainen syrjäytynyt suomalainen nuori maksaa yhteiskunnalle 1,2 miljoonaa euroa. Maahanmuuttajat maksavat keskimäärin 4,4 kertaa enemmän.

www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/04/18/nuori-putoaa-putkesta-lasku-12-miljoonaa/20115003/139?pos=related

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

jamesgonzo.wordpress.com/

Näin poliitikot valehtelevat meille, että maahanmuutto olisi paras tapa auttaa maailman köyhiä ja hätää kärsiviä. Näin ei kuitenkaan ole. Katso videot ja totuus on kiistämätön. Maahanmuuttajien ottaminen on järjetöntä!

Video kuvaa Amerikan tilannetta, mutta tismalleen samat lainalaisuudet pätevät koko maailmassa. Alla olevan liveleakin linkki videoon on paras suomi teksteillä. Katso se ja levitä somessa ja näytä kaikille!

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

 

 

lappu1

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.